frkankoccc
Öğrenci
iphone 6 kullanıyorum yeni telefon alıcam iphone7 plus iphone 8 ve samsun s10e arasında kaldım. benim için en öneli şey uzun ömürlü olsun. iph 6 4 senelik yavaşlama yok. ne dersiniz nasıl yapmalıyım
iphone 6 kullanıyorum yeni telefon alıcam iphone7 plus iphone 8 ve samsun s10e arasında kaldım. benim için en öneli şey uzun ömürlü olsun. iph 6 4 senelik yavaşlama yok. ne dersiniz nasıl yapmalıyım
iphone 6 da şebeke sorunu varS10e daha iyi bir cihaz.
Çok acil bir durumunuz yoksa 2020 başını beklemenizi öneririm. Ben de 6 kullanıyorum ve S10e almayı düşünüyordum ama 5G uyumlu olmaması demek, yeni aldığın cihazın 1 yıl sonra 5G çıkınca eski teknoloji bir cihaz olarak kalması demek. Sonraki yılın başı 5G’li cihazlar yavaş yavaş ülkemize gelmeye başlayacak.
s10e yavaşlar mı? ben uzun ömürlü telefon arıyorumEğer Android kullanmam ben iosa alışığım derseniz İPhone 8 alın derim ama İPhone 8 e para verilmez en mantıklı seçenek s10e. Hem ekran deneyimi hem kamera hem işlemci olarak çok iyi. Benim önerim s10e
4 5 sene kullanırsıniphone 6 da şebeke sorunu var
Mesaj otomatik birleştirildi:
s10e yavaşlar mı? ben uzun ömürlü telefon arıyorum
islemci. performans bakimindan s10e iPhone 8 den daha iyi burda ekosistem kaliyor. eger android kullanabilirim derseniz s10e ekran donanim kamerasiyla daha cok mutlu eder.iphone 6 kullanıyorum yeni telefon alıcam iphone7 plus iphone 8 ve samsun s10e arasında kaldım. benim için en öneli şey uzun ömürlü olsun. iph 6 4 senelik yavaşlama yok. ne dersiniz nasıl yapmalıyım
?İlk iki yıl S10e çok mutlu eder fakat sonrası batarya için muamma. Samsung'un düşük bataryalı amiral gemilerinin batarya performansı yeni android güncellemesi geldikçe düşüyor. S8 ve S9'un bataryaları aynı sorundan muzdaripler şu anda.
Benim tavsiyem uzun ömürlülük açısından IPhone 8 olacaktır.
İlk iki yıl S10e çok mutlu eder fakat sonrası batarya için muamma. Samsung'un düşük bataryalı amiral gemilerinin batarya performansı yeni android güncellemesi geldikçe düşüyor. S8 ve S9'un bataryaları aynı sorundan muzdaripler şu anda.
Benim tavsiyem uzun ömürlülük açısından IPhone 8 olacaktır.
Ben de bir ara baya şaşırdım.Not: Şimdi yazdığım şeyin çok saçma olduğunu farkettim.
S10e çok daha iyi.