Lonesomecowboy
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 198
Eski işimde işim dolayısıyla sürekli yollardaydım. Telefonum da benim her şeyimdi. günde 30dan fazla sesli arama, sürekli whatssap, uygulama,webde gezinti ile kullanıyordum. Bir de sürekli araçta olduğum için ve sürekli elimde olduğu için haliylen düşme olayları da çok oluyordu. 1 yılda 4 telefon değiştirdim bu şekilde. Hemen hepsi de pert oldu.tamam uag iyi hoş güzel koruyoda telefonu tamamen başka bir cihaz haline getiriyor ben iphone 7 nin tasarımınıda seven biriyim piyasada benim gibi düşünen kişilere yönelik ürün yok
merhaba kardeşim kir yada toz girmesini istemiyorsan öncelikle ne yazıkki slikon kılıftan vazgeçmen gerekecek arkadaş çevremdende bildiğim üzere 20 tl'ye de alsan 90 tl'ye de alsan kir ve toz geçiriyor
pahalı olanlar neden alınıyor o zaman dersende şöyle avantajları var
diğer malzemelerden yapılan kılıflarda hakkaten büyük farklar olabiliyor ama şeffaf slikon kılıf konusuna gelirsek pahalı olan ekstra korur gibi bir düşünce olsada pek farketmiyor slikon kılıf sonuçta
- giriş çıkışları telefonla tam uyumlu oluyor. Tamamen uyduruk olan markalarda ve markasız ürünlerde daha sık uyumsuzluk görülürüken pahalı olanlara göre hesaplı ama bilindik markalarda kılıfı kullanmaya engel olmasada çeşitli uyumsuzluklar görülüyor.
- pahalı olan kılıfların içinde hangi maddeden ne oranda olduğu bile bellidir sağlığa zararlı madde içermezler tabi burda şu durumda var her ucuz olanda sağlığa zararlıdır diyemeyiz çünkü her firmada bir kılıf için özel laboratuvar testlerine para ayırmayabilir bu yüzdende sağlıklı maddeler kullansa bile bunu dile getiremeyebilir ama denetlenen ürünlerin bile sıkıntılı olabildiği bir dünyada çok bilinmedik markaların sağlıklı madde kullanırmı kullanmazmı tartışılır
istanbuldasın anladığım kadarıyla randevu al ve git tabiki ilgilenirler
düşük kaliteli slikonlar yapabiliyor diye biliyorum o lekeleri çünkü içlerinde ne tür maddeler olduğu ve slikonu nasıl elde ettikleri belli değil pahalı olmayan slikonlarda sorun yaşamamak tamamen şans işi
kardeş sen mecburen uag almalısın zaten ben yazılarından şunları anladım
- sen ya çok şanssızsın telefonun en düşmeyecek yerde bile düşüyor
- ya telefonları hor kullanan birisin
- ya inşaat sektörü gibi riske açık bir sektörde çalışıyosun
- yada hobi olarak doğa sporları ile uğraşıyosun
iphone u ilk çıktığı zamandan beri kullanırım iphone 5 ve 6s hariç tüm telefonlarını kullandım tamam benimde başıma gelen şeyler oldu ama hiçbir zaman alttan darbe almadı
türkiyede yok
şu an 7 plus için Türkiye'de satılan gerçek cam olan tempered ekran koruyucu 99 tl olan spigen yurtdışında ekran koruyucu konusunda spigen ayarında 3-4 firma daha var onlarada türkiyede denk gelmedim pek diğer tempered denilen tüm ürünler pvc ve o pvc olanlarında en kaliteli markası buff
Artık masabaşı bir işe geçtim, bu anlamda telefonumu eskisi kadar düşürmüyorum, hatta çok nadir düşürüyorum. İşi değiştirmeden önce 6s plusa geçmiştim. Uag gibi bir şey takılı olmasaydı ekranı kırardım diye düşünüyorum.
cihazın tasarımını bozmadan müthiş koruma sunan kılıf yok ve olamaz bana göre. Ekran çok pahalı, herhangi bir sorun olursa dünyanın parasını istiyor apple. Ben de dedim ki bir kere sağlam para vereyim, içim rahat olsun. Tough çok kalınlaştırıyor, bu aynı korumayı çok daha ince ve hafif bir tasarımla sunuyor.