Cvnmrt
Dekan
Aman hocam dikkat burası iPhone kategorisi nasıl böyle şeyler yazarsınız (!)Çoğu öyle geçen avm de birini gördüm 11 pro' yu göstermek için telefonla konuşma numarası yapıyor.
Aman hocam dikkat burası iPhone kategorisi nasıl böyle şeyler yazarsınız (!)Çoğu öyle geçen avm de birini gördüm 11 pro' yu göstermek için telefonla konuşma numarası yapıyor.
Xiaomi fanboylarının gezdiği, eline iPhone almayanların iphone kötülediği forumda bu hiçbir şey kalıyor.Aman hocam dikkat burası iPhone kategorisi nasıl böyle şeyler yazarsınız (!)
Ne fanboyluğumu gördün de konuşuyorsun???Xiaomi fanboylarının gezdiği, eline iPhone almayanların iphone kötülediği forumda bu hiçbir şey kalıyor.
Ben isim vermedim üstünüze alındığınıza göre var bir şey.Ne fanboyluğumu gördün de konuşuyorsun???
Arkadaşımda 6s var şarjdan şikayetci tanığımda 7 var 1 yıl bile olmadı şarj dan şikayetci. Optimizasyon olarak güzel cihazlar ama batarya olarak iyi değil.Bataryasını düzgün şarj ederseniz neden kullanılmasın? Önermeyen yenilikçi kafalara bakma gayet iyi stabil rahat bir telefon. Pişman etmez. Adam 6S i yıllarca kullanıyor çok memnun hiç bırakmıyor. Seviyorum diyor.
Hem benim mesajıma cevap yazıyorsun hem üstüne alındın diyorsun. İyi misin? ?Ben isim vermedim üstünüze alındığınıza göre var bir şey.
Almış pişman olmuş bile boşuna alınmaz demiyor bunca insan.Pişman etmez.
Bende AVM'de iPhone XS Max olan bi kadının telefonu göstermesi için full elinde gezdirdiğini gördüm öfsjhgvfskvlklgcÇoğu öyle geçen avm de birini gördüm 11 pro' yu göstermek için telefonla konuşma numarası yapıyor.
Aynen öyle. Milletin odağı artık AVM’de bile kişilerin telefonları olmuş. Abi bu kadar bağlanmayın teknolojiye biraz sakinBence siz izliyorsunuz insanları telefonlarına bakmak için. Telefon elinde durunca da hava atıyor diyorsunuz.