iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
12w adaptor cihaza zarar vermez mi
Valla deneyim edinmedim fakat Apple uyumlu diyor satış elemanları uyumlu diyor ben Burada bir çok arkadasa sordum kullanabilirsin dediler bende istedim kullanacağım size kalmış kullanmak
--- Gönderi Güncellendi ---
Beyler hani bu telefonun şarjı gece kaçta bırakırsanız aynı kalıyordu sabaha kadar ben gece %100 de bıraktım WiFi açıktı 1-2 bildirim gelmiş sabah alarmla kalktığımda 90 daydı şu anda 82 1 saat 15 dk kullanım 11 saat 15 dk bekleme süresi
İlginç :) bakalım bana bu telefon ne zaman gelecek ben ne zaman deneyim edecegim

Ceyh10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
beyler bu spigen.com.tr den alışveriş yapan varmı ya pazar akşamı kılıf aldım salı bitti hala kargoya vermediler bu nasıl iştir sözde stoktan hızlı gönderi yazıyodu saat 4 e kadar siparişler aynı gün kargo diyodu hala göndercekler aradım açan yok

BurakBC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
beyler bu spigen.com.tr den alışveriş yapan varmı ya pazar akşamı kılıf aldım salı bitti hala kargoya vermediler bu nasıl iştir sözde stoktan hızlı gönderi yazıyodu saat 4 e kadar siparişler aynı gün kargo diyodu hala göndercekler aradım açan yok
Ben kılıf ve ekran koruyucu aldim farkli zamanlarda ekran koruyucusunu hemen gönderdiler ama kılıf 1.5 hafta falan sürdü göndermeleri mail at istersen ben öyle yapmıştım stok sorunu yaşadıklarını ve en kisa zamanda gondereceklerini söylemişlerdi.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Ben kılıf ve ekran koruyucu aldim farkli zamanlarda ekran koruyucusunu hemen gönderdiler ama kılıf 1.5 hafta falan sürdü göndermeleri mail at istersen ben öyle yapmıştım stok sorunu yaşadıklarını ve en kisa zamanda gondereceklerini söylemişlerdi.

burak kardeş seni resmen Allah gönderdi. Spigen'den ekran koruyucu almış birini arıyodum.Spigen ekran koruyucuya 70 tl vermeye gerçekten değiyormu yoksa gerek yokmu 10 ile 20 tl arası birşeyde iş görürmü muhakkak spigen ekran koruyucu almadan önce başka ekran koruyucu deneyimin olmuştur.

inşallah hayırlısı olur sonunda karar verip ekran koruyucuyu alabildim.Spigende karar kıldım.Bunda şununda etkisi oldu.Zaten biliyosunuz spigen yeni yıl indirimi yaparak 99 tl olan koruyucuyu 69 tl yapmıştı.Hepsiburada buna ek olarak 21 aralık en uzun gece indirimi yapmış 55 tl'ye geldi

Bu arada uyumayanlar varsa değerlendirsinler spigen ve case4u ürünlerinde sepette ekstra yüzde 21 indirim var.Kılıflardada geçerli

Son düzenleyen moderatör:

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
burak kardeş seni resmen Allah gönderdi. Spigen'den ekran koruyucu almış birini arıyodum.Spigen ekran koruyucuya 70 tl vermeye gerçekten değiyormu yoksa gerek yokmu 10 ile 20 tl arası birşeyde iş görürmü muhakkak spigen ekran koruyucu almadan önce başka ekran koruyucu deneyimin olmuştur.

inşallah hayırlısı olur sonunda karar verip ekran koruyucuyu alabildim.Spigende karar kıldım.Bunda şununda etkisi oldu.Zaten biliyosunuz spigen yeni yıl indirimi yaparak 99 tl olan koruyucuyu 69 tl yapmıştı.Hepsiburada buna ek olarak 21 aralık en uzun gece indirimi yapmış 55 tl'ye geldi

Bu arada uyumayanlar varsa değerlendirsinler spigen ve case4u ürünlerinde sepette ekstra yüzde 21 indirim var.Kılıflardada geçerli
Ben full koruma paketi aldım thoug armor + cam 118 lira :)

