iPhone 7 vs. iPhone 7 Plus

Hangisi ?

• iPhone 7

Kullanılan: 1 14.3%
  • iPhone 7 Plus

Kullanılan: 6 85.7%

• Kullanılan toplam oy
    7

mortuaryyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar gündüz farklı bir başlık açmıştım vaktinizi aldım kusura bakmayın olaylar değişti. iPhone 7 veya Plus alacağım. Bir erkek olarak Plus taşıma vs. olarak kaba gelir diye düşünüyorum ayrıca fiyat farkı da var baya. Ancak özellik olarak da Plus kamera çözünürlük vs. olarak çok önde gözüküyor sanki. Ben genel olarak günlük kullanım için istiyorum. Sizce 600 tl fark verip plus almalı mıyım ? Teşekkürler.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bir de konuya çok hakim olmadığım için soruyorum bu kablosuz kulaklık olayı nedir ayrıyetten ücret verilip mi alınıyor ? Normal kablolu kulaklık çıkmıyor mu içinden 7 ' lerde ?

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
lighting girişli kablolu kulaklık çıkıyor eğer kablosuz istersen 780 tl

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Bende 6S Plus var bir aydır kullanıyorum. Hiç te kaba gelmez. Büyük ekran rahatlığı var günümüz şartları için büyük ekran olmalı bence. Iphone 7' yi inceledim iyi ama ekran küçük. Fiyat sorun değilse Plus alın bence.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Plus modelinin bir çok konuda artısı mevcut.Taşımada sorun olmaz diyorsan al.Göze önce büyük gelir öyle telefonlar sonra alışırsın.

Literarylife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Plus modelinin bir çok konuda artısı mevcut.Taşımada sorun olmaz diyorsan al.Göze önce büyük gelir öyle telefonlar sonra alışırsın.

SONUNA KADAR TATILIYORUM. Ama taşıma konusunda da sıkıntı olucağını sanmıyorum :)

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Plus donanım olarak 7den çok daha iyi. Hem ram hem kamera olarak dağlar kadar fark var.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Iphone 5'ten 7 plus a geçiş yaptım. ilk başlarda yadırgıyordum bune böyle kafam kadar telefon nereye koyacağımı şaşırıyordum. hatta satıp 7 almayı düşündüm aklımdan geçti fakat çok fazla sürmeden bir ay bile sürmeden alıştım ve iyi ki plus almışım. kablosuz kulaklık ayrı satılıyor 750 lira civarı Airpods olarak geçmekte.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Şarj açısından sıkıntı çekmek istemiyorsan bence 7+ alman daha mantıklı.:)

mortuaryyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Herkese çok teşekkür ederim 7 Plus alacağım galiba. :)

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Arkadaşlar gündüz farklı bir başlık açmıştım vaktinizi aldım kusura bakmayın olaylar değişti. iPhone 7 veya Plus alacağım. Bir erkek olarak Plus taşıma vs. olarak kaba gelir diye düşünüyorum ayrıca fiyat farkı da var baya. Ancak özellik olarak da Plus kamera çözünürlük vs. olarak çok önde gözüküyor sanki. Ben genel olarak günlük kullanım için istiyorum. Sizce 600 tl fark verip plus almalı mıyım ? Teşekkürler.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bir de konuya çok hakim olmadığım için soruyorum bu kablosuz kulaklık olayı nedir ayrıyetten ücret verilip mi alınıyor ? Normal kablolu kulaklık çıkmıyor mu içinden 7 ' lerde ?
Kısaca plus batarya ekranı daha iyi 1 gb fazladan ram var plusda