Apocalypse_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,283
Amerika'dan alırsan evet Avrupadan alırsan hayırYurt dışından telefon bilgisayar almanın avantajıda kalmadı nu dönemde
Bataryanızda sorun yok bence normal bundan önceki sürümlerde ben 30 saat bekleme alıyordum 8 saat kullanım alıyordumBu normal mi yoksa batarya da sorun mu var 7 plus kullaniyorum ios 10.2
Amerika'dan alırsan evet Avrupadan alırsan hayır
700 lirayı ne kadar kolay söylüyorsunuz, sizin için küçük bir rakam olabilir ama herkes için genelleme yapmayın. ben almanyadan aldım 128 gb olarak 2750 tl ye geldi. şuan türkiyede 3650 tl. arada 900 tl fark var ki 1 sene garantisi türkiyede de geçiyor. sadece +1 yıl garanti için 900 tl vermekte bana saçma geliyor.700 lira için türkiye garantisinden vazgeçen olacağını düşünmüyorum açıkcası
Yurt dışına telefon amacıyla çıkanlar için konuşuyorum. Telefon bahanesiyle gidip 2-3 gün kalıp dönmek vs vs bunlar çok daha maliyetli700 lirayı ne kadar kolay söylüyorsunuz, sizin için küçük bir rakam olabilir ama herkes için genelleme yapmayın. ben almanyadan aldım 128 gb olarak 2750 tl ye geldi. şuan türkiyede 3650 tl. arada 900 tl fark var ki 1 sene garantisi türkiyede de geçiyor. sadece +1 yıl garanti için 900 tl vermekte bana saçma geliyor.
Hangi uygulamaları kullandınız?Cihaz ile ilgili aksaklıklar hep beni buluyor galibaTelefonun ekranı kapalı olduğu halde kullanmoş gibi görünüyor ve sarj gidiyor 10.2 yide sıfır kurdum yedeksiz
Apple ile görüştüm gariptir ki Sistem bazen saçmalıyormuş dendi cihazı sıfırlayın dendi cihazı yeniden kurdum herhangi bir sıkıntı kalmadı.Hangi uygulamaları kullandınız?
Apple ile görüştüm gariptir ki Sistem bazen saçmalıyormuş dendi cihazı sıfırlayın dendi cihazı yeniden kurdum herhangi bir sıkıntı kalmadı.
700 lirayı ne kadar kolay söylüyorsunuz, sizin için küçük bir rakam olabilir ama herkes için genelleme yapmayın. ben almanyadan aldım 128 gb olarak 2750 tl ye geldi. şuan türkiyede 3650 tl. arada 900 tl fark var ki 1 sene garantisi türkiyede de geçiyor. sadece +1 yıl garanti için 900 tl vermekte bana saçma geliyor.
eyvallah kardeşim ama jet black kesinlikle almayacağım renk zaten elimdeki telefonlar çabuk çiziliyo ona katlanamam ve internet telefon almak teknolojik eşya almak ne bilim hep bana yanlış gelmiştir internetten çok alışveriş yaparım ama bu denli pahalı telefon pc falan almadım pekte alacağımı zannetmiyorum
hadi hayırlısı ürünler işleniyor 10 iş günütahmini 13 ocak
hadi hayırlısı ürünler işleniyor 10 iş günütahmini 13 ocak
Arkadaşlar iphone 7 plus gümüş aldim. Buna uygun ekran koruyucu ve kap onerebilir misiniz? O kadar para verdim telefonun iyi korunmasini istiyorum. Ama kapta korucak diye zirh gibi olmasin istiyorum. Şık olsun , ince olsunama taş gibide korusun
700 lirayı ne kadar kolay söylüyorsunuz, sizin için küçük bir rakam olabilir ama herkes için genelleme yapmayın. ben almanyadan aldım 128 gb olarak 2750 tl ye geldi. şuan türkiyede 3650 tl. arada 900 tl fark var ki 1 sene garantisi türkiyede de geçiyor. sadece +1 yıl garanti için 900 tl vermekte bana saçma geliyor.
