- Reaksiyon puanı
- 259
Sizce alayimmi almayayimmi bide konuya like atarsaniz sevinirim
0 almanı tavsiye etmem.Temiz kullanılmış ikinci el 3200-3300 TL ye bulabilirsen olabilir.Sizce alayimmi almayayimmi bide konuya like atarsaniz sevinirim
5000 butcem tanidigim telefoncudanBütçeniz nedir? Kaç paraya nereden alacaksınız?
Konuya like atınca bir şey olmuyor5000 butcem tanidigim telefoncudan
Hm tamamdir5000₺'ye iPhone SE 2020 alınabilecekken 8 çok gereksiz olur.
TmTm knk, konuya like atarmisin .dsevgili like sevdalısı bu bütçeye samsung galaxy note 10 lite sizi memnun edecektir
kardeş ban istiyon ha ban yiyince bakarsın kaç like almışsın diyeTmTm knk, konuya like atarmisin .d
Hayir knk@DamarLegendry, konuna "Layk" atmak zorunda mıyım??
Hm tm knk daha istemem forumda yeniyimkardeş ban istiyon ha ban yiyince bakarsın kaç like almışsın diye
like bir işe yaramaz deniliyor üstte
iyi olurHm tm knk daha istemem forumda yeniyim
Tm knk bakarimşuan se 2020 4699tl mediamatkta onu alın özellikler aynı hatta iphone 8 a11 bionic.
se 2020 ise a13 bionic, lpddr4x ram 3gb ram ile daha gelişmiş
kaynak = Apple iPhone 8 (64 GB) - Apple iPhone SE 2 (2020) Karşılaştırması - Epey
??iyi olur
Tamam knk eywDostum eğer SE2020 almayı düşünürsen aşağıda bıraktığım konuya göz atabilirsin. Sadece konuya değil alta yazılan cevaplara da bakmayı unutma orada da bilgi verilmiş.
![]()
iPhone SE2020 Uzun Kullanım Değerlendirmesi
Herkese selamlar. Forumda soran fazla kişi olduğu için bu değerlendirmeyi yapmak istedim. Burada söylediğim şeyler tamamen benim görüşüm, siz farklı düşünüyor olabilirsiniz. Şimdi başlayalım. Öncelikle telefonun tasarımından başlarsak bildiğiniz gibi eski bir tasarım, ekran kasa oranı düşük ve...forum.shiftdelete.net
O bütçede Se 2020 yada Note 10 lite almanı tavsiye ederim.5000 butcem tanidigim telefoncudan
SE2020 ve Note 10 Lite bakabilirsiniz.5000 butcem tanidigim telefoncudan
iPhone SE öneririm5000 butcem tanidigim telefoncudan
Fikrin icin tessekkurler bira daha para biriktirebilirim knkAlınmaz, 5k bütçeye Poco F2 Pro ve Galaxy Note 10 Lite öneririm.