• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İphone 8 alınır mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Avner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Avner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İos deneyimi yaşamak istiyorum o yüzden android düşünmüyorum malum son model iphoneların fiyatları çok ucuk ancak alırsam iphone 8 alabilirim ama hala alınır mı sizce?

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
İos deneyimi yaşamak istiyorum o yüzden android düşünmüyorum malum son model iphoneların fiyatları çok ucuk ancak alırsam iphone 8 alabilirim ama hala alınır mı sizce?

İmkanınız varsa XR almanızı öneririm. çıkamıyorsanız Android seçenekleri değerlendirmenizi öneririm.

By üşengeç

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Selamün aleyküm
Dostum bütçeni biraz zorlarsan XR al derim çünkü iPhone çok yeni telefon çıkarıyor ve eskileri unutuluyor güncelleme gelmez ağlayıp vahlarsin

Rdmsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
45
İlla ios derseniz (ben öyle diyenlerdenim) 4.7 inç yeterliyse hiç o kadar para vermeyin iPhone 7 alın. Ama İphone 8 fiyatından biraz daha çıkabilirim derseniz xr alın.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
iPhone 8 yerine 7 alın derim (hatta 7+), ekran kasa oranı herşey diyenlere ben acıyorum açıkcası, 2 yıl önce olmayan bir mevzu bugün ilk önceliğiniz olmuş (özellikle bir kişinin elleri yana değiyorsa ve yanda boşluk yoksa o deri parçası direk ekrana nüfuz eder ve bu oyun zevkinin içine ediyor, ondan ekran kasa oranının %75'in üstüne çıkmasını çok ergonomik bulmuyorum), IOS 14 ve 15'i kesin alacak a11 Bionic, güncelleme konusunda o bütçedeki bir Android cihazdan farkı olmayacaktır.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
iPhone 8 yerine 7 alın derim (hatta 7+), ekran kasa oranı herşey diyenlere ben acıyorum açıkcası, 2 yıl önce olmayan bir mevzu bugün ilk önceliğiniz olmuş (özellikle bir kişinin elleri yana değiyorsa ve yanda boşluk yoksa o deri parçası direk ekrana nüfuz eder ve bu oyun zevkinin içine ediyor, ondan ekran kasa oranının %75'in üstüne çıkmasını çok ergonomik bulmuyorum), IOS 14 ve 15'i kesin alacak a11 Bionic, güncelleme konusunda o bütçedeki bir Android cihazdan farkı olmayacaktır.
?
iPhone 8 video ve işlemci dışında herşeyi aynı fiyattaki çoğu android cihazların çok gerisinde kalıyor.

Ayponeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
8 alıp pişmanlık yaşama ya 8+ bütçe çıkmazsa kesinlikle ip7+ almanı öneririm

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
?