Apocalypse_
Profesör
bence 3 gb ram ile gelir onun hakkında birşey demediler ama.7 plus da 3gb ram bekliyordum o gelse tam olucaktı olsun 2gb ramde çok yeterli hiç takılma kasma olmyuor.
bence 3 gb ram ile gelir onun hakkında birşey demediler ama.7 plus da 3gb ram bekliyordum o gelse tam olucaktı olsun 2gb ramde çok yeterli hiç takılma kasma olmyuor.
İphone 7 de kulaklığa ayrı paramı verilecek bilginiz varmı ?
jet black sadece 128 ve 256 gb var128 Gb ve üstü alımlarda sadece jet siyahı renkini alabiliyormuşuz ?
jet black sadece 128 ve 256 gb var
Kablosuz istersen 780₺ daha vereceksin
128gb olanı 4000 üstü olur büyük ihtimalle 128gb simsiyah diye o kadar para verilirmi bilemedim gider yine gold alırım 400 lira iki rank için farkediyor simsayah yalan olur yani![]()
jet black diye fiyat farkı olur mu ?128gb olanı 4000 üstü olur büyük ihtimalle 128gb simsiyah diye o kadar para verilirmi bilemedim gider yine gold alırım 400 lira iki rank için farkediyor simsayah yalan olur yani![]()
Katılıyorum space gray kalkmasa iyidi![]()
jet black diye fiyat farkı olur mu ?
acaba...
benim hafıza seçeneğim tamam 128 GB boyutta tamam plus fakat renk karar veremedim Gold mu Jet Black mi ?
benim hafıza seçeneğim zaten belli 128 GB 32 gb 7 ye yetmeyeceğini düşünüyorumDonanım olarak bir fark olmaz sadece 128gb girişli başlıyor sizin tercih 128gb olduğu için sıkıntı olmaz ama ben jetblack diye 128gb almam 32 gold alırım. Gerek yok renk için 400 tl fazlya
Zaten giriş kaldırılmadımı aparatla kullanılabiliyor anca o aparat kutudan çıkıcakmı ?
Alacağım bir adet 32 Gb iPhone 7
Bence de yeterli.
Plus aldırcaktım çift kamera falan araya 150 dolar mı ne fark koymuşlar. Lan de get dedim![]()
O 150 dolar Türkiye de rahat 800 liraya mal olur. Airpods tuzlu olmuş fiyatı
7 plus simsiyah 128 gb ne kadar olur acaba![]()
6s 64 gb verip üstüne ne kadar koyup alacağız bakalım![]()
Keşke lightning yerine direk kablosuz çıksaymış kutudan. Bayram ederdik
Apple'dan beklenir mi[emoji23]
İphone 7 32 gb goldmu alsam 6s plusmu bilemedim![]()
Aboo aklıma kalem geldi iyi mi. O da ayriyetten alınıyordu.
350 liraya Şarjlı kalem. Sakız parası ya[emoji23][emoji23][emoji23]
7 plus simsiyah 128 gb ne kadar olur acaba![]()
6s 64 gb verip üstüne ne kadar koyup alacağız bakalım![]()