iphone 7plus

mehmethabil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Öncelikle herkeze iyi akşamlar kaç gündür kafami kurcalayan bir konu var iphone 7plus 32 gb modeli için yapilan kötü yorumlar kullananlar varsa yazabilirmi vergi zammı gelmeden aliyim diyorum kafamda 2 soru var apple mazasindan alicam peşin , sizce hangisi daha mantikli.

1. iphone 7plus 128 gb modeli
2. iphonr 7plus 32 gb +airpods wireless kulaklık

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sorulacak bir soru değil bu airpodsun bir özelliği yok o cihaz ancak para israfı
7 plus 128 al geç

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Bir hafta içerisinde 300 TL zam geliyor, AirPods denilen zımbırtıya hele ki Türkiye şartlarında yatırmak saçmalık. Onun yerine 128 GB almayı tercih edin emin olun 100 150 TL değerindeki kablosuz kulaklık bulabilirsiniz.

mehmethabil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
yorumlar için herkeze Teşekkürler

iphone 7plus 128 gb gold modelini alicam
apple mazasinda bildigim kadariyla peşin ödemede indirim yapiyorlar 3800 tl peşin 400 tl sini kartla cektiricem acaba indirimdem yararlanabilirmiyim

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Aklınızda bulunsun,apple bir ürün çıkarıp bir de bunu inovasyon olarak tanımlıyorsa,ve ortada herhangi bir inovasyon gözükmüyorsa,apple kazıklayacak adam Arıyor demektir.
Bu arada 32 gb 7 ve 7 plus modellerinin dahili hafızasının okuma-yazma değerleri 128 ve 256'dan kat kat kötü.
Hayırlı olsun:)

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Aklınızda bulunsun,apple bir ürün çıkarıp bir de bunu inovasyon olarak tanımlıyorsa,ve ortada herhangi bir inovasyon gözükmüyorsa,apple kazıklayacak adam Arıyor demektir.
Bu arada 32 gb 7 ve 7 plus modellerinin dahili hafızasının okuma-yazma değerleri 128 ve 256'dan kat kat kötü.
Hayırlı olsun:)
Bunu nereden çıkardınız kat kat kötü olduğunu kullandınız mı deneyimleriniz mi ?
Bir şeyi denemeden deneyim yaşamadan insanları yalnış yönlendirmeyin.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Pcye aktarım tarafında fark var
Video işleme noktasında da fark var.
Ama bir iphone kullanıcısı şu yukardaki işlemleri ne kadar yapar orası muamma
Yani okuma yazma olan heryerde sıkıntı
Çok can sıkar mi çokta sıkmaz
Bunu nereden çıkardınız kat kat kötü olduğunu kullandınız mı deneyimleriniz mi ?
Bir şeyi denemeden deneyim yaşamadan insanları yalnış yönlendirmeyin.

Son düzenleyen moderatör:
M

Murat Burç

SDN Okuru

apple mazasinda bildigim kadariyla peşin ödemede indirim yapiyorlar 3800 tl peşin 400 tl sini kartla cektiricem acaba indirimdem yararlanabilirmiyim
Peşin verdiğin miktar üzerinden yüzde 4 uygulayabilirler belki gündüz vakti 9 a kadar bir zamanda apple desteğe sorabilirsin online üzerinden

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612

Hayırlı olsun karar vermişsen.:)

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Öncelikle herkeze iyi akşamlar kaç gündür kafami kurcalayan bir konu var iphone 7plus 32 gb modeli için yapilan kötü yorumlar kullananlar varsa yazabilirmi vergi zammı gelmeden aliyim diyorum kafamda 2 soru var apple mazasindan alicam peşin , sizce hangisi daha mantikli.

iPhone 7 plus al kesinlikle

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Pcye aktarım tarafında fark var
Video işleme noktasında da fark var.
Ama bir iphone kullanıcısı şu yukardaki işlemleri ne kadar yapar orası muamma
Yani okuma yazma olan heryerde sıkıntı
Çok can sıkar mi çokta sıkmaz
Okuma yazma hızında fark var ama arkadaşta kat kat kötü terimi kullanınca insanın cevap veresi geliyor

M

Murat Burç

SDN Okuru
Okuma yazma hızında fark var ama arkadaşta kat kat kötü terimi kullanınca insanın cevap veresi geliyor
İyi hoş da yani gelir cevap verme isteği bir noktaya kadar haklısında
Fark çok İnsanları kazıklamak için uğraş var genel apple hareketi. Rakibinin 2500-2800e Sattığı S7'nin depolama hızı applein sattığı 4.500lik 7 plus 256dan daha hızlı olması ayrı bir muamma. Kaliteli bellek kullanıyor. En iyisi değil maalesef o fiyatın neden fahiş olduğuna bir örnek daha
İşlem yapan elektronik cihazlar minumum yasasına göre çalışır. Hızı en verimli kullanman için sistemin dengeli olması lazım apple bunu bilmiyor mu biliyor. Günlük farka yansır mı yansımaz. A10 gibi işlemcin var depolama hızın 67-68 mb yazma 32likte 256lıkta ve 128likte(belki 256ya göre biraz daha azdır) 300-400 mb yazma anormallik yok mu burda.
(Değerler farklı olabilir. Fakat fark baya çok onu söyleyeim)
Darboğaz yapmaz mı yapar. Daha performansız çalışacağı bazı durumlarda kesin telefonu tam yükte çalıştır. Video düzenle onu bunu yap yazma okuma ile ilgili birşey yap o hız biraz can sıkar aradaki fark çok diyorum ya olmamalıydı.
Gömülesi laf söylenesi tarafı var ben sana öyle söyleyeyim

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314

tamamını peşin öderseniz indirim var kredi kartı girerse işin içine indirim yok

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

Bütçe sorunu yoksa i7 plus 128 gb almak daha mantıklı...

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
İphone 7 plus 128gb kesinlikle kulaklığı sonrada alabilirsiniz ama hafızayı sonra attıramazsınız.

mehmethabil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
yorumlariniz için teşekkürler yarin bir aksilik çıkmassa iphone 7plus 128 gb gold modelini peşin alicam telefonda takildigim biryer olursa sizden yardim alirim daha önce android kullaniyordum ilk iphone deneyimim olucak

M

Murat Burç

SDN Okuru
yorumlariniz için teşekkürler yarin bir aksilik çıkmassa iphone 7plus 128 gb gold modelini peşin alicam telefonda takildigim biryer olursa sizden yardim alirim daha önce android kullaniyordum ilk iphone deneyimim olucak
Ben S7 Edge'den devam ederdim :D
Onu bunu bırak hayırlı olsun

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Hayırlı olsun bende 128 Plus Gold kullanıyorum
Silikon şeffaf kılıf al çok yakışıyoe

mehmethabil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
s7 herkezin elinde var onemli olan birazda farkı olmasi

mehmethabil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
benim cevremde kullanan çok kişi var s7 o bakimdan söyledim