FurkanP
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
8 plus almayi dusunuyorum sizce almalimiyim yoksa s10 lite falan almayi dusunuyoru.
Sıfır olarak alacaksanız 8 Plus yerine,iOS olarak iPhone SE (2020) veya iPhone XR, Android olarak Galaxy S10 Lite almanızı tavsiye ederim.8 plus almayi dusunuyorum sizce almalimiyim yoksa s10 lite falan almayi dusunuyoru.
se 2020 dusundum ama ekrani kucuk gelicek diye dusunuyorum suan 5ich bi cihaz kyllaniyorum sence 4,7 inch yetermi oyunlarda falanSıfır olarak alacaksanız 8 Plus yerine,iOS olarak iPhone SE (2020) veya iPhone XR, Android olarak Galaxy S10 Lite almanızı tavsiye ederim.
Telefonda çok fazla oyun oynuyorsanız küçük ve bataryası yetersiz gelebilir.se 2020 dusundum ama ekrani kucuk gelicek diye dusunuyorum suan 5ich bi cihaz kyllaniyorum sence 4,7 inch yetermi oyunlarda falan
ekran boyut olarak kucuk gelicek ama sarjda 3000 mah beni idare ederTelefonda çok fazla oyun oynuyorsanız küçük ve bataryası yetersiz gelebilir.
6.1 inç XR’dan geçtim zorlanmadım. (Önceden 7 ve 8 kullandığım için alışkındım ondan da olabilir).se 2020 dusundum ama ekrani kucuk gelicek diye dusunuyorum suan 5ich bi cihaz kyllaniyorum sence 4,7 inch yetermi oyunlarda falan
bende suan zaten 5inch bi cihaz kullaniyorum ama biraz oyun ici de aliyorum ekran boyutu yetermi bana6.1 inç XR’dan geçtim zorlanmadım. (Önceden 7 ve 8 kullandığım için alışkındım ondan da olabilir).
Bence de 8 Plus alma. iOS için SE (2020) veya XR modelini öneririm.
Telefondan oyun oynamıyorum uzun zamandır ama 8 kullanırken PUBG , Cod gibi oyunlar oynamıştım sorunsuz. Ama tabi büyük ekranda oynamak varken küçük ekran ne kadar tatmin eder tartışılır.bende suan zaten 5inch bi cihaz kullaniyorum ama biraz oyun ici de aliyorum ekran boyutu yetermi bana
mantikli dusunebilirim bilgi icin tesekkurlerBana kalırsa alınmaz. En azından SE 2020 almaya bak derim iPhone tarafında. O fiyatlarda Mi Note 10 Lite bakabilirsin ek olarak hem bataryası büyük hemde işlemcisi oyunlar için gayet yeterli.
iPhone XR a da bakmanızı tavsiye ederim. Ekranı 6.1 inç ve nerdeyse bütün oyunları en yüksek grafikte çok akıcı şekilde oynatabiliyor.mantikli dusunebilirim bilgi icin tesekkurler
64 gb olani yeterlimi sizceiPhone XR a da bakmanızı tavsiye ederim. Ekranı 6.1 inç ve nerdeyse bütün oyunları en yüksek grafikte çok akıcı şekilde oynatabiliyor.
Çok fazla fotoğraf veya 4k 60fps video çekmiyorsanız yeterli olacağını düşünüyorum.64 gb olani yeterlimi sizce
8 plus ı salla.Apple alacaksan xs tavsiye ederim.5,8 inç de küçük dersen o zaman S10 lite al.Snapdragon 855 ile her oyunu sorunsuz oynarsın.8 plus almayi dusunuyorum sizce almalimiyim yoksa s10 lite falan almayi dusunuyoru.
xs kadar butcem yok anca xr dusunebilirim8 plus ı salla.Apple alacaksan xs tavsiye ederim.5,8 inç de küçük dersen o zaman S10 lite al.Snapdragon 855 ile her oyunu sorunsuz oynarsın.
8 plus almayi dusunuyorum sizce almalimiyim yoksa s10 lite falan almayi dusunuyoru.
önerin icin tesekkurler xr almayi dusunucemMerhaba,
8 Plus alabilecek bütçeniz var ise üzerine 400-500 lira daha koyun ve bir Xr alın. 7,7+,8,8+ modelleri artık önermediğim modeller. Bütçesi hiç olmayan, ekran ve pil konusunu dert etmeyenler EN KÖTÜ SE 2020 almalı, biraz bütçesi olanlar EN AZ XR almalı.
önerin icin tesekkurler xr almayi dusunucem