Apocalypse_
Profesör
rose gold istemiyordum gold istiyordum mat black düştü şansımaRose gold istiyordun ama siyahın gerçek asaletini görünce dibin düşecek [emoji6]

rose gold istemiyordum gold istiyordum mat black düştü şansımaRose gold istiyordun ama siyahın gerçek asaletini görünce dibin düşecek [emoji6]
Simsiyah tam bir hayalkırıklığı yarattı bnde yoksa bende alacaktım, sonra vazgeçtim iyiki de vazgeçip mat black almışım . 4-5 gündür kılıfsız jelatinsiz kullanıyorum zerre sıkıntısı yok . Bi kaç güne full jelatin kaplama yapmayı düşünüyorum 45₺ . Mat çok hoşunuza gidecektir eldeki hissi çok güzel.mat black jet black gibi pişmanlık yaratır mı![]()
Yaratmaz ayrıca sen plus kullanacaksın kendine gel 1080p çözünürlüğe beyaz çerçeve... bilmiyorum yanimat black jet black gibi pişmanlık yaratır mı![]()
peki ben şefaf kılıf düşünüyorum önerir misiniz mat black e ?Simsiyah tam bir hayalkırıklığı yarattı bnde yoksa bende alacaktım, sonra vazgeçtim iyiki de vazgeçip mat black almışım . 4-5 gündür kılıfsız jelatinsiz kullanıyorum zerre sıkıntısı yok . Bi kaç güne full jelatin kaplama yapmayı düşünüyorum 45₺ . Mat çok hoşunuza gidecektir eldeki hissi çok güzel.
ya şimdi siyah çerçeve görmicem ona seviniyorum birde beyaz renkte telefon daha büyük gözükyor ondan istiyordumYaratmaz ayrıca sen plus kullanacaksın kendine gel 1080p çözünürlüğe beyaz çerçeve... bilmiyorum yani![]()
Arkası plastik olmasın dikkat et çiziliyorpeki ben şefaf kılıf düşünüyorum önerir misiniz mat black e ?
hadi ya nasıl yani ? plastik olmasınArkası plastik olmasın dikkat et çiziliyor
plastik ile silikon nasıl anlaşılır peki gece gece şimdi yorgunluktan kafam durdu 12 saat işten çıktımArka yüzeyi plastik olanlar var onlar çiziliyor kolayca onlardan alma silikon al
plastik ile silikon nasıl anlaşılır peki gece gece şimdi yorgunluktan kafam durdu 12 saat işten çıktım![]()
Bunu bende gördüm fakat düz 7 de fhd seçeneğide çıkıyorBeyler birşey keşfettim ağzım açık kaldı. Youtube da video seyrederken videonun kalite limiti telefonun ekran çözünürlüğü ile sınırlanır.
Yani iphone 7 750P ekrana sahip olduğu için youtubeda 1080P ve üstü video oynatamaz.
Ama plus kullanırken sürekli 1440P seçeneğini görüyorum ve tabiri caizse 2K video izleyebiliyorum bu cihazda
Apple yoksa ...?
Bunu bende gördüm fakat düz 7 de fhd seçeneğide çıkıyor
Gel bendeki beatsi vereyim sana 6-8 tane yedek kulaklık lastiği var airpodsdan bile iyiSennheiser CX 686G Sports Ear-Canal Headset for Android Devices
beyler 36 dolar amazondan alsam girişte sıkıntı çıkar mı ?
tr fiyatı 240 tl
Gel bendeki beatsi vereyim sana 6-8 tane yedek kulaklık lastiği var airpodsdan bile iyi![]()
Powebeats wireless2 kırmızı siyah olanHangi modeli var![]()
Hangi modeli var![]()
Kutusunda duruyor tertemiz arkadaşlarında gözü önündeyiz teklifin neyse sen söyle olur olmaz diyimKaç para![]()
Ya da özele gelKutusunda duruyor tertemiz arkadaşlarında gözü önündeyiz teklifin neyse sen söyle olur olmaz diyim![]()
Hadi bakalım bugün iyiki matt olmuş diyeceksin gör bakİnşallah yarın göreceğizaslında bir yandan gönlüm vardı yok değil yani
![]()
Oldu olduYarında olmuyoe ki alayım![]()
Yarında olmuyoe ki alayım![]()
Yarında olmuyoe ki alayım![]()
Saatler geçmemeye yemin etmiş sankiOldu oldu bugün bekliyoruz senden haber![]()