iphone 7plus

mehmethabil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
apple magzasi 14 gun icerisinde bi ariza cikarsa yada rengini begenmessen değişim ve para iadesi yapiyorlar

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
apple magzasi 14 gun icerisinde bi ariza cikarsa yada rengini begenmessen değişim ve para iadesi yapiyorlar

bende dün online apple store dan sipariş verdim havale ile gönderdiğim için daha gönderim tarihi belli olmadı ama sipariş sayfasında 22 aralık diyor inşallah o kadar gecikmez ya

mehmethabil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
size bir sorum var iphone 7plus da flash ışığı normalde açılıyor ama ayarlardan yaptım birisi ararken ışık yanıp sönmüyor ama arkadaşımın iphone 7 sinde bu özellik oluyor sizce neden

mehmethabil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
cumartesi günü aldigim iphone 7plusta uyarı flash işigi acilmiyordu ama kamera ve fenerde açılıyor apple musteri hizmetlerini aradim sistemden duzelttiler telefonu açıp kapatinca yine eski haline döndü tekrar aradim pc den iTunes uygulamasindan 2gb bi yazilim indirin yada aldiginiz yere gidin dediler gittim akasya apple'ye musteri hizmetlerini aradigimi ve yazilimsal bi hata oldugunu söyledim para iade yada değişim yapalim dediler ve degistirdiler cihazı sıfır kutu verdiler 14 gün icerisinde bi problem cikarsa yada rengini begenmesseniz tekrar değişim yapacaklarini söylediler hiçbir zorluk cikarmadilar apple gerçekten müşterilerini mahçup etmiyor