iPhone 7S beklentileri sarsabilir!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru

iPhone 8' amiral gemisinin yanı sıra çıkması beklenilen iPhone 7S ve iPhone 7S Plus modelleri için beklenen bir özelliğin gelmeme ihtimalinden bahsediliyor.

2017 model iPhone akıllı telefonlar için beklentileriniz neler?

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Yenilik yaparlar merak etmeyin.
+1000 TLye seneye hızlı şarj kablosuz şarj ve IP68 gelir :D Yeni renk seçeneği içinde 256GB şart koşarlar

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145

iPhone 8' amiral gemisinin yanı sıra çıkması beklenilen iPhone 7S ve iPhone 7S Plus modelleri için beklenen bir özelliğin gelmeme ihtimalinden bahsediliyor.

2017 model iPhone akıllı telefonlar için beklentileriniz neler?

Donanımının hakkını versin artık bence.İphone 7 çok güçlü bir cihaz fakat iphone 6s ile kullanımda neredeyse hiçbir farkı yok.Artık iphone lara koydukları donanımın hakkını verecek uygulama geliştirmelerini istiyorum.

Last Whx105sper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
İphone 6'dan iphone 7'ye geçtiği gibi geçmesin yeter. Farklı şeyler görmek istiyoruz. Öyle iphone 6'ya yine kamera takıp batarya kapasitesini arttırıp iphone 7 diye yollamasınlar bize.
Ekleme: Bir aralar iphone7 için CO2 paraşüt sistemi vardı onu yaparlarsa tadından yenmez mesela...

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Benim beklentim çok daha iyi kamera çok daha iyi ekran çok daha iyi pil bide Yen'i tasarım