İrfan Fatih Ağaçayaklar
Profesör
Red siparişi verdim n11den
logoya parmakla bastırınca cızırtı sesi var diyorlardı red alanlarda var mı o ?
Ben red kullanıyorum böyle bir sorun yok.7 Plus'a da mutlaka al düşünme bile çok iyi telefon.
Red siparişi verdim n11den
logoya parmakla bastırınca cızırtı sesi var diyorlardı red alanlarda var mı o ?
Ben red kullanıyorum böyle bir sorun yok.7 Plus'a da mutlaka al düşünme bile çok iyi telefon.
Hayırlı olsunAldım hocam teşekkürler![]()
Hayırlı olsun güle güle kullanınAldım hocam teşekkürler![]()
Hayırlı olsun güle güle kullanın![]()
--- Gönderi Güncellendi ---![]()
Sonunda kavuştuk![]()
Ben de geleyim iPhone 7 kulubune, nasil olsa Samsung yemedi...
(Tamam tamam vurmayin!1!)
Operatörden almışHayırlı olsun kardeşim
![]()
İos 10.3.2 için jailbreak ne zaman çıkacak?
Vallahi ofansif orta sahasız fenerbahçe gibiyim :/
İphonecu arkadaşların %40'ı yapıyor her zamanSelam millet al - sat çılığa devam mı ?
İphonecu arkadaşların %40'ı yapıyor her zaman![]()
6s alırsanız yazık olur. S7 edge çok iyi bir telefonDogru ama ben s7 edgeyi 2 aydir iphone 6s ile tks edemedim ama 6s i en kral s7 edge ile aninda tks ederim sonuc olarak ayriyetten 6s aldim ve s7 edgeyi mobil veri uzerinden wifi dagitmak icin kullaniyorum s7 edgeyi seviyorum fakat gozume artik hos gorunmuyor ama en uzun sure kullandigim telefonda s7 edge oldu.
Dogru ama ben s7 edgeyi 2 aydir iphone 6s ile tks edemedim ama 6s i en kral s7 edge ile aninda tks ederim sonuc olarak ayriyetten 6s aldim ve s7 edgeyi mobil veri uzerinden wifi dagitmak icin kullaniyorum s7 edgeyi seviyorum fakat gozume artik hos gorunmuyor ama en uzun sure kullandigim telefonda s7 edge oldu.
Onun yerine 8'i bekleyin çok daha iyi olur6s Aldim zaten s7 edge kenarda duruyor 6s kullaniyorum sarj ve kamera konusunda s7 edgeden kotu diger turlu ikiside ayni isleri yapiyor kamerada benim icin hic onemli degil birkac ay sonra belki 7 plus product alabilirim
Onun yerine 8'i bekleyin çok daha iyi olur![]()
Note 8 bambaşka bir telefon olacakNote 7 yi bekliyorum gelirse s7 edgeyi satip ondan alacagim
Note 8 bambaşka bir telefon olacak
Patlama konusunda mı reis?
Ergenligi zor atlattık galibaPatlama konusunda mı reis?
Ergenligi zor atlattık galiba![]()
7 Plus kullanan arkadaşlar; kamerayı açtığınızda zaman zaman kararma oluyormu ?
Bazen 1 arasıra 2 defa uygulamayı kapatıp açınca anca düzeliyor.
Ben 7 kullanıyorum. Geçen aldığımdan beri ilk defa başıma geldi bu bir kere. Başka da olmadı. Çok oyun oynamamıştım. Ve bu oyun yüzünden tel bayağı ısınmıştı. Kamerayı açınca öyle yaptı..
Cihazda oyun yok. Cihazı aşırı yoracak ısınmasına yol açacak aktivite yok.
Abartılı kullanım söz konusu değil yani.
Yazılımla düzeleceğini (ios 11) düşünüyorum.