iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Yurt dışından telefon bilgisayar almanın avantajıda kalmadı nu dönemde

cem ertaşkın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bu normal mi yoksa batarya da sorun mu var 7 plus kullaniyorum ios 10.2

Ekli dosyalar

• IMG_0163.PNG
    IMG_0163.PNG
    509.4 KB · Görüntüleme: 396

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
kendi sitesinden sipariş verdim ama işlem hala sürüyor hadi hayırlısı tahmini 11 ocakda elimde olacak

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
700 lira için türkiye garantisinden vazgeçen olacağını düşünmüyorum açıkcası
700 lirayı ne kadar kolay söylüyorsunuz, sizin için küçük bir rakam olabilir ama herkes için genelleme yapmayın. ben almanyadan aldım 128 gb olarak 2750 tl ye geldi. şuan türkiyede 3650 tl. arada 900 tl fark var ki 1 sene garantisi türkiyede de geçiyor. sadece +1 yıl garanti için 900 tl vermekte bana saçma geliyor.

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
700 lirayı ne kadar kolay söylüyorsunuz, sizin için küçük bir rakam olabilir ama herkes için genelleme yapmayın. ben almanyadan aldım 128 gb olarak 2750 tl ye geldi. şuan türkiyede 3650 tl. arada 900 tl fark var ki 1 sene garantisi türkiyede de geçiyor. sadece +1 yıl garanti için 900 tl vermekte bana saçma geliyor.
Yurt dışına telefon amacıyla çıkanlar için konuşuyorum. Telefon bahanesiyle gidip 2-3 gün kalıp dönmek vs vs bunlar çok daha maliyetli

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Apple sitesinde 128 lik modeller şuan 10 iş günü bilginize

havalemi yaptım hadi hayırlısı

Joxalm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Cihaz ile ilgili aksaklıklar hep beni buluyor galiba :) Telefonun ekranı kapalı olduğu halde kullanmoş gibi görünüyor ve sarj gidiyor 10.2 yide sıfır kurdum yedeksiz

Ekli dosyalar

• IMG_0005.PNG
    IMG_0005.PNG
    466.2 KB · Görüntüleme: 500

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Apple ile görüştüm gariptir ki Sistem bazen saçmalıyormuş dendi cihazı sıfırlayın dendi cihazı yeniden kurdum herhangi bir sıkıntı kalmadı.

Doğru sistem cidden bazen saçmalıyor aynısı bende de oluyor arada sırada

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31

Normal şartlarda 1 yılın sonunda problem yaşadığında birebir değişim yapabilecekken bu riske girmek bana saçma geliyor . İphone 6 kullanıyordum 2 yılı dolmak üzereyken birebir değişim yaptılar. bu durum da telefonu tam ederinde satıp iphone 7 plus almamı kolaylaştırdı .

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
hadi hayırlısı ürünler işleniyor 10 iş günü :) tahmini 13 ocak

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
eyvallah kardeşim ama jet black kesinlikle almayacağım renk zaten elimdeki telefonlar çabuk çiziliyo ona katlanamam ve internet telefon almak teknolojik eşya almak ne bilim hep bana yanlış gelmiştir internetten çok alışveriş yaparım ama bu denli pahalı telefon pc falan almadım pekte alacağımı zannetmiyorum

aslında güvenilir bilindik teknoloji mağazalarının internet sitelerinden veya hepsiburada.com adresinden satıcısı hepsiburada olan ürünlerden almak , mağazadan almaktan daha iyi internetten aldığınız zaman ilk 14 gün cayma hakkınız oluyor ve genelde iade durumunda daha az sorun çıkıyor market alışverişimi bile internetten yaparım ben şimdiye kadarda hiç sorun yaşamadım
--- Gönderi Güncellendi ---

dahada erken gelebilir ben 2 aralıkta sipariş vermiştim bana teslimat 22 aralık denmişti dün yani 15 aralıkta geldi

dahada erken gelebilir
Arkadaşlar iphone 7 plus gümüş aldim. Buna uygun ekran koruyucu ve kap onerebilir misiniz? O kadar para verdim telefonun iyi korunmasini istiyorum. Ama kapta korucak diye zirh gibi olmasin istiyorum. Şık olsun , ince olsunama taş gibide korusun

ringke türkiye sitesine gir

açtırma parasınıda hesaba katarsak 750 tl gibi bir fark oluyor Hem garanti 1 yıl eksik olacak hemde ülkeme vergi geliri kazandırmamış olacağım. Giderim burdan alırım.Yurtdışından alınca tamamen paranı dışarı göndermiş oluyosun hiç değil ülkenden alırsan yine dışarı para gidiyo ama en azından ülkemizde vergi geliri elde ediyo