BurakBC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Spigen parasını sonuna kadar hak ediyor gayet saglam parmak izi beklediğim gibi cok az bırakıyor belli belirsiz aldigim bütün ekran koruyucularinin en iyilerinden bir tanesi bu netligi gayet iyi
Ekranim sağlam netligi ayni olsun parmak izi birakmasin diyorsan spigen ve buff dan şaşma

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Spigen parasını sonuna kadar hak ediyor gayet saglam parmak izi beklediğim gibi cok az bırakıyor belli belirsiz aldigim bütün ekran koruyucularinin en iyilerinden bir tanesi bu netligi gayet iyi
Ekranim sağlam netligi ayni olsun parmak izi birakmasin diyorsan spigen ve buff dan şaşma
Ekranın yan tarafları bombeli bildiğin gibi. Bu ekran koruyucusu sağda solda boşluk bırakıyor mu yoksa koruyucuda bombeli ve tam mı oturuyor?

BurakBC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ekranın yan tarafları bombeli bildiğin gibi. Bu ekran koruyucusu sağda solda boşluk bırakıyor mu yoksa koruyucuda bombeli ve tam mı oturuyor?
Hayir tam otumuyor kenarlarda boşluk var ama rahatsiz etmiyor yinede senin için sorunsa nillkin diye bir marka ona bakmani öneririm

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Hayir tam otumuyor kenarlarda boşluk var ama rahatsiz etmiyor yinede senin için sorunsa nillkin diye bir marka ona bakmani öneririm
Teşekkürler bilgilendirme için ben de aldım telefon gelmeden hazır indirim var 130 lira thoug 100 lira cam 230 hepsi burada da bugüne özel 118 lira :))

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Rica etsem tuş kili kapalı ve karanlık bir ortamda başka bir telefon ile ekran ışığı yanık durumda bir ekran görüntüsü alıp atabilir misiniz, benim kafama takılan bir kaç şey var. Bende almayı düşünüyordum ama açıkcası ekranı tamamen kaplayan bir ekran koruyucu mu yoksa senin aldığın gibi spigenin normal bir ekran koruyucusu mu karar veremedim. Sebebi ise tam ekran ı kaplamayan ekran koruyucuların yeni iphone serilerinin kenarları kavisli olduğundan dolayı tam anlamıyla kenarları kaplamamaları. Siz bir ekran görüntüsü atabilirseniz sevinirim dediğim gibi.

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Aliexpress ten alışverişler ortalama ne kadar sürede geliyor acaba. Bir ekran koruyucu ve kılıf siparişi verdim ama adam akıllı ürünün nerede olduğunu göstermiyor.

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Aliexpress ten alışverişler ortalama ne kadar sürede geliyor acaba. Bir ekran koruyucu ve kılıf siparişi verdim ama adam akıllı ürünün nerede olduğunu göstermiyor.
2-3 ayi bulabilecegi gibi 2 haftada da geldiği oluyor.
Tamamen sans ve saticinin tercih ettigi kargo sirketiyle alakali bir durum

bhgrcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11

bir önceki bir mesajıma ek olarak alacağınız üründe alıcı yorumlarını okuyun orda kargo varış süresi ile ilgili fikir edinirsiniz

BurakBC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Rica etsem tuş kili kapalı ve karanlık bir ortamda başka bir telefon ile ekran ışığı yanık durumda bir ekran görüntüsü alıp atabilir misiniz, benim kafama takılan bir kaç şey var. Bende almayı düşünüyordum ama açıkcası ekranı tamamen kaplayan bir ekran koruyucu mu yoksa senin aldığın gibi spigenin normal bir ekran koruyucusu mu karar veremedim. Sebebi ise tam ekran ı kaplamayan ekran koruyucuların yeni iphone serilerinin kenarları kavisli olduğundan dolayı tam anlamıyla kenarları kaplamamaları. Siz bir ekran görüntüsü atabilirseniz sevinirim dediğim gibi.
Ayni böyle işte kendi telefonumu çekecek telefon yok ayni seyi tekrar sormusun kenarlari bos kaliyor iste tamamini kaplasin istiyorsan full cover var spigenin da onu alabilirsin

