7 ler çok var 7 pluslar az var bulursun vatandan sipariş ver gelir 1 haftaya7 32 mat siyah bulamıyorum yardım
7 plus var. Geceleri şarj takmıyom 2 günü çıkarıyor rahat 7 de sürekli oyun oynarsan 1 gün göremesin7 kullananlar şarj konusunda rahatlar mı? günü çıkarıyr mu?
Taksitle almak istiyorum mediamarkt ve teknosa da bulamıyorum vatana bakmdım7 ler çok var 7 pluslar az var bulursun vatandan sipariş ver gelir 1 haftaya
İlginç,Hemde ne ilginç...Allahtan babamı tembihli gönderiyorum ya da internetten aldırıyorum bir şey alacaksa.İade et,şikayet et.İlginç olanda şu:SE 1800 tl,7 3400 tl.Adam neden ucuzu satmış ki,pahalısını satmak varken.Babamı kandırmışlar se aldırmış temsilci iyi mi?Ah turkcell ah
7 olsaydı ne güzel aranıza katılacaktım. Neyse başka bahara
![]()
İlginç,Hemde ne ilginç...Allahtan babamı tembihli gönderiyorum ya da internetten aldırıyorum bir şey alacaksa.İade et,şikayet et.İlginç olanda şu:SE 1800 tl,7 3400 tl.Adam neden ucuzu satmış ki,pahalısını satmak varken.
4.5g her telefonda şarjı fazla yer kiBeyler bu bazı uygulamalar telefonu harbiden donduruyor. Ayar olacam birde 4G 3G şarj da ne kadar fark ediyor . Ben kullanıyorumda sanki 4G daha fazla şarj yiyor.
Yok o şekilde değil. 7 yi sen kullanamazsın, 7 ler sorunlu demişler. O yüzden o da korkmuş se almıştüketici hakem heyetine şikayet edin kandırılma durumu varsa
Ne kadar fazla ama mesela benim gözlemlerime göre baya fark var gibi.4.5g her telefonda şarjı fazla yer ki
Edge bağlantısıyla 4,5g arasında iki kat varNe kadar fazla ama mesela benim gözlemlerime göre baya fark var gibi.
Önemli çünkü kalitesiz kılıf cihazın arkasındaki boyaya zarar veriyor zamanla.yardımcı olacak varsa sevinirim spigen in 59 tl'ye sattığı slikon kılıfların gittigidiyor ve n11 gibi sitelerde 15 tl ye satılanlardan farkı ne malzeme aynı sonuçta bu arada tabiki deri yada metal kılıf alınacaksa marka önemlidirde slikon kılıf için marka önemlimi ona karar veremedim
Gelir gelir bu kadar beklediğine değecekİnşallah bu hafta içi geliyor telefon
Birisi Allah aşkına beni aydınlatsın... 4 yıldır galaxy s3 kullanıyorum. Bu yıl nasip olursa iphone7 alacağım ama kafam allak bullak. Bu 32 gb - 128 gb hız meselesi yüzünden kafamı yiyeceğim. Şimdi ben bu s3'ün donmasından takılmasından aldığım günden bu yana muzdaribim. Yeni alacağım telefonda bu tür rezaletler donmalar ne biliim kilitlenmeler vs istemiyorum. Özgürce kullanmak istiyorum telefonu. Şunu yüklersem donar şunu yüklersem şöyle olur böyle olur diye düşünmek istemiyorum. Ben kaç fotoğraf ya da kaç dk çekim yaparsam telefonun hafıza doluyor bir de? 32 gb alırsam büyük sıkıntı yaşar mıyım acaba? 128 gb 400 tl daha fazla para vermeye değer mi? Jetblack kullananlar son durumdan bahsedebilirler mi? Niyetim 128 gb jetblack almaktı ancak telefon çok çizilir diye bu niyetten caydım...Jetblack almayacaksam 32 gb alayım dedim ama kafam allak bullak...
Kötü olmuş ip7 nerde se nerdeBabamı kandırmışlar se aldırmış temsilci iyi mi?Ah turkcell ah
7 olsaydı ne güzel aranıza katılacaktım. Neyse başka bahara
![]()
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.Arkadaş 7 plus ile bugün aranıza katılmış bulunuyorum. Note 5 sen geçtim. Sadece ekranın belli bir alanını yakalama özelliği vardı. Onu çok arıyorum. Şu an tam ekranı çekip istediğim alana kırpıyorum ama bunu direkt o bölgeyi ele geçirme olarak yapabileceğim bir program var mı?
Akşama yüklicem porte özelliği gelmişmi7 plus 10.1 de takılmalar giderilmiş, telefon gözle görülür derecede hızlandı, şimdi olmuş gibi
Gelmiş ama hala beta olarak gösteriyor, daha da geliştirecekler,portre modu şuan da kullanılabiliyor.Akşama yüklicem porte özelliği gelmişmi
Bu hız konusu 4k video yazmada ayrılıyor onun haricinde oyunlarda gündelik kullanımda 32-128-256 arasında en ufak fark bile yok içiniz rahat olsun şuan piyasadaki en hızlı cihaz iphone 7 ve sizi uzun seneler hiç sorunsuz götürecektir. Jetblack konusuna gelecek olursak çiziliyor bariz bi şekilde belli kılıf kullanmak gerekli.
Hafıza dolduğunda hız kaybı yaşanmaz sadece veri depolayamazsınızCevabınız için teşekkür ederim... Son olarak birşey daha sormak istiyorum. Bu telefonların hafızası doldukça hızı düşer mi acaba? Bir de kaç dklik bir video ile bu telefonun kapasitesi dolar onu merak ediyorum. Çünkü çekim yapmam gereken yerlerde olabilir
Cevabınız için teşekkür ederim... Son olarak birşey daha sormak istiyorum. Bu telefonların hafızası doldukça hızı düşer mi acaba? Bir de kaç dklik bir video ile bu telefonun kapasitesi dolar onu merak ediyorum. Çünkü çekim yapmam gereken yerlerde olabilir