Karadeniz720
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Elimdeki huawei p20 lite cihazımı babamın iphone 7 ile takas yapmayı düşünüyorum. Fiyat olarak değilde özellik kalite açısından sizce yapmalı mıyım
Kral yeniden geldi ?İp 7 iyi
Merak ettim ne festivali?Festivalden dolayı bu ara pek giremedim foruma
11. Kalecik karası üzüm festivaliMerak ettim ne festivali?
Vay buray. İyi bakalım ara güzel geçmiş belli ki ?11. Kalecik karası üzüm festivali
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buray
Yusuf güney
İbocan
Sahne aldı
Canımız çıktı hem güvenlik hem temizliğe baktım 3 gün boyunca gece 2.5 3 te eve geldim çekilişte kavga çıktı onla uğraştıkVay buray. İyi bakalım ara güzel geçmiş belli ki ?
Ha sen eğlenen değil çalışan tarafsınn ?Canımız çıktı hem güvenlik hem temizliğe baktım 3 gün boyunca gece 2.5 3 te eve geldim çekilişte kavga çıktı onla uğraştık
Aynen belediyede çalışıyorum bütün festival 15 20 kişinin üstünden geçtiHa sen eğlenen değil çalışan tarafsınn ?
Çok az kişi bence. Geçmiş olsun valla kolaylıklar dilerimAynen belediyede çalışıyorum bütün festival 15 20 kişinin üstünden geçti
SağolÇok az kişi bence. Geçmiş olsun valla kolaylıklar dilerim
Yoksulgenç te iş beğenmiyor 2 aydır hiç izin kullanmadan haftanın 7 günü çalışıyorum 8 5 olan mesaim 7 8 9 aca uzayabiliyor
Konuyu ben saptırdım özür dilerimKonu iphone 7 vs p20 lite dan nereye gelmiş wooww
üstüne alma lütfen ben başlattım. Ben dedim kral geldi diye halbuki sen normal cevap vermiştinKonuyu ben saptırdım özür dilerim