ibrahimyz34
Asistan
Teşekkür ederim ibrahim bide nasıl bişey bende tt den alacağım resim atar mısın rica etsem

Teşekkür ederim ibrahim bide nasıl bişey bende tt den alacağım resim atar mısın rica etsem
Ben plus için arıyorum :|
--- Gönderi Güncellendi ---
Ben plus için arıyorum :|
Daha almadim malesef cuma geliyorplus ile sarz cihazinin yazilarini cekebilirmisin size zahmet bakalim plusta nasil gözüküyor
Arkadaşlar 7 plus için 3d kirilmaz cam arıyorum kapıda ödeme olan bi yer varsa link atar mısınız
--- Gönderi Güncellendi ---
Daha almadim malesef cuma geliyor
Bende sanırım baseus 3d koruyucu alıcam pisman olmam inşallah
Kardeşim kapıda ödeme yokkiMicrosonic İphone 7 3D Kavisli Temperli Cam Full Ekran Fiyatı
bu yarin gelecek. ekrani tamamen kapatiyor. kilifla birlikte guzel olacak
Kardeşim kapıda ödeme yokki
Link yok avmdeki telefoncudan alıcam kendisi çok önerdi en iyisi olduğunu söyledi fiyat 120 lira.
Ya spigen alıcam yada baseus 3d karar veremiyorum yardım edin.
Link yok avmdeki telefoncudan alıcam kendisi çok önerdi en iyisi olduğunu söyledi fiyat 120 lira.
lacivert veya siyahMerhabalar benim 7 Plus'ım mat siyah renginde ben gold renkli kılıf almıştım fakat zaman geçtikçe gözüme iyi gözükmemeye başladı. Melefoni Slimline iPhone 7 Plus Kılıf Fiyatı - Taksit Seçenekleri sizce bu kılıflardan hangisi daha güzel duru mat siyah rengine
iphone klavyede numerik tuşları üst kısma sabitleyemiyormuyuz.
Benim iPhone 7 Plus da bu sarı ekran sorun ile karşılaştım ve bariz bir şekilde 6s Plus ile karşılaştırınca sarı ve sıcak kalıyor ekran. Tamamen turuncu olmasa da daha sıcak renkler ve sanki night shift açık izlenimi veriyor.
Bunu ayarlardan düzeltmek ise sorun olmadığı anlamına gelmiyor.
Müşteri hizmetlerini arayıp cihazı iade etme sürecini başlattım.
14 iş günü içerisinde iade veya değişim yapmak yasal hakkınız.
Benzer sarı ekran sorunu yaşayan var mı? Sizin iPhone 7 Plus ne durumda?
telefonu nereden ve hangi tarihte aldınız
evet 14 gun icinde iade edebilirsiniz. bence elden götürüp gostermenizde fayda var
Sarı ekran bi sorun değil firmanın göz sağlığı için yaptığı bişey değiştirilebilir.