Arkadaşlar 7 plus da herhangi bir uygulmanın içindeyken ana ekrana dönerken hafif bir takılma oluyormu sizde de
Bende yok takılma.
Arkadaşlar 7 plus da herhangi bir uygulmanın içindeyken ana ekrana dönerken hafif bir takılma oluyormu sizde de
Hayırlısı olsun. Ne güzel ben de sen gibi 5 6 saat diyecektim heves kaldıÇok sabırsızlanıyorum özellikle home tuşu şahane olmuş 5 6 saat kaldı
Eyvallah ama malesef istanbul da değilimgerçekten zahmetli
bak istanbulda isen HOBYAR MAH YALIKÖŞKÜ CAD MÜHÜRDARZADE İŞ HANI/ Fatih/istanbul adresi bu. önce ara appletürkiye cihazı var mı de. Öyle git
Site de haberi vardı o yüzden dedim .Güncelleme daha gelmedi
Ne zaman alıyorsun pekiHayırlısı olsun. Ne güzel ben de sen gibi 5 6 saat diyecektim heves kaldı![]()
Site de haberi vardı o yüzden dedim .
Çok sabırsızlanıyorum özellikle home tuşu şahane olmuş 5 6 saat kaldı
Aynen öyle çoğu zaman inanamıyorum hala alacağımaHome tuşu cidden güzel olmuş. Hadi bakalım alda hayırlısıyla aylardır bekliyorsun çıksın da alayım diye
Aynen öyle çoğu zaman inanamıyorum hala alacağıma
Sanki alamayacakmışım gibi his var içimde ama kadın yarın 11,de sabah gelecek dedi![]()
Turktelekomdan gelecek güZel bir haber olursa artıkNe zaman alıyorsun peki
Dünden bahsediyor sanırımYine mi yarına kaldı?
Sen plus mı almıştın ?Bende haberi gördüm, baktım güncelleme gelmemiş.
bugün Türkcelldeki hatun aradı az önce dediki akşam üstü gelecek cihaz kayıt filan yapacağız yetişemeyebilir dedi yarın sabah alsanız olur mu dedi bende dedim bugüne sıkıştırırsanız iyi olur dedim illa bir aksilik çıkacak yine niye bunlar beni buluyor hep ya.Yine mi yarına kaldı?
3 yıllık site ne kadar güvenli bilmiyorumapplekutusu diye bir site gördüm fiyatlar piyasaya göre baya bi uygun nasıl böyle olabiliyor
Iphone 7 256GB 3799 tl
128 gb 3499 tl
32 gb 2799 tl
7plus 32gb 3299 tl
128gb 3599 tl
256gb 4299 tl
3 yıllık site ne kadar güvenli bilmiyorum
Onlar yurtdışı 1 yıl garantili cihaz fiyatları. Numaralarını arayıp sor elinizde var mı türkiye cihazı diyeapplekutusu diye bir site gördüm fiyatlar piyasaya göre baya bi uygun nasıl böyle olabiliyor
Iphone 7 256GB 3799 tl
128 gb 3499 tl
32 gb 2799 tl
7plus 32gb 3299 tl
128gb 3599 tl
256gb 4299 tl
Yine ertelediler demi. işini tam yapmayan herkese kıl oluyorum arkadaşbugün Türkcelldeki hatun aradı az önce dediki akşam üstü gelecek cihaz kayıt filan yapacağız yetişemeyebilir dedi yarın sabah alsanız olur mu dedi bende dedim bugüne sıkıştırırsanız iyi olur dedim illa bir aksilik çıkacak yine niye bunlar beni buluyor hep ya.
Bana da kadrodan takip nasıl olsaydıBenimde geldi izmirde daha dağıtıma çıkmadı heralde
Ekli dosyayı görüntüle 12278
aynen öyle ama erteletmek yok yaptırmıcam bu gece ye sıkıştırsınlarYine ertelediler demi. işini tam yapmayan herkese kıl oluyorum arkadaş
bugün Türkcelldeki hatun aradı az önce dediki akşam üstü gelecek cihaz kayıt filan yapacağız yetişemeyebilir dedi yarın sabah alsanız olur mu dedi bende dedim bugüne sıkıştırırsanız iyi olur dedim illa bir aksilik çıkacak yine niye bunlar beni buluyor hep ya.
Yarin da baska bir sey deyip ertelemesinler? Nereden almistiniz? Flagshiplerden degil herhalde. Onlarda genelde sorun olmuyoraynen öyle ama erteletmek yok yaptırmıcam bu gece ye sıkıştırsınlar
Türkcell'den ve malesef ki yine yarına kaldı...Yarin da baska bir sey deyip ertelemesinler? Nereden almistiniz? Flagshiplerden degil herhalde. Onlarda genelde sorun olmuyor