Çok saçma arkadaş yeni renk seçeneği demek farklı tatlar arayanlar için mükemmel bir seçenekti ( iphone kullanıcıları için ). 128-256 gb la satışa çıkarmak nasıl bir mantık ? Resmen hayal kırıklığı..
Çok heveslenmiştim siyah alacağım diye gene ters köşe olduk. Bakalım hayırlısı
Bende lansman esnasında sövüyordumNe zalımı bunu okuduktan sonra çıldırdım. Şimdi sövüp saymamak için zor tutuyorum.
Mat siyah var ona da bakın o da fena değildir herhalde.Çok heveslenmiştim siyah alacağım diye gene ters köşe olduk. Bakalım hayırlısı
Sen sdn canlı yayınındaki gördün mü? 5000 liradan girer diyenler bile vardı.Canlı sohbettekiler.Allah akıl fikir versin ne diyelim.İnternette manipülasyon adına herkes bir şey sallamış. Yok 7 plus 256 gb 5800 lira olacak, yok 7 32 gb 3800 lira olacak. Anti apple'sınız anlarım da biraz beyninizi kullanın bari. Lansmanda fiyatlar 6S ile aynı olacak dendi.
Sen sdn canlı yayınındaki beyinsizleri gördün mü? 5000 liradan girer diyenler bile vardı.Canlı sohbettekiler.Allah akıl fikir versin ne diyelim.
iPhone 7 hala klasik bir iPhone
Bir önceki nesle göre sağlam yerlerini saglamlastirmis
Yaralı yerlerinden hala oluk oluk kan akıyor.
A10a 2k ekran koysalar batarya sini 3000 yapsa istese yapardı telefon 8mm olsa 3000mah batarya olsa kimse itiraz etmezdi
sana göre gerek yok bana göre gerek var yılın telefonu felan değil daha bunun batarya ömrü kamerası daha bakılacak çok şeyi var2 k' ya gerek yok powerbankle batarya sorunu kalkar onun dışında apple her firmanın bi yeniliğini apple stabilliği ile birleştirmiş yılın telefonu kuşkuşuz yine iPhone serisi![]()
IPhone 7 plus ın bataryası kaç mah geldi?
2910 sanırım kesin bilgi yok.IPhone 7 plus ın bataryası kaç mah geldi?
Apple tanıttı ama sözde. Daha özelliklerinin çoğunu bilmiyoruz.![]()
Bir de 3100 den gelse alıcam ama. Ümit pek yok gibi.Fiyatını birde ülkemize geliş tarihini öğrensem yeter bana![]()
Bir de 3100 den gelse alıcam ama. Ümit pek yok gibi.
Ama şöyle birşey var. 7 'nin çıkış fiyatı 6s in çıkış fiyatıyla aynı.6S PLUS zaten 3100 3300 den aşağı gelmez bence 3400 e kadar alıcam üstünü almam![]()
Ama şöyle birşey var. 7 'nin çıkış fiyatı 6s in çıkış fiyatıyla aynı.
3250 den gelecek 6s fiyatlarıyla aynıBir de 3100 den gelse alıcam ama. Ümit pek yok gibi.
Iphone 7 16 gb dan mi satisa sunulcak 32 den mi