Arkadaşlar şuan plus modellerini bulsanız bulsanız sadece internetten bulabilirsiniz mağazalardan beklemeyin
Çakallar yılbaşıyla beraber zammı dayıyacaklar her birinin fiyatı 300₺ artacak. Onların derdi şuanda bu
O zaman almam ki huawei mate 9 bekliyorum zaten samsung htc telefonlarını beklerim
Seri 2 tabiApple watch hangi modeli önerirsiniz?
Hayırlı olsun 7 mi Plus mı ?hadi hayırlısı ürünler işleniyor 10 iş günütahmini 13 ocak
Bu yüzden dolayı telefonunuzu haftada bir de olsa kapatıp açmakta yarar varApple ile görüştüm gariptir ki Sistem bazen saçmalıyormuş dendi cihazı sıfırlayın dendi cihazı yeniden kurdum herhangi bir sıkıntı kalmadı.
Ben 7 Plus 128 almadan önce Almanya'dan 7 Plus 256 gb almayı düşünüyordum fakat dedim ki gerek Yok bir yıl garantisi gidecek falan filan bu yüzden Türkiye'den 7 Plus 128 gb aldım700 lira için türkiye garantisinden vazgeçen olacağını düşünmüyorum açıkcası
Seri 2 tabi
--- Gönderi Güncellendi ---
Hayırlı olsun 7 mi Plus mı ?
Bu yüzden dolayı telefonunuzu haftada bir de olsa kapatıp açmakta yarar var
Ben 7 Plus 128 almadan önce Almanya'dan 7 Plus 256 gb almayı düşünüyordum fakat dedim ki gerek Yok bir yıl garantisi gidecek falan filan bu yüzden Türkiye'den 7 Plus 128 gb aldım
Herhangi bir süre tutmanız gerekmiyor onlar eskiden kalma.Arkadaşlar an itibariyle iPhone 128 gb mat siyah modelini almış bulunuyorum bu telefonun içindeki şarjı bitirdikten sonra kaç saat şarja takmamiz laZım
Yok hayır. Servere bağlı o iş. Bende arada bir 100 down 0.6 up alıyorum. Çok yoğunmuş demekki.![]()
Beyler 135 mbit download görüp 0 upload nedir ?
cihazda sorun olabilir mi ?
@pisst0n sanmıyorum kardeşim sunucu ile alakalıdır
@canberk sagnak inşallah dediğin gibi erken elime alırım keşke haberim olsaydı ne kadar zamandır bnekliyorum ki sitede gün yazsın hep girdiğimde hafta yazıyorduistemedim ondan keşke 2 aralaklıkta baksaydım
@Apocalypse_ İphone 7 Plus 128 Gb Siyahsonunda istediğim sonunda eh ne yaparsın imkanlarımız yok ben de isterdim istanbul da oturup 14 ekimde zorlu center önünde olmayı
Spigen de özel %25 indirim varmış (newyear25)
arkadaşlar Türkiye'de spigen daha iyi biliniyor ama yurtdışında ringke ondan daha iyi bilinen bir firma ve şu an indirim yapmışlar değerlendirebilirsiniz mesela cam ekran koruyucusu tamamen spigendeki 99 tl olan ile aynı kalitede ve şu an 52,43 tl
bu arada 2 markanında cam ekran koruyucu kutu içeriğine bakarsanız ıslak mendilleri bile uyduruk birşeyler değildir bildiğiniz zeiss markadır. Zeiss dünyanın en iyi optik firmasıdır. Ekran koruyucuda ucuza kaçmayın görüntü kalitesini bozuyor ve fazla parmak izi kalıyor
deri kılıflarına göz gezdirmeyin bile berbatlarBeyler Apple'ın kendi kılıflarını alan varmı tavsiye eder misin kalite koruma kalınlık durumu nasıl acaba ?