Yağız.1
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
İphone 7
İp7 ile 7 plus aynı işlemciyi kullanıyor farkında mısın ?en iyi performans veren iPhone7+ olacaktır ama note 7 yerine s7 edge demişsin. Şöyle bi sıralama yapabilirim ''ip7+>s7edge>ip7'' s7 edge in kesinlike ip7 den performanslı olduğu kanaatindeyim.
Şuan gelse Note 8e kadar yine yılın telefonu olabilir. S8in değil Note 7nin tasarımını beğenen insanlar var düşünPatlamasaydı yılın telefonuydu siz anladınız artık...
İphone hangi modelİlk akıllı telefonum Android oldu, markası da Sony Z2 idi.Telefonu 2 yıl falan kullandım, sonra karar değiştirip Apple'a geçtim ve binlerce şükür olsun ki iyi ki de geçmişim.Android kadar özellikli bir telefon değil ama Alman Panzeri gibi sağlam, işletim sistemi apayrı bir şahane ve piyasa değeri neredeyse hiç düşmüyor uzun yıllar.O yüzden Apple
Bana göre de Hak etmiyor amiral gemisi diye telefon çıkarıyorsun ama cihazin düşük ışık performansı S7den geriSony XZ Premium
Samsung Galaxy S8
İphone 7
Alacaksan bunlardan al bence Note 7 de güzeldi ama patladı gitti maalesef bu 3 telefonda güzel ama XZ Premium en iyi telefon seçildi sen bilirsin sonycilik var bende ama hak ediyorlar şimdi kimseyi kandırmayalım.
Ben üst segmentte samsung severim ama Sonyide severim verseler kullanırım genel olarak herşeyden veren bazı şeyleri de çok üst düzey yapan cihazlar yapıyor Sony ama genelde en iyi cihazlar mı üretiyor tartışılır .
Burada herkes açık ve net olsun. Fanboyluğu bir kenara bırakın. Eğer bir insan Galaxy Note 7'yi eline alıp kullandıysa diğer modellerin yüzüne bile bakmaz. Eğer o telefonda batarya problemi olmasaydı. Yılın en iyisiydi. En çok satanı zorlardı. Cihaz tasarımıyla, kamerasıyla, ekranıyla,işlevselliğiyle, performansıyla çok iyiydi. Performans dışında ( İOS işletim sistemi daha akıcı, stabil ) iphone 7 ve İphone 7 Plus'dan çok çok çok daha iyi bir cihazdı. Çünkü; İphone 7 Plus ile Note 7'yi yan yana koyduğunuzda İphone 7 Plus'ın tam bir kalas olduğunu göreceksiniz zaten.
Eğer Galaxy Note 7'yi bir kenara bırakacak olursak. Çünkü; cihaz toplatıldı. Yılın en iyi telefonu Galaxy S7 Edge'ydi. Ayrıca bunu sadece ben söylemiyorum. Cihaz MWC 2017'de yılın en iyi telefonu seçildi. Bizzat kullanan biri olarak; narin yapısı dışında harika bir cihaz.