İphone 7 plus Taksitli Satın Alma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YED
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Aslında operatörler daha pahalı oluyor. Teknoloji marketler daha uygundur ama taksit olarak bilmiyorum. Taksit vadesi uzun olduğu için ödeme kolaylığı olarak operatörler daha mantıklı olabilir.
peşin alma ihtimali olanlar için tabiki teknoloji marketler daha iyide almak için zaten kredi çekecekseniz operatörler daha uygun

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Operatörler de faturaya yansıttığı için fiyat farkı çok fazla oluyor. Bilmiyorum operatörden almadım hiç. Vodafone iyidir ama heralde.

faturaya ek 12 taksit imkanı sadece turkcell de olduğu için karşılaştırma yapmak için 24 ayı baz alarak karşılaştırma yapacağım. iphone 7plus 32 gb turkcell den faturaya ek 24 taksit alırsan telefon için toplamda 4677 tl ödüyosun. teknoloji mağazalarında telefon 3799 tl bunu 24 aylık kredi ile ödersen toplamda 4616 tl.

Vodafone dan faturaya ek 24 taksit alırsan fiyatlar şu şekilde değişiyor
eğer 35-40 yada 49 tl faturam gelsin dersen sadece telefon için 4848 ödemen gerekiyor. vodafone da bu seçenek alınmaz
eğer 60 tl faturam gelsin dersen 4608 bu seçenek kredi çekmekten uygun mesela
eğer 70 yada 80 tl fatura gelsin dersen 4488 bu seçenek baya bi iyi
son olarak 100 tl 4368

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
bu operatörlere hem fiyat şişiriyo derler alakası yok hep yanlış biliniyor

her operatörün anlaşmalı olduğu bir banka vardır ve o bankalardan sizin adınıza kredi çekerler ve faizi ile birlikte faturanıza yansıtırlar yani operatörlerin bir faiz kazancı yoktur
Ben sadece sitelerindeki paket fiyatlarına bakarak yorum yaptım

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Tekno kredi olayını hiç duymadım ben faize sıcak bakmıyorum. Ama ilk defa vodafone dan telefon almak sıcak geldi bana çünkü cep kurtaran paketi biraz iyi gibi.
teknosa da tekno kredi var
operatörlerden peşinde alsan yine normal fiyatın üzerinde satılıyorlar
taksitli almaya kalksan bu sefer konuşma paketlerini şişiriyorlar.
benim seçtiğim en düşük paket en fazla 25 tl eder.5000 sms veriyorlar.ayda hiç 5000 sms kullanan var mı :D bırak 5 bin sms yı 1000 sms kullanan bile olduğunu sanmıyorum

YED

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Peki ben nerden almalıyım şuan vodafone hediye kaskoda yapıyor çalınma kırılmaya karşı ve paketinde oluyor ama teknoloji marketlerde faiz koyucaklar üstüne ve paketin olmayacak birde pakete para ödeyeceğim bana vodafone mantıklı geldi
benim seçtiğim en düşük paket en fazla 25 tl eder.5000 sms veriyorlar.ayda hiç 5000 sms kullanan var mı :D bırak 5 bin sms yı 1000 sms kullanan bile olduğunu sanmıyorum

ylmz42

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Peki ben nerden almalıyım şuan vodafone hediye kaskoda yapıyor çalınma kırılmaya karşı ve paketinde oluyor ama teknoloji marketlerde faiz koyucaklar üstüne ve paketin olmayacak birde pakete para ödeyeceğim bana vodafone mantıklı geldi
Vodafone da yeterli puanın varsa al bence ama kasko ya da aylık 15 tl felan alıyorlar kardeşim.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
vodafone hediye kasko konusunda bilgim yok.paket fiyatlarına dahil mi oluyor?
normal esnaflarda üzerine vade koyarak taksitlendirme yapıyorlar
vodafone kasko hakkında bilgim yok
en uygun olanı hangisi ise onu seçmek lazım

ylmz42

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Kasko hediye zaten ücret alınmıyor
VALLA bende öyle zannediyordum ama bana dediler 15 tl ödemeniz gerekiyor diye puanım yettiğini söylemişlerdi bayiler şimdi ise puanımın yetmediğini söylüyor müşteri hizmetleri iyice kafayı yiyecem.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314

operatörlerin peşin sattıklarıda şu için 50 tl daha ucuz ama operatörlerin çoğu kontratlı istemiyorum peşin alcam derseniz ilk 10-15 gün ellerinde telefon olsa bile yok diyolar oda ayrı bi olay

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Kasko hediye zaten ücret alınmıyor
arkadaşlar kasko sadece vodafone internet sitesinden sipariş verilirse ücretsizmiş vodafone mağazasına gidip sorduğunuz için ücretli demişlerdir

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    183.6 KB · Görüntüleme: 717

ylmz42

Asistan
Reaksiyon puanı
43
arkadaşlar kasko sadece vodafone internet sitesinden sipariş verilirse ücretsizmiş vodafone mağazasına gidip sorduğunuz için ücretli demişlerdir

Ama bence iPhone 7 plus alınıyorsa böyle bir şey şart çünkü kılıfta taksan o telefona bir şey oluyor. Bu arada teşekkürler.

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Turkcellden 128 GB Plus Iphone 7 alacağım ön sipariş verdim 14'ünde alacağım. 12 ay taksit ile ayda 388 TL ödeyeceğim. Toplamda fiyatı 4600 TL ye geliyor. Eğer 12 taksit alırsanız mantıklı ama benimkini 24 taksit yaptığımda 1050 TL fazla ödeyeceğim. Bu yüzden 12 taksit seçtim

ylmz42

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Turkcellden 128 GB Plus Iphone 7 alacağım ön sipariş verdim 14'ünde alacağım. 12 ay taksit ile ayda 388 TL ödeyeceğim. Toplamda fiyatı 4600 TL ye geliyor. Eğer 12 taksit alırsanız mantıklı ama benimkini 24 taksit yaptığımda 1050 TL fazla ödeyeceğim. Bu yüzden 12 taksit seçtim
Turkcell de 12 taksit görememiştim ben paketiniz neydi ?

ylmz42

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Vodafone eğer puan sağlanamazsa harbi harbi turkcelle kayacam bende ama turkcell de kösüyor aga be kösmüyor da vade farkına göre çok kösüyor.

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198

her operatörün anlaşmalı olduğu bir banka vardır ve o bankalardan sizin adınıza kredi çekerler ve faizi ile birlikte faturanıza yansıtırlar yani operatörlerin bir faiz kazancı yoktur
Turkcellde kendi finansmani uzerinden kullanirsan daha iyguna geliyor

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120

Operatörlerde telefon ilk çıktıktan sonra fiyat indirimi neredeyse hiç yapmadıklarından dolayı, haklı olarak milletin zihninde böyle bir algı var. Misal LG G5 piyasaya çıkalı ne kadar zaman geçtiği halde operatörlerin hepsi peşin 2,799 tl olaraktan satıyorlar.(teknosa gibi firmalarda bile 2,400'e düştü ama operatörlerde fiyat düşmüyor) Taksite girerse o fiyat üzerinden birde fazladan yük biniyor.
Ama şu bir gerçek telefon ilk çıktığı zaman en uygun taksitli seçeneği operatörler veriyor. Şu an için operatörlerin 7 Plus taksitli seçenekleri uygundur.

ylmz42

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Turkcell sadece platinum paketlere mi veriyor arkadaşlar ? Bilgisi olan var mı ?