iPhone 8 Plus mı, Oneplus 5t, Huawei P10 plus +DSLR Fotoğraf Makinesi mi?

mimar94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar,Samsung Galaxy Note 3 n9005 kullanıcısıyım, İphone İOS arayüzünü deneyimlemek istiyorum, bir yandan da o kadar para vermeyip 2500 civarı olan one Plus 5t veya huawei p10 plus telefon ve DSLR Fotoğraf makinesi almak da mantıklı geliyor.

İphone tarafından bakarsak ios stabilitesi ve değer kaybetmemesi, diğer taraftan iyi sayılabilecek android performanslı telefonlar fakat kullanıma bağlı bazı riskler, garanti meselesi, olumlu manada Iphone'a verilecek fiyatla hem telefon hemde dslr fotoğraf makinesi sahip olmanın avantajı var, fikirlerinizi almak isterim, Teşekkürler.

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
5T+DSRL
P10 Plus alınmaz zaten 8 Plus da batarya olarak 5T'den geride mesela tasarım olarak geride hızlı şarj olarak çok çok daha geride performans testlerinde çoğunda 5T önde.
Kesinlikle 5T+DSRL

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Böyle bir durum şuan mevcut mu ? İşine geldiği gibi hareket eden apple yenı model çıkarınca kıçı başı dağıtıyor.
Bence 1999 op5 + dslr bile olabilirken, op5t+dlsr her türlü efsane olur
Tercih senin

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Hiç bir telefon sana ne kadar para harcarsan harca DSLR makinesi gibi bir fotoğraf imkanı sunamaz. Ama az fiyatla üstün performans sunabilir.

OP 5T + DLSR en iyi seçim olacaktır.

mimar94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
DSLR makinesinin fotoğraf kalitesi tartışılmaz, fakat one Plus 5t de hem servis, hemde uzun kullanamama riski var, öte yandan iphone pahalı, bunun yanında temiz kullanırsam 1-2 sene sonra belirli fiyata satabileceğim..

M

Murat Burç

SDN Okuru
DSLR makinesinin fotoğraf kalitesi tartışılmaz, fakat one Plus 5t de hem servis, hemde uzun kullanamama riski var, öte yandan iphone pahalı, bunun yanında temiz kullanırsam 1-2 sene sonra belirli fiyata satabileceğim..
Uzun kullanmama? :D :D
8 Plus'dan daha uzun süre götürür 5T :D

Bareth Gale

Profesör
Reaksiyon puanı
300
iPhone 8 Plus gönlünde varsa al derim. Profesyonel fotoğrafçı değilsen kamerası işini görecektir. Bu kadar gömdüklerine bakma. Apple bu kadar gömücüsü olduğu halde hala ayakta. :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
iPhone 8 Plus gönlünde varsa al derim. Profesyonel fotoğrafçı değilsen kamerası işini görecektir. Bu kadar gömdüklerine bakma. Apple bu kadar gömücüsü olduğu halde hala ayakta. :D
Yav he he
5T gibi 8 Plusu neredeyse her alanda tokatlayan bir cihaz varken kalkıp niye 8 Plus alsın. Millete boşa para harcatmaya meraklı mısın sen?
--- Gönderi Güncellendi ---

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
5t+dslr en iyisi gibi.Ama 8plus profesyonel fotoğrafçı değilsen 8plus iş görebilir.Ama asla önermiyorum,kazık yemiş olursunuz.Sadece note 8 alma gibi bir seçeneğiniz de var.

mimar94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
5t+dslr en iyisi gibi.Ama 8plus profesyonel fotoğrafçı değilsen 8plus iş görebilir.Ama asla önermiyorum,kazık yemiş olursunuz.Sadece note 8 alma gibi bir seçeneğiniz de var.

Note 3 kullanıyorum,Note serisine devam etmek isterim fakat biraz telefon uzamış boyut olarak,kullanmayı denedim fakat zorlandım,tabiki zamanla alışabilirim o duruma ama eğer o civarlarda para vermeye karar verirsem Iphone 8 Plus tercihini kullanacağım.

