Apocalypse_
Profesör
İnşallah bakalım pişman olmam inşallah goldu çok istiyordumhadi hayırlı olsun,emin ol renk konusunda pişman olmayacaksın aynı model aynı renk kullanıyorum, telefon asillik akıyor![]()

İnşallah bakalım pişman olmam inşallah goldu çok istiyordumhadi hayırlı olsun,emin ol renk konusunda pişman olmayacaksın aynı model aynı renk kullanıyorum, telefon asillik akıyor![]()
Bence o daha mat daha şık. Gold rengini telefonlara oldum olası yakıştıramadım.Teşekkürler Gold istiyordum şansıma mat siyah düştü![]()
Vallahi içim de upte kaldı aylardır söylüyordum ama yokBence o daha mat daha şık. Gold rengini telefonlara oldum olası yakıştıramadım.
Ben aldım sattım tekrar hiç tavsiye etmem şu an mat kullanıyorumArkadaşlar iphone 7 plus almayı düşünüyorum. Sizce jet black alsam çok çizilir mi? jet black kullanan varmı şuanda bu forumda?
Yeni iphone olarak mı yaptın ?
İyi yanından bakalım en azından telefon geliyor.Vallahi içim de upte kaldı aylardır söylüyordum ama yok![]()
Buralardayım bildirimlerimde biraz sıkıntı mevcut arada malasef kaçırabiliyorum eğer birşeye cevap yazamazsam yanlış anlama onu görmemişimdir.@FOM neredesin![]()
Vallahi içim de upte kaldı aylardır söylüyordum ama yok![]()
Hadi hayırlısı yarın olsada hayırlı haberlerini alsakYarın Iphone 7 Plus 128 GB Mat Black teslim alıyorum![]()
Yarın Iphone 7 Plus 128 GB Mat Black teslim alıyorum![]()
Aynen öyle sonunda yarını iple çekiyorumİyi yanından bakalım en azından telefon geliyor.11 günlük beklemeniz bitti.
Aynen öyle sonunda yarını iple çekiyorumİyi yanından bakalım en azından telefon geliyor.11 günlük beklemeniz bitti.
Eyvallah sağol sende gözetleme yaz muhabbet edeeizBende mat siyah arıordum ama gold buldugum için onu aldım suan memnunum cunku bır onceki telefon space gray 6plus tı guzel bir degisiklik oldu gorsel bir fark oldu benım için....
Bu arada cok yazmıyorum ama konuyu takıp edıorum ve senın telefonu alacagına sevındım valla bıldıgın acı cekıodun hepimize hayırlı olsun![]()
İnşallah pişman olmam furkan ikinci renk seçeneğimdi ve daha fazla beklemek istemedim o yüzden kabul ettimHadi hayırlısı yarın olsada hayırlı haberlerini alsak
Edit
Şimdi dikkatmi çekti matt alıyorsun gold değil olsun bak daha çok beğeneceksin emin ol![]()
128 mi var sende
İnşallah pişman olmam furkan ikinci renk seçeneğimdi ve daha fazla beklemek istemedim o yüzden kabul ettim![]()
Yarında olmuyoe ki alayımYok yok beklemeye değmez miss gibi kullanırsın çokde memnun kalırsın seversin
spigenJetblack almaya karar verdim kılıf olarak herkes spigen yazmış da ben bu markayı bilmiyorum. Gizli bir reklam falan yok değil mi sağlam bir markadır inşallahO kadar para vermişken telefona sonra ziyana uğramayayım... Kesin öneriniz nedir kılıf olarak? Bu arada mat siyahla jetblack'in ön tarafı aynı değil mi?
Kardeşim beats powerbeats wireless2 kulaklık var istersen kutu fatura garantili apple da 700 küsür liraAllahını seven kablosuz kulaklık önersin.
Ben alma derim almış ve değiştirmiş biri olarakJetblack almaya karar verdim kılıf olarak herkes spigen yazmış da ben bu markayı bilmiyorum. Gizli bir reklam falan yok değil mi sağlam bir markadır inşallahO kadar para vermişken telefona sonra ziyana uğramayayım... Kesin öneriniz nedir kılıf olarak? Bu arada mat siyahla jetblack'in ön tarafı aynı değil mi?
NedenBen alma derim almış ve değiştirmiş biri olarak
Ben alma derim almış ve değiştirmiş biri olarak
Kardeşim jetblack kaplama yaptırdım kaplama da çiziliyor yağlanıyor kap kullansan anlamı yok. Sattım 256 aldım ama kafam rahat . Bu yorumu okuyan her arkadaşa tavsiyemdir jetblack pişmanlıktır. Kullanmayan biri olarak değil bu yorum kullandım biliyorum
Bu öyle kılıfla kullanırım telefonu değil ne yazıkki çizilmedi kaplama da yaptırdım ama kaplama da yağ tuttu kenarlarda tozlanma açılma yaptı.Neden sattığını çok merak ediyorum...Hemencecik çizildi mi, kılıfsız mı kullandın? Veya kılıflı kullandığında herhangi bir sıkıntı yaşadın mı? Ben kılıfı ihmal etmeyeceğim. 4 yıl s3 kullandım son bir yıldır kapaksız kullanıyorum... Hani buna daha çok dikkat ederim... Bilemedim şimdi zaten ikizler burcuyum bir türlü karar veremiyorum))
Kaplama için zaten sakıncalı diyorlar yaptırmam açıkçası. Sonra elması iphone yazısı giderse çok üzülürümKardeşim jetblack kaplama yaptırdım kaplama da çiziliyor yağlanıyor kap kullansan anlamı yok. Sattım 256 aldım ama kafam rahat . Bu yorumu okuyan her arkadaşa tavsiyemdir jetblack pişmanlıktır. Kullanmayan biri olarak değil bu yorum kullandım biliyorum