kadirirdem
Dekan
orası öyle tabi..Alacak maddi durumu varsa niye almasın? Ben de seneye üni'ye geçicem ve ben de alacağım.
orası öyle tabi..Alacak maddi durumu varsa niye almasın? Ben de seneye üni'ye geçicem ve ben de alacağım.
1)256 GB Jet siyah ,korunması gerekiyor yalnız narin bir model.Arkadaşlar telefon alacağım ama ögrenciyim. iPhone 7 Plus almayı düşünüyorum size bir kaç sorum var .
1-) iPhone 7 Plus hangisi sizce ? (Hafıza ve renk)
2-) Telefonu yurt dışından almak güvenilir mi? (1e1 aynı olur mu güncelleme de veya her hangi bir konuda arıza çıkartır mı ?)
3-) Değilse eğer öğrenciyim kredi kartım yok ve nakit para da 4.000 tl üzerini bulmam zor başka alma yolu var mı?
4-) Operatörler normal piyasaya göre ne kadar fark koyuyor. Ve operatörlerden almak mantıklı mı ?
Ben Apple dan başka bir firmaya sıcak bakamıyorum şuan samsung deneyimim de var biraz da 6 ile 6 plus kullandım o yüzden iPhone 7 Plus önceliğim var. Bu arada yurt dışında bugün satışa çıkıyor değil mi ?1)256 GB Jet siyah ,korunması gerekiyor yalnız narin bir model.
2)Alınır,sıkıntı çıkmaz.
3)Başka alma yolu banka kredisi mağazalar bankalar ile anlaşıyor.
4) Operatör üzerine bir HTC 10 parası bile koyabilir.
Not:Bana kalsa 3600'e TR garantili Note 7 al geç bundan daha iyi
Evet sanırım çıktıBen Apple dan başka bir firmaya sıcak bakamıyorum şuan samsung deneyimim de var biraz da 6 ile 6 plus kullandım o yüzden iPhone 7 Plus önceliğim var. Bu arada yurt dışında bugün satışa çıkıyor değil mi ?
3900 civarı 7 plusTürkiye'de belli oldu mu fiyatlar ve satış günü ?