İphone 7 Plustan S10E Ye Geçilirmi

Nado9558

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese selamlar bir konu soracağım iphone 7 plus kullanıyorum memnunum ama zaman geçtikçe cihazın eskidiğini düşündüm ve s10e modeli hoşuma gidiyor bpyut olarakta işlemciside fena değil ama sizce pubgde iphonedaki akıcılığı verirmi yada pişman olurmuyum aldığıma

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Geçilmez. S10E geçilmeye değecek bir cihaz değil. Rakibi XR çok daha iyi. Ek olarak iOS gibi akıcı bir deneyim alamazsınız.

safex

Asistan
Reaksiyon puanı
229
Kullandığınız ürün eskimeden veya bozulmadan başka bir cihaz almayı düşünmek tamamen sizin zevkinize kalmış. Seçtiğiniz cihaz da inanılmaz bir farklılık hissettirmez.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Herkese selamlar bir konu soracağım iphone 7 plus kullanıyorum memnunum ama zaman geçtikçe cihazın eskidiğini düşündüm ve s10e modeli hoşuma gidiyor bpyut olarakta işlemciside fena değil ama sizce pubgde iphonedaki akıcılığı verirmi yada pişman olurmuyum aldığıma
Geçilmez.

Möhlettin

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Öyle bir hata yapma derim.İphonedaki akıcılığı bulamazsın.7 plustan sonra Se 2020 yada Xr iyi bir tercih olur.