iPhone 7 Plus -Note 7- S7 Edge Ön İnceleme

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Şunu farkettim ki kutu açılış videolarında olsun lansmanda ki ön inceleme videoları olsun bu karşılaştırma videoları olsun hep iphone 7'i jetblack 7plus'ı mattblack almışlar.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Şunu farkettim ki kutu açılış videolarında olsun lansmanda ki ön inceleme videoları olsun bu karşılaştırma videoları olsun hep iphone 7'i jetblack 7plus'ı mattblack almışlar.
nedir bu siyah sevdalılığı anlamadım bana göre ıphone ye gold rengi daha güzel gidiyor

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
nedir bu siyah sevdalılığı anlamadım bana göre ıphone ye gold rengi daha güzel gidiyor

Benim telefonum değişti değişim olmadan Space greydi siyahı bende seviyorum karizmatik duruyor ama şuan gold. Gold'un da avantajı kendini daha çok gösteriyor.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Benim telefonum değişti değişim olmadan Space greydi siyahı bende seviyorum karizmatik duruyor ama şuan gold. Gold'un da avantajı kendini daha çok gösteriyor.
bende sevmiyorum siyah fakat jetblack rengini sevdim fakat parmak izi çizilme filan çok hassas olunca vazgeçtim.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Eğer siyah sevmiyorsanız gold iyidir silver yerine daha premium hissi veriyor
şuan ki kullandığım ıp5 silver silver da düşünüyorum fakat 7 kasasında bana göre hoş gözükmüyor en güzeli gold
inşallah ikinci partide 23 eylül de gelir ya.
samsung bu yönünü seviyorum adamlar kesin çıkış tarihini söylüyor ama apple devlet sırrı gibi saklıyor

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
şuan ki kullandığım ıp5 silver silver da düşünüyorum fakat 7 kasasında bana göre hoş gözükmüyor en güzeli gold
inşallah ikinci partide 23 eylül de gelir ya.
samsung bu yönünü seviyorum adamlar kesin çıkış tarihini söylüyor ama apple devlet sırrı gibi saklıyor

Merak yaratıyor işte heyecanlandırıyor olay bu