İos deneyimi yaşamak istiyorum o yüzden android düşünmüyorum malum son model iphoneların fiyatları çok ucuk ancak alırsam iphone 8 alabilirim ama hala alınır mı sizce?
Bence İPhone XR dan eski İPhone lar alınmaz.İos deneyimi yaşamak istiyorum o yüzden android düşünmüyorum malum son model iphoneların fiyatları çok ucuk ancak alırsam iphone 8 alabilirim ama hala alınır mı sizce?
Bence İPhone XR dan eski İPhone lar alınmaz.
Aynen ?5K verip %69 ekran/kasa oranıyla 2020'ye girmekİphone 8 Plus alan/önerenlere çok gülüyorum?
?iPhone 8 yerine 7 alın derim (hatta 7+), ekran kasa oranı herşey diyenlere ben acıyorum açıkcası, 2 yıl önce olmayan bir mevzu bugün ilk önceliğiniz olmuş (özellikle bir kişinin elleri yana değiyorsa ve yanda boşluk yoksa o deri parçası direk ekrana nüfuz eder ve bu oyun zevkinin içine ediyor, ondan ekran kasa oranının %75'in üstüne çıkmasını çok ergonomik bulmuyorum), IOS 14 ve 15'i kesin alacak a11 Bionic, güncelleme konusunda o bütçedeki bir Android cihazdan farkı olmayacaktır.
?iPhone 8 yerine 7 alın derim (hatta 7+), ekran kasa oranı herşey diyenlere ben acıyorum açıkcası, 2 yıl önce olmayan bir mevzu bugün ilk önceliğiniz olmuş (özellikle bir kişinin elleri yana değiyorsa ve yanda boşluk yoksa o deri parçası direk ekrana nüfuz eder ve bu oyun zevkinin içine ediyor, ondan ekran kasa oranının %75'in üstüne çıkmasını çok ergonomik bulmuyorum), IOS 14 ve 15'i kesin alacak a11 Bionic, güncelleme konusunda o bütçedeki bir Android cihazdan farkı olmayacaktır.