Yardım İphone 8 Pil Kapasitesini Yükseltme Sağlıklı mı?

İphone Yüksek Kapasiteli Batarya Takmak Sağlıklı mı?

• Evet sağlıklı

Kullanılan: 3 50.0%
  • Hayır Sağlıksız

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Kalenderadam

Doçent
Reaksiyon puanı
228
Merhabalar arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere iphone için geliştirilmiş yüksek kapasiteli bataryalar piyasada bulunmakta. İphone 8 orijinal batarya kapasitesi 1821 mAh, ben 2200 mAh kapasiteli batarya takmak istiyorum acaba bir sorun çıkar mı? Dahası cihaza zarar verir mi ve bu kapasite yükseltme işi sağlıklı mı?

Darkness3472

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Merhabalar arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere iphone için geliştirilmiş yüksek kapasiteli bataryalar piyasada bulunmakta. İphone 8 orijinal batarya kapasitesi 1821 mAh, ben 2200 mAh kapasiteli batarya takmak istiyorum acaba bir sorun çıkar mı? Dahası cihaza zarar verir mi ve bu kapasite yükseltme işi sağlıklı mı?
Cihaza bi zarar vericeğini sanmıyorum ama orjinal pil olmadığı için sıkıntı çıkabilir iyi bi marka seçmelisiniz

Kalenderadam

Doçent
Reaksiyon puanı
228
Cihaza bi zarar vericeğini sanmıyorum ama orjinal pil olmadığı için sıkıntı çıkabilir iyi bi marka seçmelisiniz
Vermiş olduğunuz cevap için teşekkür ederim sayın arkadaşım. Fakat piyasada bir çok marka var hangi marka daha kaliteli olabilir. Dahası telefonun batarya kapasitesi yükselince telefona bir zararı olur mu?

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,491
Woyax olabilir, Deji markasının premium ürünleriymiş. Canlı destekten de bilgi alabilirsiniz.
1 yıl deji
2 aydır rova ( halen kullanıyorum)
Bataryalarını kullandım, pek sıkıntı yaşatmadı bana şahsen. Bir dahakine woyax denemek istiyorum.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193

Bunu alabilirsiniz kaliteli diyorlar. Fazla mah takmak zarar vermez cihaza.

Kalenderadam

Doçent
Reaksiyon puanı
228
Woyax olabilir, Deji markasının premium ürünleriymiş. Canlı destekten de bilgi alabilirsiniz.
1 yıl deji
2 aydır rova ( halen kullanıyorum)
Bataryalarını kullandım, pek sıkıntı yaşatmadı bana şahsen. Bir dahakine woyax denemek istiyorum.

Bunu alabilirsiniz kaliteli diyorlar. Fazla mah takmak zarar vermez cihaza.
Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar