iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
tamam uag iyi hoş güzel koruyoda telefonu tamamen başka bir cihaz haline getiriyor ben iphone 7 nin tasarımınıda seven biriyim piyasada benim gibi düşünen kişilere yönelik ürün yok

merhaba kardeşim kir yada toz girmesini istemiyorsan öncelikle ne yazıkki slikon kılıftan vazgeçmen gerekecek arkadaş çevremdende bildiğim üzere 20 tl'ye de alsan 90 tl'ye de alsan kir ve toz geçiriyor

pahalı olanlar neden alınıyor o zaman dersende şöyle avantajları var
  • giriş çıkışları telefonla tam uyumlu oluyor. Tamamen uyduruk olan markalarda ve markasız ürünlerde daha sık uyumsuzluk görülürüken pahalı olanlara göre hesaplı ama bilindik markalarda kılıfı kullanmaya engel olmasada çeşitli uyumsuzluklar görülüyor.
  • pahalı olan kılıfların içinde hangi maddeden ne oranda olduğu bile bellidir sağlığa zararlı madde içermezler tabi burda şu durumda var her ucuz olanda sağlığa zararlıdır diyemeyiz çünkü her firmada bir kılıf için özel laboratuvar testlerine para ayırmayabilir bu yüzdende sağlıklı maddeler kullansa bile bunu dile getiremeyebilir ama denetlenen ürünlerin bile sıkıntılı olabildiği bir dünyada çok bilinmedik markaların sağlıklı madde kullanırmı kullanmazmı tartışılır
diğer malzemelerden yapılan kılıflarda hakkaten büyük farklar olabiliyor ama şeffaf slikon kılıf konusuna gelirsek pahalı olan ekstra korur gibi bir düşünce olsada pek farketmiyor slikon kılıf sonuçta

istanbuldasın anladığım kadarıyla randevu al ve git tabiki ilgilenirler

düşük kaliteli slikonlar yapabiliyor diye biliyorum o lekeleri çünkü içlerinde ne tür maddeler olduğu ve slikonu nasıl elde ettikleri belli değil pahalı olmayan slikonlarda sorun yaşamamak tamamen şans işi

kardeş sen mecburen uag almalısın zaten ben yazılarından şunları anladım

• sen ya çok şanssızsın telefonun en düşmeyecek yerde bile düşüyor
  • ya telefonları hor kullanan birisin
  • ya inşaat sektörü gibi riske açık bir sektörde çalışıyosun
  • yada hobi olarak doğa sporları ile uğraşıyosun

iphone u ilk çıktığı zamandan beri kullanırım iphone 5 ve 6s hariç tüm telefonlarını kullandım tamam benimde başıma gelen şeyler oldu ama hiçbir zaman alttan darbe almadı

türkiyede yok

şu an 7 plus için Türkiye'de satılan gerçek cam olan tempered ekran koruyucu 99 tl olan spigen yurtdışında ekran koruyucu konusunda spigen ayarında 3-4 firma daha var onlarada türkiyede denk gelmedim pek diğer tempered denilen tüm ürünler pvc ve o pvc olanlarında en kaliteli markası buff
Eski işimde işim dolayısıyla sürekli yollardaydım. Telefonum da benim her şeyimdi. günde 30dan fazla sesli arama, sürekli whatssap, uygulama,webde gezinti ile kullanıyordum. Bir de sürekli araçta olduğum için ve sürekli elimde olduğu için haliylen düşme olayları da çok oluyordu. 1 yılda 4 telefon değiştirdim bu şekilde. Hemen hepsi de pert oldu.
Artık masabaşı bir işe geçtim, bu anlamda telefonumu eskisi kadar düşürmüyorum, hatta çok nadir düşürüyorum. İşi değiştirmeden önce 6s plusa geçmiştim. Uag gibi bir şey takılı olmasaydı ekranı kırardım diye düşünüyorum.
cihazın tasarımını bozmadan müthiş koruma sunan kılıf yok ve olamaz bana göre. Ekran çok pahalı, herhangi bir sorun olursa dünyanın parasını istiyor apple. Ben de dedim ki bir kere sağlam para vereyim, içim rahat olsun. Tough çok kalınlaştırıyor, bu aynı korumayı çok daha ince ve hafif bir tasarımla sunuyor.

Ahmet ERKAN

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Arkadaşlar konu dışı ama Aliexpress 'ten alışveriş yapan var mı 20 güne geliyor mu acaba ya. Harika aksesuarlar var.

