Brykhia
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
İphone'un abartılmaktan başka hiçbir özelliği yok
Şu konuya 6Sden HTC10 geçişindeki yaşadıklarınızı ve 6S vs HTC 10 karşılaştırmasını yazabilir misiniz ?tabiki htc 10 donanim olarak hepsi ayni neredeyse zaten ben tasarima kameraya ve sese bakarim hem kulaklik hemde hoparlor ve htc bu isi cidden iyi yapiyorum 6s ten gecmis olarak gayet memnunum
Al koyu grisi vardoğubank tan girip pendik ten çıkaran elimizde bir kapalı kutu var deyip pendikten ümraniye ye getirtip teşhir ürünü satmaya çalışan media mark personelin boğazını sıktıran aşk HTC 10 dur harbi neden yok piyasada halen bulabilmiş değilim.
doğubank tan girip pendik ten çıkaran elimizde bir kapalı kutu var deyip pendikten ümraniye ye getirtip teşhir ürünü satmaya çalışan media mark personelin boğazını sıktıran aşk HTC 10 dur harbi neden yok piyasada halen bulabilmiş değilim.
ben en son medi mark mıdır nedir personelin boğazına yapıştım ayırdılar bana htc 10 alacağına s8 plus mu öyle bişey dedi 4500 civarı fiyatı var sana mı kalmış ne alacağım sen istenen ürünü vermekle görevlisin gırtlağına yapışınca anladı ne demek istediğimi de ben hepsi burada da sepete ekledim dün ama oraya tedarik eden electro manya da 100 tl daha uygun pazartesi gidip alacağım internetten alış veriş yapamıyorum illa elden alacağım arayacağım imei numarasanını htc ye sorup teyit edeceğim içim rahat etmiyor ama en son çare olmadı yine internetten alacağım mecbur.
ani bir u dönüşü ile HTC U 11 almaya karar verdim türkiye de satışa sunudu mu bilginiz var mı?
Hayırlı olsun. Güzel tercih.ani bir u dönüşü ile HTC U 11 almaya karar verdim türkiye de satışa sunudu mu bilginiz var mı?
Doğru tercih olduğu kesin en doğru tercih mi ? Bence değil
(Sataşmadan duramıyorum )
U11 cam kasa yalnızcep telefonu herkes için birşey ifade eder benim için önce sağlamlık ben samsung apple falan sanmıyorum dayansın benim kullanımıma htc m8 ile gördüm bu salamlığı yoksa htc babamın oğlu değil ama samsung benim bildiğim kadarı ile kore şehit ve gazilerinin ailelerine özel imkanlar sağlıyor diye duydum vefalı olması adam gibi cihaz yapıyor anlamına gelmiyor benim için acizane kendi çapımda htc derim şuan elimde 1200 var nokıa htc yoksa tuşlu kullanırım ortalama bir aydan beri kullanıyorum
U11 cam kasa yalnız
Sıkıntılı bir durum,geCmis olsun.htc 10 için kendimi yırtarken kuran hocası abim var bana fazla zıplama nasip olmuyorsa daha hayırlısı nasip olacaktır sabret dedi bunu 4 saat kadar önce söyledi internette gezerken kadıköyde bir maza da 2900 tl ye siyah 128 gb u 11 yurt içi garantili karşıma çıktı arkadaş doğru söylüyor cam kasa ancak benimde öfkelenince elimdekini yere duvara vurmak gibi bir huyum var m8 i vurdum bir kaç seferde parçalandı ALLAH KİMSEYE ÖYLE BİR DERT VERİP TE TELEFON KIRDIRMASIN şimdi 12 :00 kullanıyorum nokıa reyiz 4 gün gidiyor şarjı onu da yanımda taşıyacak öfkelenince onu vuracağım çözüzm bulmasam illaki htc 10 alacaktım
note 7 öldü namazına kimse gitmediandroidte note 7 ama bence o sayılmaz.S7 edge veya HTC 10.
note 7 öldü namazına kimse gitmedi
Kronik sorunu var mı?LG V20 ezer hepsini
G6da tüm sorunlar çözüldü sorunsuz. Ama V20de ghost screen çıkmıştı yeni serilerinde çözülmüş olabilir. Olmayabilir deKronik sorunu var mı?
Tamamen geçene kadar çok kişi tercih etmeyecektirG6da tüm sorunlar çözüldü sorunsuz. Ama V20de ghost screen çıkmıştı yeni serilerinde çözülmüş olabilir. Olmayabilir de