Iphone 7'yi bekleyenler var mı ?

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
biliyorum daha uzun süre var fakat ben bekliyorum şuan ıphone 5 kullanıyorum
acaba ıphone 7 de plus olacak mı ? 64 gb hafıza seçeneği olacak mı ıphone 7 almaya niyeti olanlar mesaj atabilir mi veya diğer dostlarda

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
acaba ıphone 7 de plus olacak mı ? 64 gb hafıza seçeneği olacak mı ıphone 7 almaya niyeti olanlar mesaj atabilir mi veya diğer dostlarda
Usta ben suan 6 plus kullaniyorum 6s e geçmedim 7 yi bekliyorum geçmek bu aylarda çok saçma zaten kesinlikle appleden çok iyi bir telefon bekliyorum bana göre 32 64 gb olacak bu sefer

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Usta ben suan 6 plus kullaniyorum 6s e geçmedim 7 yi bekliyorum geçmek bu aylarda çok saçma zaten kesinlikle appleden çok iyi bir telefon bekliyorum bana göre 32 64 gb olacak bu sefer
ben bazen düşünüyorum ki 7 çıktığında 6s plus 128 gb mı alsam biraz belki fiyatı düşer fakat yeni kasa yeni telefon ve bir tık daha uzun süre kullanım süresi verecek ıp 7 ondan mı alsam diyorum acaba Plus olarak gelecek mi peki 7 de

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Eğer bir ürünü hava atmak için değil kullanmak için alıyorsan iphone 6s al derim koca bir yazı beklemene gerek yok ayrıca iphone 6s ile 7 arasında pek fark olmayacak.7s desen anlarım.İşlemcinin frekans hızını arttırıp A10 işlemci diye tanıtacaklar ve biraz tasarımı ile oynayacaklar olay bundan ibaret.

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
ben bazen düşünüyorum ki 7 çıktığında 6s plus 128 gb mı alsam biraz belki fiyatı düşer fakat yeni kasa yeni telefon ve bir tık daha uzun süre kullanım süresi verecek ıp 7 ondan mı alsam diyorum acaba Plus olarak gelecek mi peki 7 de
Usta fiyat fazla dusmeyecektir emin ol