İphone 7 ve 7 Plus 32 Gb Yavaşmı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FoLLow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Selamun Aleykum ;

Son günlerde bu konu hızla yayılmakda 6s plusın 32 gbı 7 plus 32 gbdan hızlıymış bu ne kadar doğru sizce çogu forum bunu paylaştı ama bizim SDN 'den açıklama gelmedi görüşleriniz nelerdir iphone 7 plusın arifesinde tedirgin oldum açıkcası.

@FOM @Apcalypse_ @mrjokes

Reaksiyon puanı
18
6s plus 64 daha hızlı deniyor ancak yazma hızında. Oda normal bir şey ssdler de olan bir durum hafıza büyüdükçe okuma/yazma hızı artıyor. Kullanıcıda büyük bir fark hissettireceğini düşünmüyorum.

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Nand belleklerin kapasiteleri arttikca hizlari da artar. Bu onla alakali bir durum ve cok abartiliyor. Zaten gunluk hayatta mikrosaniyelerle islem yapilan nand yongalarinin yavasligini anlayamazsiniz bile. Ancak bunun icin ozel olarak gelistirilen yazilimlar ile bunu ayirt edebilirsiniz ki bu da gunluk hayatta hiz anlaminda farkedilemeyecek kadar kucuk farklardir.

Bunlara takilmayin ve 7nizle patlamasiz catlamasiz bir birliktelik yasayin....

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Hiç bir fark yaşamayacsın o hız farkını hissetmiyeceksin bile zaten yavaş değil 32 gb birde 6s Plus kullanıcı olarak 64gb şuan alacak olsam 7 plus alma imkanım varken 6s plus almam zaten bu yazma hızı inanın hayatınızı hiç etkileyemicek.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
6s plus 64 daha hızlı deniyor ancak yazma hızında. Oda normal bir şey ssdler de olan bir durum hafıza büyüdükçe okuma/yazma hızı artıyor. Kullanıcıda büyük bir fark hissettireceğini düşünmüyorum.

Hiç bir fark yaşamayacsın o hız farkını hissetmiyeceksin bile zaten yavaş değil 32 gb birde 6s Plus kullanıcı olarak 64gb şuan alacak olsam 7 plus alma imkanım varken 6s plus almam zaten bu yazma hızı inanın hayatınızı hiç etkileyemicek.

Yazma hızındaysa sıkıntı yok ben genel olarak sandım

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Hiç fark olmaz. Sadece insanları daha yüksek depolamaya yöneltmek için yapılan bir çalışma olduğunu düşünüyorum.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Evet gerçekten hissetmeyeceksin hiçbir şekilde

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Günlük hayatında hiç fark etmeyeceksin 7 32 ile 7 128 arasında sadece 4 k video yazma hızı var oda saniyeler takılacak bir sıkıntı veya soru değil bu gönül rahatlığıyla alabilirsin