Furkan352
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
İphone 7 ne kadar daha güncelleme alır ve 2020 de alınırımı iphone 7
Kesinlikle alınmaz. iPhone 7 yerine Galaxy A71 öneririm.İphone 7 ne kadar daha güncelleme alır ve 2020 de alınırımı iphone 7
Oppo güzelmi ki ben hiç kullanmadımiphone 7 ye hiç bulaşma internete en ucuzu 2400 tl onunyerine git a50 al ya da oppo rx17 neo ben 7 aydır oppo rx17 neo kullanıyorum hiç sorun yaşamadım
Güncelleme demek her şey demek değildir. Yıllar geçtikçe gelen sürümler size zaten kısıtlı olarak gelecek bunun yanında da bir kaç tasarım değişikliği.İphone 7 2 yıl daha güncelleme alırsa yine kar da olmuş olucam çünki Android 2 yıl güncelleme alıyor
3200-3400 arasıGüncelleme demek her şey demek değildir. Yıllar geçtikçe gelen sürümler size zaten kısıtlı olarak gelecek bunun yanında da bir kaç tasarım değişikliği.
Tam bütçeniz nedir ?
Alınmaz. onun yerine iPhone SE 2020 alabilirsiniz ?İphone 7 ne kadar daha güncelleme alır ve 2020 de alınırımı iphone 7
iPhone 7 bu saatten sonra alınmaz.İos 14 büyük ihtimal son alacağı güncelleme olucak.İphone 7 ne kadar daha güncelleme alır ve 2020 de alınırımı iphone 7
Çok yanlış düşünüyorsunuz.Güncelleme geldiğinde cihaz kusursuz olmayacak.Apple güncelleme vermek zorunda.Vermediği zaman uygulamalar çalışmaz.Androidde güncellemeyi az alırsın öz alırsın keyfine bakarsın.Androidde 3 yıl güncelleme almadın diyelim Instagram çalışır sorun yok iosta çalışmıyor.Bu mantığı kur.İphone 7 2 yıl daha güncelleme alırsa yine kar da olmuş olucam çünki Android 2 yıl güncelleme alıyor
Bataryadan çok iyi performans beklentin varsa A71 batarya yeterli olsun kamera,ekran,video ve diğer özellikleri üst düzey olsun diyorsan ikinci el S10e öneririm.3200-3400 arası
İphone 7 ne kadar daha güncelleme alır ve 2020 de alınırımı iphone 7