Apocalypse_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,283
pek sanmıyorum ben alacagımİphone 7 ilk seriden alsam kronik sorun veya baska bi sorun cikar mi
pek sanmıyorum ben alacagımİphone 7 ilk seriden alsam kronik sorun veya baska bi sorun cikar mi
Az bekle kronik sorunu olabilir Apple çoğunlukla düz serileri tutturamiyor elbet birşey oluyor mesela 6 Plus dokunmatik sorunu daha yeni yeni gün yüzüne çıktı Kasım Aralık gibi almak daha mantıklıMerhabaa..bende satışa çıktıktan sonra amerikadan almayı düşünüyorum bekleyemediğim için Sizce bi sorun yaşar mıyım??
Merhabaa..bende satışa çıktıktan sonra amerikadan almayı düşünüyorum bekleyemediğim için Sizce bi sorun yaşar mıyım??
Dikkat edicem teşekkür ederimmSim Unlock olmasına dikkat et
valla bazen 3 diyolar bazen 2 ama sanırsam 2gb7 plus'da 3 gb ram mi var?
Apple Watch Series 2 ne zaman satışa çıkacak bilen var mı?
Abi fiyatları çok iyi giriş yapıyor ya .Bir mediamarkt müdüründen aldığım bilgiye göre 14 eylülde mediamarkta iphonelar gelecekmiş.
İphone 7 3300
İphone 7 Plus 3850 den satışa sunulacakmış.
Fiyatlar kesinleşti hayırlı olsun![]()
Bir mediamarkt müdüründen aldığım bilgiye göre 14 eylülde mediamarkta iphonelar gelecekmiş.
İphone 7 3300
İphone 7 Plus 3850 den satışa sunulacakmış.
Fiyatlar kesinleşti hayırlı olsun![]()
Zaten ekliydi fiyatı mı ekliyorlar ben değişiklik göremedimiPhone 7 App Store'a ekleniyor sanırım şuanda.
iPhone 7 App Store'a ekleniyor sanırım şuanda.
Zaten ekliydi fiyatı mı ekliyorlar ben değişiklik göremedim
Çoğu yerde 1 ekim diyor abi bu ne yaTanıtım yapıldıktan hemen sonra hemen eklediler. Sadece yakında sizlerle yazıyor özelliklerini gösteriyorlar. Fiyat ekleme işini şuan göremedim ben
Çoğu yerde 1 ekim diyor abi bu ne ya
1 ekim nedir bir ay daha mı bekleyeceğiz
Dün tanıtılan bir telefona göre Türkiye'ye 1 Ekim'de gelecek olması dahi erken bir tarihtir. İstatistik verilere gönderim yapılıyordur muhtemelen. En çok hangi ülkede kullanım varsa ya da alım gücüne sahip ülkelere göre. Benim tahminim resmi olarak Kasım-Aralık gibi TR'ye giriş yapacaktır.
Dün tanıtılan bir telefona göre Türkiye'ye 1 Ekim'de gelecek olması dahi erken bir tarihtir. İstatistik verilere gönderim yapılıyordur muhtemelen. En çok hangi ülkede kullanım varsa ya da alım gücüne sahip ülkelere göre. Benim tahminim resmi olarak Kasım-Aralık gibi TR'ye giriş yapacaktır.