oguzknk01
Öğrenci
Merhaba , yaklaşık 1 hafta kadar önce iphone 7 plus aldım.Fakat daha yeni farkettim ki alt ve üstteki anten çizgilerine bakıldığı zaman ufak çizikler gözüme çarptı.Kılıfsız kullanmıyorum.Acaba neden böyle oldu... ?
Hangi rengi. Bende 6s akmıştım alt anten çizgisinde çok küçük çizik gibi birşey vardı aşırı dere küçük olduğu için sorun yapmadım. Genelde siyah renklerinde anten çizgisi çabuk çizile biliyor 2 kefe başıma geldi. Nerede o 4 4s deki olan sağlam kasa tasarımı savaşa gider gibi çerçeve vardı telefondaMerhaba , yaklaşık 1 hafta kadar önce iphone 7 plus aldım.Fakat daha yeni farkettim ki alt ve üstteki anten çizgilerine bakıldığı zaman ufak çizikler gözüme çarptı.Kılıfsız kullanmıyorum.Acaba neden böyle oldu... ?
Resim atabilirsen daha fazla yardımcı olabiliriz.Merhaba , yaklaşık 1 hafta kadar önce iphone 7 plus aldım.Fakat daha yeni farkettim ki alt ve üstteki anten çizgilerine bakıldığı zaman ufak çizikler gözüme çarptı.Kılıfsız kullanmıyorum.Acaba neden böyle oldu... ?
Mat siyahHangi renk hocam?
Mat siyahHangi rengi. Bende 6s akmıştım alt anten çizgisinde çok küçük çizik gibi birşey vardı aşırı dere küçük olduğu için sorun yapmadım. Genelde siyah renklerinde anten çizgisi çabuk çizile biliyor 2 kefe başıma geldi. Nerede o 4 4s deki olan sağlam kasa tasarımı savaşa gider gibi çerçeve vardı telefondasaygıyla anıyorum burdan
Normaldir siyahlar çabuk çizilmeyi belli ediyor yine rahatsız ediciyse servise verin yol yakınkenMat siyah
---- Mesajlar birleştirildi ----
Mat siyah
Apple mat siyahlara bazen değişim yapıyor değişim günlerini takip edinMat siyah
---- Mesajlar birleştirildi ----
Mat siyah