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Arkadaşlar konu dışı ama Aliexpress 'ten alışveriş yapan var mı 20 güne geliyor mu acaba ya. Harika aksesuarlar var.
Ben zaman zaman yapıyorum. Bazen daha uzun sürede de geliyor ama geliyor. Mobil uygulamasına özel indirimler oluyor. Birde kargoyu takip etmek için ''China Post Registered Air Mail'' seç.

asdf61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Selamlar arkadaşlar silikon şeffaf kılıf kullanıyorum fakat içerisine çok toz geçiriyor ve sürekli silmek zorunda kalıyorum. Bana kir toz geçirmeyecek kılıf önerir misiniz. Spigen sitesinden özellikle.
Kılıfta aradığım özellikler.

• Kalın ve Kaba olmayacak
  • Düz ve Sade olacak
  • Biliyorsunuz bazı kılıflarda telefonda boya atması oluyor ona sebep olmayacak

Ben almış olduğum kılıfdan çok memnunum. Ben 11 kasımda aldığımda 90 tl idi.

VRSDESIGN iPhone 7 Plus High Pro Shield Series Kılıf

İncelemeni tavsiye ederim.

Bu arada telefonu(7 plus) 24 gündür kullanıyorum, genel olarak bir şikayetim sorunum yokdu yalnız iki gündür WhatsApp dan gelen mesajlar bir gün sonra geliyor bu neden kaynaklanıyor, önereceğiniz bir çözüm var mı ?
Sinyal çekim konusunda şöyle bir durum var, 2 yada 3 nokta çekiyor, arayanlar ulaşabiliyor konuşma esnasında kesinti olmuyor o yüzden sorun olarak görmüyorum ama ne bilim 4-5 nokta yerine 2 nokta çekmesi tuhaf geliyor.

Son düzenleyen moderatör:

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Parmak izi rezalet çalışan var mı? İki gündür böyle siliyorum temizliyorum yok adam gibi okumuyo hiç.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Bu arada telefonu(7 plus) 24 gündür kullanıyorum, genel olarak bir şikayetim sorunum yokdu yalnız iki gündür WhatsApp dan gelen mesajlar bir gün sonra geliyor bu neden kaynaklanıyor, önereceğiniz bir çözüm var mı ?
Sinyal çekim konusunda şöyle bir durum var, 2 yada 3 nokta çekiyor, arayanlar ulaşabiliyor konuşma esnasında kesinti olmuyor o yüzden sorun olarak görmüyorum ama ne bilim 4-5 nokta yerine 2 nokta çekmesi tuhaf geliyor.

o noktalara takılmamak lazım pek gerçeği yansıtmıyor sadece iphone için demiyorum 4-5 nokta çekiyo görünüp hiç keyif alamadığınız bir internet deneyimi yaşarken 2 nokta çekiyo görüp gayet iyi bir deneyim yaşandığı bile oluyor operatöre göre bile değişiyo olduğunu düşünüyorum mesela bende turkcell var bazı alanlarda 2 nokta ile çekse bile aveanın 4 nokta göründüğü halinden daha iyi deneyim sunuyor

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
o noktalara takılmamak lazım pek gerçeği yansıtmıyor sadece iphone için demiyorum 4-5 nokta çekiyo görünüp hiç keyif alamadığınız bir internet deneyimi yaşarken 2 nokta çekiyo görüp gayet iyi bir deneyim yaşandığı bile oluyor operatöre göre bile değişiyo olduğunu düşünüyorum mesela bende turkcell var bazı alanlarda 2 nokta ile çekse bile aveanın 4 nokta göründüğü halinden daha iyi deneyim sunuyor

Gerçeği anlık olarak yansıtmıyor diyelim.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
apple online store dan telefon aldık perşembe havale yaptım ücret daha yeni ulaşmış birde teslimat 22 aralık diyor inşallah erken geldiği oluyodur

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    19.9 KB · Görüntüleme: 472

Ahmet ERKAN

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Ben zaman zaman yapıyorum. Bazen daha uzun sürede de geliyor ama geliyor. Mobil uygulamasına özel indirimler oluyor. Birde kargoyu takip etmek için ''China Post Registered Air Mail'' seç.
Bende bir sipariş verdim dediğin şeyi nasıl seçiyoruz kargo takip etmek sıkıntı sanırım bulamadım ben onu.