700 tl tabiki kolay kazanılamıyor. Ama bu konu altında hayati yada eğitim gibi gerekli bir ihtiyaçtanda bahsedilmiyo o nedenle arkadaş 700 tl'yi rahatlıkla söylemiştir. Artık günümüzde akıllı telefonlara ihtiyaç değildir desek doğru olmayabilir.Tamam ama iphone 7 , 7 plus , samsung s7 edge gibi telefonlar yüksek fiyatlı ve lüks tüketime giren ürünlerdir ve zaten bunları ödediğin miktarı 3-4 kere düşünerek alanlar hiç almamalı
İmkanı varken daha iyi kulaklık alsın
Applein iyi ürettiği kulakları Beats onlarda malumunuz 700-800 tl[/QUOTE]

madem kulaklık kayboldu ve yenisi alınacak azcık daha para verip sennheiser momentum alınmalı
Arkadaşlar şuan plus modellerini bulsanız bulsanız sadece internetten bulabilirsiniz mağazalardan beklemeyin

Çakallar yılbaşıyla beraber zammı dayıyacaklar her birinin fiyatı 300₺ artacak. Onların derdi şuanda bu

iphone 7 plus 32 gb türkiye girdiğinde dolar 3.09 muş bugün 3.49 yani yüzde 12.95 gibi bir atış olmuş kdv ve ötv yide dikkate alarak güncellediğimizde yüzde 19, ocaktan itibaren tüm teknolojik ürünlerde yüzde zam yapılması olağan
O zaman almam ki huawei mate 9 bekliyorum zaten samsung htc telefonlarını beklerim

onlarda artacak

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Apple watch hangi modeli önerirsiniz?
Seri 2 tabi :)
Hayırlı olsun 7 mi Plus mı ?
Apple ile görüştüm gariptir ki Sistem bazen saçmalıyormuş dendi cihazı sıfırlayın dendi cihazı yeniden kurdum herhangi bir sıkıntı kalmadı.
Bu yüzden dolayı telefonunuzu haftada bir de olsa kapatıp açmakta yarar var
700 lira için türkiye garantisinden vazgeçen olacağını düşünmüyorum açıkcası
Ben 7 Plus 128 almadan önce Almanya'dan 7 Plus 256 gb almayı düşünüyordum fakat dedim ki gerek Yok bir yıl garantisi gidecek falan filan bu yüzden Türkiye'den 7 Plus 128 gb aldım

onuryurduseven

Asistan
Reaksiyon puanı
48
7 Plus da Turkcell Volte desteklemiyor mu, servise kayıt olmaya çalışınca cihaz desteklemiyor uyarısı veriyor ?

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Seri 2 tabi :)

Hayırlı olsun 7 mi Plus mı ?

Bu yüzden dolayı telefonunuzu haftada bir de olsa kapatıp açmakta yarar var

Ben 7 Plus 128 almadan önce Almanya'dan 7 Plus 256 gb almayı düşünüyordum fakat dedim ki gerek Yok bir yıl garantisi gidecek falan filan bu yüzden Türkiye'den 7 Plus 128 gb aldım

Seri 2 alacağım ama modele karar veremedim :/

Ceyh10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Arkadaşlar an itibariyle iPhone 128 gb mat siyah modelini almış bulunuyorum bu telefonun içindeki şarjı bitirdikten sonra kaç saat şarja takmamiz laZım

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
0f69c94574084c76be5be74dc6cd36c9.png

Beyler 135 mbit download görüp 0 upload nedir ?

cihazda sorun olabilir mi ?