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-12-21-18-08-38.png
    Screenshot_2016-12-21-18-08-38.png
    168.7 KB · Görüntüleme: 565

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Ayni böyle işte kendi telefonumu çekecek telefon yok ayni seyi tekrar sormusun kenarlari bos kaliyor iste tamamini kaplasin istiyorsan full cover var spigenin da onu alabilirsin

Kenarlarnın boş kaldığını duymuştum sadece spigeninde öyle olup olmadığını merak ettim teşekkürler. Bende ekranı tam kaplayan bir model tercih ettim o yüzden.
2-3 ayi bulabilecegi gibi 2 haftada da geldiği oluyor.
Tamamen sans ve saticinin tercih ettigi kargo sirketiyle alakali bir durum
Beklemekten başka yapacak birşey yok o zaman :D

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314

3d olan modeller var tamamını kaplamasını istersen ama ben onları ekran koruyucu olarak saymıyorum. Hem telefonu kalınlaştırıyor.Hem de kaliteli bir malzeme ve boya ile yapılmış orjinal ön çerçevenizi uyduruk bir malzeme ile kapatmış oluyosunuz. Çünkü spigende bile 3d olan modellerdeki renkli kısım çok kaliteli değil.

Zaten 3d olanlarada mantıken bombeleri kapatıyor demek yanlış olur.Çünkü tamamen telefonun önüne, çerçevesiyle birlikte başka bir kapak takmışmısınız gibi. Tamamen şeffaf cam olarak bombeleride örtecek tamperli cam istiyorsanız iphone modelleri için yok samsung galaxy edge modeli için var ama en iyisi bile kısa sürede atıyor. Ben hiç normal ince olan cam olmayan jelatin kullanmadım ama onlar bombeleri kapatıyo diyolar

Herhangibir telefon bayisine gitsem 10 tl versem interneten aldığım spigen ekran koruyucuyu takarlarmı 55 tl verdim boşa gitsin istememde

Son düzenleyen moderatör:

cihad16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Herhangibir telefon bayisine gitsem 10 tl versem interneten aldığım spigen ekran koruyucuyu takarlarmı 55 tl verdim boşa gitsin istememde
5tl versen bile takarlar. rica et 5tl de verebilirim de takarlar :)
Spigen den kılıf aldım 2 gün oldu kargo bilgisi girilmedi daha ne zaman geliyor tahmini.
5tl versen bile takarlar. rica et 5tl de verebilirim de takarlar :)
s
Spigen den kılıf aldım 2 gün oldu kargo bilgisi girilmedi daha ne zaman geliyor tahmini.

Bravess

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar ;

iphone 7 128 gb almaya karar kıldım.

Ama aklıma takılan bi soru var sizlere danışmak için konu yorum eklim dedim.

Ben müzik dinlemeyi çok seven bi insanım ama apple ilk geçiş olucak bide bu apple ben müzik kalitesi beğeniyorumama bu iphone 7 'ler çıkışları 3,5 mm jack girişinden lignigth girişine çevirmişler nası bi kalite bozulma varmı yada dahamı iyi bunu deneme fırsatım olmadı bana bu konuda kendi deneyimini paylaşırsanız sevinirim.

TEŞEKKÜRLER

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Merhaba arkadaşlar ;

iphone 7 128 gb almaya karar kıldım.

Ama aklıma takılan bi soru var sizlere danışmak için konu yorum eklim dedim.

Ben müzik dinlemeyi çok seven bi insanım ama apple ilk geçiş olucak bide bu apple ben müzik kalitesi beğeniyorumama bu iphone 7 'ler çıkışları 3,5 mm jack girişinden lignigth girişine çevirmişler nası bi kalite bozulma varmı yada dahamı iyi bunu deneme fırsatım olmadı bana bu konuda kendi deneyimini paylaşırsanız sevinirim.

