Iphone 8 plus ve Garanti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEZEB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XEZEB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Herkese merhabalar. Arkadaslar telefonumun garantisi az kalmis olmasi sebebiyle antep zentech teknik servisine gonderdim bataryasini degistirme umuduyla (pil sagligi %84) ve bugun servis raporlarinda yazilan sey ekranda sorun ciktigini ve ekrani degistirdiklerini batarya icin ise garantiye giremeyecegini yogun kullanimdan dolayi. Yani saglam olani degistirmis olabilirler mi? Batarya icinde ucret talep ettiler. Telefonumun saglam ve orjinal parcasini cikarip daha dusuk kalitede bisi takmis olabileceklerinden korkuyorum. Telefonum saglam doner mi? Yorumlarinizi bekliyorum

XEZEB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Kendi servisi ise orj parça kullanır
Evet Apple onayli servistir. Ve o kadar apple destek gorustum ve yazistim. Eger sivi temasi ve cizik, darbe vs olmamasi halinde bataryayida degistirebileceklerini soylediler ama servis reddetti. Şansimi baska bir serviste denesem sizce bataryayi degistirebilirler mi?

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Evet Apple onayli servistir. Ve o kadar apple destek gorustum ve yazistim. Eger sivi temasi ve cizik, darbe vs olmamasi halinde bataryayida degistirebileceklerini soylediler ama servis reddetti. Şansimi baska bir serviste denesem sizce bataryayi degistirebilirler mi?
%80 üstüne çoğu aynı tepkiyi verir biraz uğraşırsanız değişir

XEZEB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
%80 üstüne çoğu aynı tepkiyi verir biraz uğraşırsanız değişir
Dogrusu benim anladigim az kullanilan piller ucretsiz degistiriliyor cok kullanilan degil. Evet bir paradoks gibi duruyor ama apple'in stratejisi boyle. Cunku savunmalari boyle " yogun kullanmissiniz!" Yani fazla kullanmicaksiniz oyle degistiririz diyor ve iphone bataryalari herkesin malumu zaten.

Ayponeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Bi avuç dolusu para verip aldığımız telefonu çok kullanmışsınız o yüzden değiştiremiyoruz!
Ulan süs diye mi aldık normalde değiştirirlerdi fırsatçı millet ikinci el garantili telefon alıp sıfırıyla değiştirip satıyor para kolay para kazanıyordu apple önünü kesmiş oldu ama bu kadar da değil.

XEZEB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Bi avuç dolusu para verip aldığımız telefonu çok kullanmışsınız o yüzden değiştiremiyoruz!
Ulan süs diye mi aldık normalde değiştirirlerdi fırsatçı millet ikinci el garantili telefon alıp sıfırıyla değiştirip satıyor para kolay para kazanıyordu apple önünü kesmiş oldu ama bu kadar da değil.

Aynen oyle ya. Bende geri gonderin dedim. Artik o batarya ile devam edecez gidebildigi kadar. Ondan sonra bu bataryadan siparis verip kendim takmayi dusunuyorum.

XEZEB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Yada Deji'den farkli iphone 8 plus icin batarya onerebilecekler varsa ve yazabilirlerse memnun kalirim. Apple yetkili servisleri 319 TL diyor ve bu bana biraz fazla geliyor.

Ayponeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Aynen oyle ya. Bende geri gonderin dedim. Artik o batarya ile devam edecez gidebildigi kadar. Ondan sonra bu bataryadan siparis verip kendim takmayi dusunuyorum.

Kesinlikle deji tak ben 3 4 telefona kendim bizzat taktım kendi telefonumada zamanında takmıştım orijinal bataryadan kesinlikle daha iyi %100 memnun kalırsın

XEZEB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Kesinlikle deji tak ben 3 4 telefona kendim bizzat taktım kendi telefonumada zamanında takmıştım orijinal bataryadan kesinlikle daha iyi %100 memnun kalırsın
Birkaç arkadaşla daha konuştum ve Deji’den çok memnunlar. Bizde deneyeceğiz bakalım nasıl bir sonuç alacacağız.