iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Hayırlı olsun güle güle kullan emin ol pişman olmayacaksın, geçti mi telefon eline :)
Yok kardeşim keşke ulassaydii ama haftasonu sebebiyle ulaşmadi en kotu ihtimal salı kesin elimde olacak 12 w adaptör geldi 118 liraya though armor ve cam aldim onlarda dün ulaşti bekliyorum işte :) umarım sıkıntısı olmayan bir telefon olur ugrastirmaz beni

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Yok kardeşim keşke ulassaydii ama haftasonu sebebiyle ulaşmadi en kotu ihtimal salı kesin elimde olacak 12 w adaptör geldi 118 liraya though armor ve cam aldim onlarda dün ulaşti bekliyorum işte :) umarım sıkıntısı olmayan bir telefon olur ugrastirmaz beni
Hayırlısı olsun sıkıntı olacağını zannetmiyorum da işte teknolojik cihaz ,biraz şans işi , genelde sorun çıkmaz illaki arada bir kaç sorunlu cihaz çıkıyor.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Merhaba arkadaşlar. İki hafta önce 7plus 128gb aldım. Bundan önce 6s plus vardı. İtunes üzerinden verileri 7plusa aktardım sorunsuz bir sekilde. Şuanda ios son sürümünü kullanmaktayım. İki sorunum var. Bunlardan birincisi telefonu dört haneli şifre girerek açıyorum. Şifreyi yazdıktan sonra hemen telefon açılmıyor. Şifreyi yazıyorum iki saniye sonra açılıyor yani ana ekran geliyor. İkincisi ise; ekranın yukarısında saat, şarj, wifi göstergelerinin oldugu yer yine bir iki saniye geç geliyor herhangi bir uygulamadan ana ekrana geçtigimde veya arka planda çalışan uygulamaları kapatıp yine ana ekrana geçtigimde. 6s plusta bu sorunların hiç biriyle karşılaşmamıştım. Bir çözümü var mı veya bu sorunları yaşayanlar var mı ?
Şifrenin sonunu girince donma olması bende de var aynı sorun 10.2 7 Plus 128 gb
--- Gönderi Güncellendi ---
ya ben telefonu iki kere şarjdan çektim bozulma ihtimali var mı bataryanın
batarya şu an kullanım 1 saat 10 dk / 9 saat 32 dk bekleme de şarj %91 normal mı ? anormal mi?
Eğer sürekli çıkar tak veya şarjda işlem yaparsanız olur tabi

Ahmet ERKAN

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Herkese merhabalar Suudi Arabistan'dan 3400₺ ye 128 jet siyah 7 plus geldi benimkisi 32 mat hangisini satayım sizce? Bide telefon elime gelmedi daha model 17 mi Suudi deki modeller bilen var mı? Teşekkürler.

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
S.a herkese aranıza bugün katıldım ip7 plus kullanıcısı olarak note5 den geçtim iyikide geçtim [emoji3]

technotrob

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar iphone 7 kullanıyorum. Şarj ile alakalı bir sıkıntım var. Örnek olarak şarjı %43 de akşam bırakıp sabah aldığımda şarj %28 olmuş. Bu normal mi? Kullanan arkadaşlar pil deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Arkadaşlar iphone 7 kullanıyorum. Şarj ile alakalı bir sıkıntım var. Örnek olarak şarjı %43 de akşam bırakıp sabah aldığımda şarj %28 olmuş. Bu normal mi? Kullanan arkadaşlar pil deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Normal değil IOS sürümünüz nedir

technotrob

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
İtunesden yedeği alın ardından restore edin bakalım sorun devam edecek mi
--- Gönderi Güncellendi ---

İtunesden yedeği alın ardından restore edin bakalım sorun devam edecek mi
Apple desteği aradım ve rapor aldılar. bir sorun olmadığını söylediler ve bir hafta denememi söylediler. Deneyimlerim sonucu sadece %100 doldurunca sabah %100 olarak alıyorum. %100 den düşünce o düşüş durmuyor.

Joxalm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Nomal değil gibi duruyor bende 10.1.1 yüklü maksimum sabaha %2-3 gitmiş oluyor..Yedeksiz temiz kurulum yapın.

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Hayırlısı olsun sıkıntı olacağını zannetmiyorum da işte teknolojik cihaz ,biraz şans işi , genelde sorun çıkmaz illaki arada bir kaç sorunlu cihaz çıkıyor.

Sorma inşallah telefonda şanslı olurum :)
Hepsi buradadan aldığım thoug armor ve cam kargo geldi fakat slim armor göndermişler :(( bilemiyorum ne yapsam yarın telefon elimde olacak kullansam mı slim armor yoksa hepsi burada ya söyleyip değişim mi isteyeyim değişturmek istemiyorum çünkü normalde slim begenmistim ama full paket içeriği thoug ve biraz daha kalın kapak metal sanırım bu plastik :(

Apple desteği aradım ve rapor aldılar. bir sorun olmadığını söylediler ve bir hafta denememi söylediler. Deneyimlerim sonucu sadece %100 doldurunca sabah %100 olarak alıyorum. %100 den düşünce o düşüş durmuyor.

Lg g3 um bile %84 ile uçak modu ile yine aynı

Ceyh10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
beyler benimde şarj olayında gece %100 de bırakıyorum öğlen kalkıyorum genelde saat 11-12 lerde %7-10 arası düşmüş oluyo ama wifi yi falan kapatmıyorum whatsapp dan bildirimler geliyo normal mi bu dişüş ve benim orta tuş home tuşunun üst kısmı sanki göçük biraz tuş yamuk gibi sanki yada bana mı öyle geliyo bilmiyorum karşılaşan varmı bu durumla

M

Murat Burç

SDN Okuru
beyler benimde şarj olayında gece %100 de bırakıyorum öğlen kalkıyorum genelde saat 11-12 lerde %7-10 arası düşmüş oluyo ama wifi yi falan kapatmıyorum whatsapp dan bildirimler geliyo normal mi bu dişüş ve benim orta tuş home tuşunun üst kısmı sanki göçük biraz tuş yamuk gibi sanki yada bana mı öyle geliyo bilmiyorum karşılaşan varmı bu durumla
Normal değil gibi bilemiyorum gideceği en fazla 5

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Bu ne oha artık
48ee6dd049ff25910f408ea1a9adbe28.png

Ayrıca iOS 10.2 10.1'den de berbat. Şarj su gibi.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ben de 10.2nin şarjının 10.1.1en de kotu olduğunu okumuştum

bhgrcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar ben önceden ip 6 kullanıodum 16 gb ve iclouda foto yedeği alıodum telefonda fotoğraflar 300 400 mb yer kaplıodu şimdi ip 7 plus 32 gb aldım icloud yedek ayarlarım değişmedi,iphone da en iyi depolama seçeneği seçili fakat fotoğraflar telefonda 2.8 gb yer kaplıyor neden anlamadım cevabını bilen varmı?

Ekli dosyalar

• IMG_0167.PNG
    IMG_0167.PNG
    330 KB · Görüntüleme: 417

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
@Hakan__ bana bir yardım edersen iyi olacak dediğim gibi paket içeriği normalde tough armor spigen kılıf fakat slim armor geldi begeniyorum aslında yalnız tough kadar iyi koruma sağlar mı endişem var geri gönderip değişim istesem gönder derdi ayrı gelmesi apayri