iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Durun ben de bimeksle teknosaya sorayım ama haftaya

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
O kadar gecikeceğini sanmıyorum note 7 de söylenilen tarihten 1 hafta önce gelmişti.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Yazın bir köşeye. Apple Watch series 2 23 Eylülde Türkiye'de.

ea_44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, ben de 7 plus kullanıcısı olmaya karar verdim, elimde Note5 vardı 32 GB hafızalı onda bile 12-13 GB hafızayı zor kullanmışımdır bu yüzden 32 GB hafızalı modelinden almayı düşünüyorum, jetblack modeli 128 ve 256 GB hafıza seçenekleriyle sunulacağından, ayrıca parmak izi bırakması ve kolay çizilmesi itibariyle (Kullanıcıya sunulacak tasarımı fiziksel olarak deneyimlemiş bir arkadaştan duydum bunları ve ayrıca apple da sitesinde bu uyarılara yer vermiş.) silver, gold veya black 3lüsünün arasında kaldım, tercihimi blackten yana kullanmayı düşünüyorum, renk konusunda deneyimli iphone kullanıcılarının önerileri nedir acaba? iphone 4s'ten sonra (onu da siyah kullanmıştım) ilk defa bir iphone kullanacağım çünkü.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Merhaba arkadaşlar, ben de 7 plus kullanıcısı olmaya karar verdim, elimde Note5 vardı 32 GB hafızalı onda bile 12-13 GB hafızayı zor kullanmışımdır bu yüzden 32 GB hafızalı modelinden almayı düşünüyorum, jetblack modeli 128 ve 256 GB hafıza seçenekleriyle sunulacağından, ayrıca parmak izi bırakması ve kolay çizilmesi itibariyle (Kullanıcıya sunulacak tasarımı fiziksel olarak deneyimlemiş bir arkadaştan duydum bunları ve ayrıca apple da sitesinde bu uyarılara yer vermiş.) silver, gold veya black 3lüsünün arasında kaldım, tercihimi blackten yana kullanmayı düşünüyorum, renk konusunda deneyimli iphone kullanıcılarının önerileri nedir acaba? iphone 4s'ten sonra (onu da siyah kullanmıştım) ilk defa bir iphone kullanacağım çünkü.

Space Gray 5S ve Silver iPad Air kullanıyorum. Siyah 7 alcağım bu sefer bence kişiye kalmış bişey sonuçta zevk meselesi

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Space Gray 5S ve Silver iPad Air kullanıyorum. Siyah 7 alcağım bu sefer bence kişiye kalmış bişey sonuçta zevk meselesi

Aynen öyle. Bendede siyah hastalığı saatten tut diğer tüm ürünlerin "kasası siyah". Aksesuarlarda renkli olmayı severim. Kırmızı-siyah veya mavi-siyah hoş oluyor.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Benim siyaha karşı hep negatif bakmışımdır ama JetBlack çok hoşuma gidiyor ama JetBlack renginin az gelip fazla tüketileceğini düşünüyorum bu yüzden Gold düşünüyorum

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Iphone 7 serisinde suya dayanıklı dememeliydi. Çünkü açıklamadan sonra zamanla etkisini kaybediyor dedi. Şimdi çoğu insan suya sokacak boulunca da garantisi vardı diyecek bir önceki 6s modeli de geçirmiyordu videolarını izleyen bilir. Sadece sertifikası yoktu bence 7 de böyle olmalıydı yani en azından suya dayanıklı dememelilerdi.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Iphone 7 serisinde suya dayanıklı dememeliydi. Çünkü açıklamadan sonra zamanla etkisini kaybediyor dedi. Şimdi çoğu insan suya sokacak boulunca da garantisi vardı diyecek bir önceki 6s modeli de geçirmiyordu videolarını izleyen bilir. Sadece sertifikası yoktu bence 7 de böyle olmalıydı yani en azından suya dayanıklı dememelilerdi.

Bence de hata yaptılar.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
8486721850cf6b609cbf26533e90fc2e.jpg

Bu vatandaş güvenilir midir acaba? %99 olumlu demişler ama telefonlar için kötü yorumlar da var

darkgamer_gs

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Kesinlikle haklısınız ama Samsung bu özellikten bir sürü ekmek yemeye başlayınca Apple'da durumdan istifade etmek istedi. Şimdi bir sürü bilmeyen insan yüzünden uğraşıp duracaklar bu sene.

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Fiyatı tam net bilen var mı hangi siteye girsem 3800-3900 arası diyor forumda da herkes 3300-3500 civarı gelir diyo anlamadım.

serhatdundar

Asistan
Reaksiyon puanı
99

Hatta iPhone 7 de IP67 sertifikası kullanıldı ki bu sertifikayı Sony yıllar önce ilk defa suya dayanıklı telefon çıkardığına kullanmıştı, bu sertifikanın üzerine daha dayanıklı cihazlar için IP68 sertifikası çıktı. Ancak iPhone 7 modellerinde IP67 kullanıldı ve lansmanda da gördüğümüz gibi iPhone su geçirmez ifadeleriyle havuzda iPhone kullanan bir kişinin fotoğrafı paylaşıldı, kısaca Apple bilerek IP67 kullandı ki cihaz suyla temastan sonra bozulduğunda sorun garantiye girmesin ve servis parası alsın diye.

Konuyla alakalı olarak: IP Derecelendirmesi Nedir? - ShiftDelete.Net

Yazdığım bazı bilgilerde hatalar olabilir, araştırıp editleyeceğim.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Hatta iPhone 7 de IP67 sertifikası kullanıldı ki bu sertifikayı Sony yıllar önce ilk defa suya dayanıklı telefon çıkardığına kullanmıştı, bu sertifikanın üzerine daha dayanıklı cihazlar için IP68 sertifikası çıktı. Ancak iPhone 7 modellerinde IP67 kullanıldı ve lansmanda da gördüğümüz gibi iPhone su geçirmez ifadeleriyle havuzda iPhone kullanan bir kişinin fotoğrafı paylaşıldı, kısaca Apple bilerek IP67 kullandı ki cihaz suyla temastan sonra bozulduğunda sorun garantiye girmesin ve servis parası alsın diye.

Konuyla alakalı olarak: shiftdelete.net/ip-derecelendirmesi-nedir-50908

Havuzdaki fotoğraf saat diye hatırlıyorum ki yeni saat tamamen su geçirmez şekilde tasarlanmış. Bu lansmanda ds söylendi.

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111

Konuyla alakalı olarak: IP Derecelendirmesi Nedir? - ShiftDelete.Net

apple watch suda çekilen bildiğim ve o da 50 metreye kadar su altı basınca dayanıklı ip67 de haklısın sony 2-3 yıl önceki serilerinde kullandı.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
İphone 7 ekim sonunda gelecek diye söylediler fiyat iphone 7 3.399tl şeklinde gelecek dediler plus ı sordum onun hakkında bir bilgi yokmuş maalesef

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
ip7 nin türkiye çıkışını bende sordum. Ekimden önce gelmez dediler.