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Arkadaşlar an itibariyle iPhone 128 gb mat siyah modelini almış bulunuyorum bu telefonun içindeki şarjı bitirdikten sonra kaç saat şarja takmamiz laZım
Herhangi bir süre tutmanız gerekmiyor onlar eskiden kalma.
Şarjı bitirin sonuna kadar tam doldurun ama telefonu çıkar Tak yapmayın veya oynamayın yeterli

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
@pisst0n sanmıyorum kardeşim sunucu ile alakalıdır

@canberk sagnak inşallah dediğin gibi erken elime alırım keşke haberim olsaydı ne kadar zamandır bnekliyorum ki sitede gün yazsın hep girdiğimde hafta yazıyordu :D istemedim ondan keşke 2 aralaklıkta baksaydım

@Apocalypse_ İphone 7 Plus 128 Gb Siyah :) sonunda istediğim sonunda eh ne yaparsın imkanlarımız yok ben de isterdim istanbul da oturup 14 ekimde zorlu center önünde olmayı :)

@MrSmoke aldım be sonunda havale onaylandı 13 ocak diyor ama tahmini yeni yıl hediyesi olacak :D

@mrjokes Aldın 256 lığı yoksun ortada

@Ahmet ERKAN senin ne oldu yenisi geldi heralde şebeke ne oldu sesin çıkmadığına göre düzeldi sanırım

@FOM Kardeşim sende bir Kılıf Söyle bari

Etiket attığım arkadaşlarıma bir sorum olacak apple satış danışmanıyla 12 w ipad adaptörünü sordum cevap olarak sorun yaşamazsınız tam uyumludur dedi, aranızda bilgisi olan var mı sorun olmadan kullanabilir miyim siparişimde bu ürünüde istedim ve bu arada iphone kutu içeriğinde gelen kabloyuda sordum 12 w adaptöre uyumlu mu diye ona da uyumlu dedi

@Hakan__ bu konuda bilgin olabilir diye düşündüm ve bu arada güncelleme sonrası deneyimini yazarsan iyi olur :)
Spigen de özel %25 indirim varmış (newyear25)

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
@pisst0n sanmıyorum kardeşim sunucu ile alakalıdır

@canberk sagnak inşallah dediğin gibi erken elime alırım keşke haberim olsaydı ne kadar zamandır bnekliyorum ki sitede gün yazsın hep girdiğimde hafta yazıyordu :D istemedim ondan keşke 2 aralaklıkta baksaydım

@Apocalypse_ İphone 7 Plus 128 Gb Siyah :) sonunda istediğim sonunda eh ne yaparsın imkanlarımız yok ben de isterdim istanbul da oturup 14 ekimde zorlu center önünde olmayı :)

Spigen de özel %25 indirim varmış (newyear25)

Bi kulaklık önersene reis :D

canberks

Asistan
Reaksiyon puanı
59
arkadaşlar Türkiye'de spigen daha iyi biliniyor ama yurtdışında ringke ondan daha iyi bilinen bir firma ve şu an indirim yapmışlar değerlendirebilirsiniz mesela cam ekran koruyucusu tamamen spigendeki 99 tl olan ile aynı kalitede ve şu an 52,43 tl

bu arada 2 markanında cam ekran koruyucu kutu içeriğine bakarsanız ıslak mendilleri bile uyduruk birşeyler değildir bildiğiniz zeiss markadır. Zeiss dünyanın en iyi optik firmasıdır. Ekran koruyucuda ucuza kaçmayın görüntü kalitesini bozuyor ve fazla parmak izi kalıyor

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
arkadaşlar Türkiye'de spigen daha iyi biliniyor ama yurtdışında ringke ondan daha iyi bilinen bir firma ve şu an indirim yapmışlar değerlendirebilirsiniz mesela cam ekran koruyucusu tamamen spigendeki 99 tl olan ile aynı kalitede ve şu an 52,43 tl

bu arada 2 markanında cam ekran koruyucu kutu içeriğine bakarsanız ıslak mendilleri bile uyduruk birşeyler değildir bildiğiniz zeiss markadır. Zeiss dünyanın en iyi optik firmasıdır. Ekran koruyucuda ucuza kaçmayın görüntü kalitesini bozuyor ve fazla parmak izi kalıyor

link yollar mısın hocam ?

Ceyh10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Beyler Apple'ın kendi kılıflarını alan varmı tavsiye eder misin kalite koruma kalınlık durumu nasıl acaba ?