Betonmikseri
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
Merhabalar arkadaşlar, malum iphone 8 plusla ilgili onlarca başlık var ama hiçbirinde aradığımı bulamadım. Geçtiğimiz Nisan ayında iphone 7 3200 tlydi, İphone 8 plusta 5200 tl civarındaydı. Ama şu an iphone 7 4500 tl seviyesinde ve iphone 8 plus 6.700 tl. Bu fiyat artışı neden oldu? Yeni telefonlar çıkarken ucuzlaması gerekirken neden daha pahalı oldu? Gelelim asıl meseleye ben telefon alacağım 1 ay içinde ama kafam tam anlamıyla çorba oldu. Üst segment bir telefon almak istiyorum. Bütçem 5-6 bin civarı. Ayrıca telefonun da beni en azından 4 sene sıkıntısız idare etmesi lazım. Şimdi şöyle bir olay var İphone 8 plus'ı oldukça beğeniyorum. Ama fiyat olarak 2 sene önce çıkan bir telefona göre çok yüksek. Şu an aynı fiyata s10 plus alınabiliyor. Samsung tarafında kafamı kurcalayan ise garanti olayı baştan savma, telefonlar 2 sene sonra takılmaya başlıyor, değerlerini çabuk kaybediyorlar en son çıkan model olmalarına rağmen. Bu açılardan bakınca benim 8 plus a 6500 vermem mantıklı olur mu olmaz mı ? Ne düşünüyorsunuz bu konuda gerçekten çok sıkıldım artık bu telefon olayını düşünmekten.