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Bende bir sipariş verdim dediğin şeyi nasıl seçiyoruz kargo takip etmek sıkıntı sanırım bulamadım ben onu.

Mobil uygulamada ürünün ana sayfasındaki ücretsiz sevkiyat yazan kısmı tıklarsan kargo seçeneklerini görürsün. Kargo takibi için 17TRACK adlı uygulamayı kullanabilirsin.

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Ben almış olduğum kılıfdan çok memnunum. Ben 11 kasımda aldığımda 90 tl idi.

VRSDESIGN iPhone 7 Plus High Pro Shield Series Kılıf

İncelemeni tavsiye ederim.

Whatsapp bende de kız arkadaşımda da böyle iOS 10 çıktı çıkalı, internet bazlı bir durum değil. Hücreseli kapatıp açın bağlanmıyorsa hard reset atın düzeliyor.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Arkadaşlar 32 gb depolama alanım var telefonda.
Telefona video film atmayı severim ancak 32 olduğu için geri kalan 27gb engel olacak bana. Denk gelmediği için 128 alamamıştım

Bulut servislerine vs atsam hepsi internete ihtiyaç duyuyor ancak internet olmadan da videolara filmlere erişmek istiyorum.
Güzel bişey önerebilecek var mı bana?

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Beta sürümleri kullanan var mı aramızda? Beta 6 yı yükleyeyim diyorum beta nasıl yüklenir ve betanın ardından final sürüm yayımlanınca ona nasıl dönüş yapacağım bilgisi olan paylaşabilir mi?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Beta sürümleri kullanan var mı aramızda? Beta 6 yı yükleyeyim diyorum beta nasıl yüklenir ve betanın ardından final sürüm yayımlanınca ona nasıl dönüş yapacağım bilgisi olan paylaşabilir mi?

Profil yüklüyorsun ondan sonra çatır çatır geliyor. Final çıktığında da yükleyebiliyorsun.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Arkadaşlar 32 gb depolama alanım var telefonda.
Telefona video film atmayı severim ancak 32 olduğu için geri kalan 27gb engel olacak bana. Denk gelmediği için 128 alamamıştım

Bulut servislerine vs atsam hepsi internete ihtiyaç duyuyor ancak internet olmadan da videolara filmlere erişmek istiyorum.
Güzel bişey önerebilecek var mı bana?

wireless özellikli taşınabilir harddiskler var birde sandisk iXPAND ama bunlar çokta hesaplı olmayan yöntemler

dediğim sandisk 16 gb 177 tl
32 gb 236 tl
64 gb 285 tl
128 gb 504 tl

Son düzenleme:

jragentsmith

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
wireless özellikli taşınabilir harddiskler var birde sandisk iXPAND ama bunlar çokta hesaplı olmayan yöntemler

dediğim sandisk 16 gb 177 tl
32 gb 236 tl
64 gb 285 tl
128 gb 504 tl

ama bu dediğiniz şeyler de cok sağlıklı kullanılmıyor bunlar için app store üzerinden uygulamasını vs indirmek gerekli

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Sorun yok kullanın atın 2 yıl sonra

32 almayın pintiliğe gerek yok

İos 10.2 ne zaman geliyot haberi olan ?

Son düzenleyen moderatör:

vasilty

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Nano cama felan garek yok kaska yaptırdım kafa rahat [emoji3]

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
32 almayın pintiliğe gerek yok

benim kullanım tarzıma 32 gb yetipte artacağı için ben öyle aldım. Ama tabi daha fazlasına ihtiyaç duyacağını bildiği halde ilerde bir şekilde hallederim diyip 32 alanlar hakkaten hata yapıyor
--- Gönderi Güncellendi ---
ama bu dediğiniz şeyler de cok sağlıklı kullanılmıyor bunlar için app store üzerinden uygulamasını vs indirmek gerekli

ne yazıkki bulabileceğiniz tüm harici yöntemler direk telefondan giriyormuş gibi sağlıklı olamayacak.Bilirsiniz taşıma suyla değirmen dönmez derler.

en son çare olarakta elinizdekini satın 128 alın dicem ama o zamanda zarar edersiniz

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Spotify dan dolayı ayarları sıfırladım fakat ekran döndürme kapalı olmasına rağmen ana menü de dönüyor

tropicalvine

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Selam arkadaşlar, 7+ kullanıyorum. whatsapp bildirim sorunu yaşayan var mı? Bildirimler bazen düşüyor bazen düşmüyor.