Iphone 7Plus - IOS 9 vb.

HakanGölbaşı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaslar bugün iphone 7 plus aldım ve üzerinde ios 10 serisi ile geldi cihaz ama ben ios 9 sürümlerini kullanmak istiyorum JB yapmadan downgrade yapabilirmiyim apple buna olanak ve izin sağlıyor mu ?
İyi çalışmalar.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Benim bildiğim böyle bir şeyin imkanı yok.
Belkide jb ile bile imkanı yok.
Kaldıkı a10 Fusion İos 9 uyumlu olmadığı için çok sorun yaşarsınız.

HakanGölbaşı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Üzüldüm.. Tuş kilit sesine gıcık oldum ve coğu görsel kullanımında androide yakınlık var

M

Murat Burç

SDN Okuru
Üzüldüm.. Tuş kilit sesine gıcık oldum ve coğu görsel kullanımında androide yakınlık var
Androide benziyor diye androidi asagilamasaydik iyiydi.:D
Yapacak bir şey yok benim bildiğim kusura bakmayın ama bilen biri elbet gelir bekleyin. Bir şey çıkacağını sanmıyorum ama belki tuş sesidir görsellerdir

HakanGölbaşı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Yok aşağıladığımdan değil o yapı benim kullanım zevkime uymuyor ama çoğu şeyide daha kolay yapabiliyorsunz aslında kilit sesi olayınada bi çözüm vardır inşallah

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
İmkansız. Uyumlu değil çünkü işlemciler.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Arkadaslar bugün iphone 7 plus aldım ve üzerinde ios 10 serisi ile geldi cihaz ama ben ios 9 sürümlerini kullanmak istiyorum JB yapmadan downgrade yapabilirmiyim apple buna olanak ve izin sağlıyor mu ?
İyi çalışmalar.

Bunu yaparsan eğer sana ödül vermeleri lazım:)

i7 - iOS 9 birlikteliği hiç olmadı. Bunun ne geçmişte ne gelecekte hiçbir imkanı olmadı olamaz. Fizik kurallarına aykırı.
Çünkü dediğim gibi i7 için öyle bir sürüm yok.