• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İphone 8 i suya soktum

gorkemugur123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar iphone 8 i suya soktum hiçbir şeyi yok fakat sudan çıkarıp 2 dakika kadar sarjda bıraktım sonra gördüm ki etmeyin telefona zarar verebilir yazısını okudum ve hemen çektim cihaza birşey olma ihtimali var mı ?

Telefonu kapatıp hoparlör ızgarısına kaçan suyu çekmeye çalışın bir kaç saat sıcak ortamda bekletin içindeki nem kurusun. Ip67 sertifikasına sahiptir. Suyla çabucak bozulacak bir cihaz değildir.

O şarj noktasına da kaçtığı için sıkıntı olabilir, ondan uyarı veriyodur.

O sadece bir uyarı olarak vermiş sorun etme bir şey olmaz. Ama bir daha da yapma.

Kocakarı reçetesi: Bir kavanozun içine pirinç koyun, telefonu içine koyup ağzını kapatın :D

silindi (4577542)

Son düzenleme:
Arkadaşlar iphone 8 i suya soktum hiçbir şeyi yok fakat sudan çıkarıp 2 dakika kadar sarjda bıraktım sonra gördüm ki etmeyin telefona zarar verebilir yazısını okudum ve hemen çektim cihaza birşey olma ihtimali var mı ?
Sarj yeri su aldığı icin telefon şarj olucaktir kurudukça sonra normale donecektir

silica kedi kumudaha işe yarar:
625813711_988.jpg