One Plus 5t 'ye gelince evet özellikleri gerçekten beni cezbediyor fakat servis konusunda endişeliyim her ne olursa olsun iphone ve samsung gibi telefonlar belirli bir kullanıcısı olan ve buna binayen belirli bir güven sağlamış markalar,one plus ve xiaomi hala bana bu güveni vermediler,fakat şuan gerçekten kararsızım o güven için 2000 lira vermeye değer mi diye...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 3 kullanıyorum,Note serisine devam etmek isterim fakat biraz telefon uzamış boyut olarak,kullanmayı denedim fakat zorlandım,tabiki zamanla alışabilirim o duruma ama eğer o civarlarda para vermeye karar verirsem Iphone 8 Plus tercihini kullanacağım.

One Plus 5t 'ye gelince evet özellikleri gerçekten beni cezbediyor fakat servis konusunda endişeliyim her ne olursa olsun iphone ve samsung gibi telefonlar belirli bir kullanıcısı olan ve buna binayen belirli bir güven sağlamış markalar,one plus ve xiaomi hala bana bu güveni vermediler,fakat şuan gerçekten kararsızım o güven için 2000 lira vermeye değer mi diye...
Ben yeni telefon arayışındayım muhtemelen 2000 ve üzeri olacak ve muhtemelen ithalatçı garantili U11 veya OnePlus 5T alacağım ben S7 (TR garantili) kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. 2500'e alın kullanın derim.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Note8 ve Iphone8 Plus arasında Note8 bence daha önde o yüzden alabilirsiniz.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Yav he he
5T gibi 8 Plusu neredeyse her alanda tokatlayan bir cihaz varken kalkıp niye 8 Plus alsın. Millete boşa para harcatmaya meraklı mısın sen?
Ramda tokat manyağı yapmış Op5t yahu :D

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494

Bu markalar TR de olmasada global olarak epey bir satış yapıyor.Xiaomi en çok telefon satan 5. Firma.Herhangi bir kronik sıkıntıları yok.Op5 ekran ters takıldığı için jelly var o kadar.Patlayan bir telefon yerine bu sorunu tercih ederim.Garanti olarak da diyelim ekstra 800 tl verip garantili cihaz aldınız.2 yıl sonra garantiye vermediniz ve 800 tl'niz çöpe gitti.Eğer sorunla karşılaşırsanız delta,evo her ne kadar kötü olsada var.Olası bir durumdu thh ye başvurup hakkınızı geri alırsınız.

mimar94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben yeni telefon arayışındayım muhtemelen 2000 ve üzeri olacak ve muhtemelen ithalatçı garantili U11 veya OnePlus 5T alacağım ben S7 (TR garantili) kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. 2500'e alın kullanın derim.
Teşekkürler yorumlar için,muhtemelen ben de tercihimi one plus 5t alarak kullanacağım,vermediğim parayı da birden harcamayıp belki yaza doğru DSLR fotoğraf makinesi alarak bütçeyi de birden sıkmamış olurum.
Bu markalar TR de olmasada global olarak epey bir satış yapıyor.Xiaomi en çok telefon satan 5. Firma.Herhangi bir kronik sıkıntıları yok.Op5 ekran ters takıldığı için jelly var o kadar.Patlayan bir telefon yerine bu sorunu tercih ederim.Garanti olarak da diyelim ekstra 800 tl verip garantili cihaz aldınız.2 yıl sonra garantiye vermediniz ve 800 tl'niz çöpe gitti.Eğer sorunla karşılaşırsanız delta,evo her ne kadar kötü olsada var.Olası bir durumdu thh ye başvurup hakkınızı geri alırsınız.
One Plus 5t'de de jelly sorunu var m ? :/ Çok etkilenmeyiz kullanım olarak fakat düzeltmişlerdir diye umuyordum...

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Tabiki de OnePlus 5T ile DSLR makinesi daha iyi tercih olacaktır

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
One Plus 5t'de de jelly sorunu var m ? :/ Çok etkilenmeyiz kullanım olarak fakat düzeltmişlerdir diye umuyordum
Düzeltmişlerdir.Beni gıcık ederdi ama kullananlar çok göze battığını söylemiyor ki 5t de düzeltmişlerdir.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Teşekkürler yorumlar için,muhtemelen ben de tercihimi one plus 5t alarak kullanacağım,vermediğim parayı da birden harcamayıp belki yaza doğru DSLR fotoğraf makinesi alarak bütçeyi de birden sıkmamış olurum.

One Plus 5t'de de jelly sorunu var m ? :/ Çok etkilenmeyiz kullanım olarak fakat düzeltmişlerdir diye umuyordum...

Fazla gözebatıcak bir şey yok ortada şuana kadar o sorun ile ciddi atar yapan birini duymadım görmedim

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
5 mi alayım diye gidip geliyorum ama şu 5T'nin f iyatı bir belli olsun ya U11 ya da 5T kesin alacağım.
Htc nin sesi efsane bir yandanda op5 ve op5t var cidden benim karar vermekte çok zorlanırım.
Ama op5t alırdım sanırım. Htc u11 nın şarjı kanser edebilir beni

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Kesinlikle One Plus 5T + DSLR , kesinlikle diyorum gerçekten kesin bir çizgi var . iOS arayışındaysan belki 8 Plus tercih edebilirsin ama geri kalan kısımlarda her şekil 5T önde .
2400'den girse 5T süper olacakta aptal euro uçtu yine
2400 den girerse harika zaten :) Benim şu tüketici hakları işi bitsin V10 değişim olursa kapalı kutu satıp One Plus almayı düşünüyorum , aslında Mi 6 daha çok hoşuma gidiyor seramik versiyonunu alacaktım ama OP5 ve 5T nin kamerası bir tık daha iyi özellikle 5T nin o yüzden 5T düşünüyorum ancak saf Android ten nefret de ediyorum yani :( Neyse burda konuşmayayım belki alacağım zaman konu açarım .

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kesinlikle One Plus 5T + DSLR , kesinlikle diyorum gerçekten kesin bir çizgi var . iOS arayışındaysan belki 8 Plus tercih edebilirsin ama geri kalan kısımlarda her şekil 5T önde .

2400 den girerse harika zaten :) Benim şu tüketici hakları işi bitsin V10 değişim olursa kapalı kutu satıp One Plus almayı düşünüyorum , aslında Mi 6 daha çok hoşuma gidiyor seramik versiyonunu alacaktım ama OP5 ve 5T nin kamerası bir tık daha iyi özellikle 5T nin o yüzden 5T düşünüyorum ancak saf Android ten nefret de ediyorum yani :( Neyse burda konuşmayayım belki alacağım zaman konu açarım .
5T al sen 5t iyidir.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
2400'den girse 5T süper olacakta aptal euro uçtu yine
2400 den girerse harika zaten :) Benim şu tüketici hakları işi bitsin V10 değişim olursa kapalı kutu satıp One Plus almayı düşünüyorum , aslında Mi 6 daha çok hoşuma gidiyor seramik versiyonunu alacaktım ama OP5 ve 5T nin kamerası bir tık daha iyi özellikle 5T nin o yüzden 5T düşünüyorum ancak saf Android ten nefret de ediyorum yani :( Neyse burda konuşmayayım belki alacağım zamank o
5T al sen 5t iyidir.
Söylediğin gibi 2400 gibi bulursam alırım onun haricinde çok pahalı bir tel daha kaldıramaz bizim ev :D Zaten S8 Plusa 3300 bayıldık :) Gerçi memnunum ama keşke 2. el S7 edge alsaydık demiyor değilim 1900 2000 'e ya da OP 5 çünkü fiyatına değer bir fark yok bence .