incedere
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
hiç biri favorim mi mix kullandım cihaz mi5
S7 Edge note 7 nin kalem ve iris tarayici çıkarılmış hali gibi bir şey haberin olsun1.note 7
2. iPhone 7 plus
3.s7 edge
Note 7 kullandım s7 edge iyi oldugunu tahmin edebiliyorum ama ben s7 edge tasarımını semiyorumS7 Edge note 7 nin kalem ve iris tarayici çıkarılmış hali gibi bir şey haberin olsun
Sana şunu diyeyim note 7 sorun olmasaydıS7 Edge note 7 nin kalem ve iris tarayici çıkarılmış hali gibi bir şey haberin olsun
Note 7 tasarımı s7 edge olsa ben hiç düşünmem s7 alırım benim için 1. Öncelik tasarım 2. İşlemci gücüS7 Edge note 7 nin kalem ve iris tarayici çıkarılmış hali gibi bir şey haberin olsun
Sen bi ara S7 edgeyi eline al iyi inceleNote 7 tasarımı s7 edge olsa ben hiç düşünmem s7 alırım benim için 1. Öncelik tasarım 2. İşlemci gücü
Kesinlikle note 7 s7 benzeyebilir ama aynı değilSen bi ara S7 edgeyi eline al iyi incele
S7 EDGE note 7 kadar ona yakın tasarımı var
Sana göre şimdi 7 plus tasarımı s7 edgeden daha mı iyi
Note 7 nin siyahina çok benziyor s7 edge siyahiKesinlikle note 7 s7 benzeyebilir ama aynı değil
S7 edge tasarımı benim için kötü i7 plus siyah rengi daha iyi duruyor
İnginç olan bişey YÖK insanları düşündükleri farklıdır note 7 çok sevdim iade ettikten sonra s7 edge alabilirdim i7plus hoşuma gitti için aldım hoşuma gitmese s7 alırdımNote 7 nin siyahina çok benziyor s7 edge siyahi
Tasarıma önem veren birinin s7 edgeyi 7 plus tan daha iyi bulması ilginç
Htc 10 diyorum. Tasarım, ön kamera, ses kalitesi, stabilite, uzun kullanım..
Stabilite nedir? Stabilite stabil bunun türkçe karşılığı kararlılık tir basarsın olur yap dersin yapar sorma burda sorun çıkarmaz gelen giden güncelleme ile pil performansı düşmez vb vbTelefon sektörüne bakış açışı benim için İphone ve diğerleri olarak geçer.
Birçok farklı akıllı telefon kullandım.(Apple, Samsung, LG, Sony )
Yeni telefon almak isteyip bütçe bakımından pek sıkıntısı olmayan düşünmeden iPhone alsın.
--- Gönderi Güncellendi ---
Hangi stabil'den bahsediyoruz. Unutmamak lazım İphone ölmedi.
Htc 10 diyorum. Tasarım, ön kamera, ses kalitesi, stabilite, uzun kullanım..
Stabilite nedir? Stabilite stabil bunun türkçe karşılığı kararlılık tir basarsın olur yap dersin yapar sorma burda sorun çıkarmaz gelen giden güncelleme ile pil performansı düşmez vb vb
Sizi akıllı telefonlar bölümündeki iPhone bölümüne ve oradaki kullanıcı kulüplerini incelemeye davet ediyorum
Evet iPhone ölmedi ama hasta bir adam gibi yatakta yatıyor.
EGO tavan bir İos kullanıcısıHangi s
HTC kullanmadım çevremde pek kullanıcı olmadığı içim geniş bilgi sahibi olmasam da mağazalarda ve int. Üzerinde bilgi edinmeye çalıştım.
Ben depolaması dolmal üzere olan (şuanki İphone6s kullandığım cihazım) arka planında onlarca uygulama açık olduğu halde stabil olabilen Android'cik tanımam piyasa da.
Android kelimesi bana bir sinir hastalığı gibi geliyor. İphone ile tedavi şart..
Kamera ekran ve androidin işlevselliği,s pen dışında pekte üstün değil.S7 desen neyse.EGO tavan bir İos kullanıcısı
Emin olun İos un şuan ne oluşunu androidi şuan ne olduğunu biliyorum. Bir ara note 5 ile iPhone 7 yi yanyana koydum note 5 bir çok özelliği ile tokatlıyor ben s7 kullanıyorum orası ayrı mesele İos muş oymuş buymuş boş işler bunlar.
İos oldu ölecek merak etmeyin böyle giderse ölümü yakındır. İos 5-6-7-8 de çıkan hataların toplamından çok İos 9ve 10 da çıktı
Umarim anlatabiliyorumdur
Bana masal anlatmayın
Neyin ne olduğunu emin olun sizden daha iyi biliyorum
Daha sayacak ne kaldı sorması ayıpKamera ekran ve androidin işlevselliği,s pen dışında pekte üstün değil.S7 desen neyse.
XZ Premium ile cikinca Iphone 8'i kiyaslayin.Ben yeni sony xz premıum alcam sony karaliyanlar gdıp ıpone 7 plus alıyor traktör prasına ve sonuc sony xz premınum ekran kasa orani sony premınum %70 ıpone elma 7 plus % 68 ve siz hiç kimseden duydunuz mu ıponede cok cerceve var diye insanlar laf olsun diye konusur sony ezer gcer sony dünyada ilk 4K telefon ıpone 1080 piksel sony 801 ppı elma 7 plus 401 utanc verici akü sony 3230 elma 2900 kamera 13 on arka 19 elma 7 ve 12 sayayım mi Ekli dosyayı görüntüle 19002 Ekli dosyayı görüntüle 19003 Ekli dosyayı görüntüle 19004 Ekli dosyayı görüntüle 19005