TEŞEKKÜRLER
Kalite bozulması gibi birşey Yok ben 5 den 7 Plus a geçiş yaptım gayet güzeldi ses kalitesi Spotify Premium kullanıyorum

Bravess

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Kalite bozulması gibi birşey Yok ben 5 den 7 Plus a geçiş yaptım gayet güzeldi ses kalitesi Spotify Premium kullanıyorum
Bende spotify kullanıyorum premiumfalan var dedim acaba bi ses kyıp yada bi düşüklük olurmu diye içimde bi soru işareti vardı iyi oldubu teşekkürler

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Yine de ben kullanılmaması taraftarıyım
Kardeşim bu görüşüne katılmıyorum pil teknolojisi olarak iPadde de aynı pil kullanılıyor sadece büyük boyut port aynı ben bir sorun görmüyorum ben aldım cumartesi sanırım elimde olacak en geç pazartesi şunun da bilgisini keşke alabilsem acaba ben bu adaptörü kullanırken telefon bir hasar alsa bana derler mı kendi adaptörunu kullanmadiniz bir şey yapamayız tek korkum bu :)

Ben 15 Aralık'ta havale yaptım ertesi gün onaylandı adaptör pazartesi akşam 6 da kargolanmadi stokta olmasına rağmen telefon yoktu 10 iş günü (13ocak teslim) diyordu 18 Aralık'ta baktım kı 3 ile 5 gün diyor(2 ile 4 ocak teslim) 21 Aralık'ta 1 iş günü diyordu (3 ocak teslim) bugün 22 Aralık telefonda kargoya verildi saat 18:00 de tahminimce cumartesi gelecekti fakat öğleden sonra cumartesi kapalı kargo şirketi UPS onun için bir önceki ilde kalacak ya da sans eseri gelmiş olacak en kotu ihtimal hafta sonu araya girdiğinden 26 Aralık'ta elimde olacak inşallah bahsi geçen sorunları telefonumda gormem çok sorunlu olan bir telefon kanımca

(Bu bilgilendirme yalnızca kargo hakkında bilgi vermek icindi söylenen günden çok çok önce geliyor :). )

Hisirtilar sarı renk kamera sorunları buglar beklemede boş şarj gitmesi gibi durumlar olmaz umarım :)

Ceyh10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Beyler spigen.com.tr den kesinlikle alışveriş yapmayın bildiğin dolandırıcı bunlar pazar akşamı verdiğim sipariş hala kargolanmadı rezillik bildiğiniz arıyorum açan yok telefonu mesaj bırakıyorum dönen yok karşıda bir muhatap yok aklınız varsa ordan alışveriş yapmayın benden uyarı size

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Beyler spigen.com.tr den kesinlikle alışveriş yapmayın bildiğin dolandırıcı bunlar pazar akşamı verdiğim sipariş hala kargolanmadı rezillik bildiğiniz arıyorum açan yok telefonu mesaj bırakıyorum dönen yok karşıda bir muhatap yok aklınız varsa ordan alışveriş yapmayın benden uyarı size

Şimdiye kadar kullandığım bir site. Dolandırılmadım.

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Bugün sipariş verdim ben, telefon olayında haklısın açan yok. Muhtemelen stoklarında yoktur istediğin ürün bekletiyorlardır.

Ceyh10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Bugün sipariş verdim ben, telefon olayında haklısın açan yok. Muhtemelen stoklarında yoktur istediğin ürün bekletiyorlardır.
kardeşim o zaman sitelerini güncellesinler bana stoktan hızlı gönderi yazmasınlar oraya ben ona istinaden sipariş verdim belki yoksa yok desinler mail atıyoruz cevap veren yok can sıkıcı bir durum bir telefon edip istediğiniz ürün stoklarımızda kalmamış tedarik süre atıyorum 3-5 gün deseler kimse bişey demiyecek böyle olunca sinirleniyosun durduk yerde

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314

keşke dün iptal edip hepsiburada.com dan alsaydın baya indirim olmuştu

Ceyh10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Nasıl iptal etçez ki muhatap yok karşıda ulaşamıyoruz ki kimseye