Iphone 7 Sari Ekran Sorunu

lx105on2007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar ben foruma yeni katildim viyanadan. sorum su iphone 7 ilk alanlardanimm ilk adlimda ekranda sarkilik, sicak renkler varmis gibi dikkatimi cekdi sonra iphone 6s ve iphone 6 ile karsilastirdimm onlar kar beyaziydi. teli geri götürdüm onlarda bana yenisi verdiler pakete. onu acdimda kurdumda ondada ekran sariydi. alman sayflarina bakdim onlarda o sorun var bazilarinda. gecen saturn ve media markta gittim ordaki telefonlarda yani iphone 7 sariydi ama apple ürünleri satan mcshark yerinde ise iphone 7 ekranlari bembeyazdi. arkadaslar bu sari ekrani apple bilerek mi yapdi yada bi hata mi var

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
bu soru yüzlerce kez soruldu ve cevaplandı. şu şekilde probleminizi çözebilirsiniz:

Ekli dosyalar

• iphone-7-sari-ekran-sorunu3.jpg
    iphone-7-sari-ekran-sorunu3.jpg
    270.9 KB · Görüntüleme: 702

asimarici

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bu soru yüzlerce kez soruldu ve cevaplandı. şu şekilde probleminizi çözebilirsiniz:
bu şekilde çözülmüyor arkadaşlar. En azından tamamen çözülmüyor diyelim. Apple'ı arayın değişim isteyin böyle bir rezilliğe tahammül etmek zorunda olmadığınızı belirtin. Ben de genpa aracılığıyla aynı problemden gönderdim bekliyorum.

lx105on2007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yukarida dedim gibi teli götürdüm onlarda bana yenisini vermislerdi ondada sarilik var ama fazla degil ama belli oluyor. Bide 25% daha cok parlaklik deniliyordu ? Iphone 6 ve iphone 6s daha parlak apple neden böyle birsey yapdi ya fabrika hatasi mi var ekranlarda ?