• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Iphone 7 plus mu Iphone 8 mi?

Iphone 8 Plus çünkü Apple in sonunda adam gibi yapmaya başladığı ilk telefon

8 pülüs tabi ki işlemci kamera konusunda daha yeni ve gelişmiş ekranda da yeni bir özellik kullanıldı çerçevesiz ekran takıntın yoksa al geç

Şimdi dostlarım benim 3 seçeneğim var bunlar şöyle ;

-iPhone 7 (128 GB)
-iPhone 7 Plus (32 GB)
-iPhone 8 (64GB)

Öneriniz ne olacak ? Objektif bir yorumlama yaparsanız sevinirim forumda 7 Plus vs iPhone 8 Konularına baktım ve çoğunluk iPhone 7 Plus demiş Gb fazla sıkıntı değil ama şimdi telefonu aldığımda beni uzun zaman götürmesini isterim telefonu hor kullanan birisi değilim klasik uygulamalar kullanırım Facebook Whatsapp gibi uygulamalar. Para konusunda işte iPhone 8 Alacak kadar var vede Samsung demezseniz sevinirim Applede kararlıyım :) şimdiden teşekkürler

batarya gercekten benim icin cok onemli o yuzden 7plus alirdim yerinde olsam.

Beyler/Bayanlar Neden olarak söylerseniz de mutlu olurum örnek : iPhone 7 Plus iPhone 8e göre daha iyi batarya ömrü sunuyor gibisinden Teşekkürler

Bende iphone7 kullanıyorum ve şunu kesin olarak söyleyebilirim ki iphone alıyosan plus alacaksın gerisi hikaye her açıdan avantajlı.kendini zorlayabiliyosan maddi olarak 8 plus alman çok iyi olur

Bende iphone7 kullanıyorum ve şunu kesin olarak söyleyebilirim ki iphone alıyosan plus alacaksın gerisi hikaye her açıdan avantajlı.kendini zorlayabiliyosan maddi olarak 8 plus alman çok iyi olur
O kadar zorlaya bileceğimi düşünmüyorum aklımda şey var yazın aylık 1.000 tllik bir iş bulsam 3 ayda 3 tl Babam üstüne 1.5 verse o zamanın koşulları değişir belki hiç veremez belki 2 vere bilir bilemem ama en kötü iPhone 7 32 ala bilirim oldu 2 verdi diyelim 1.8 verdi senin dediğini yaparım 8plus alırım reis benide rahat üniversitemi falan çıkartır o telefon 6-7 yıl gider diye düşüncem var :) cevabın için teşekkür ederim

Batarya ekran boyutu ve çift kamera için 7 plus diyorum

iPhone 7 Plus en büyük avantajı batarya ve ekran büyüklüğü gerçekten güzel oluyor artık küçük ekran gördüğümde hiç hoşuma gitmiyor iyi bir kullanım sağlıyor büyük ekran kullanmak, her insanında plus model almasını isterim şahsen

iPhone 8 mi 7 plus mı?

Son düzenleyen moderatör:
7 plus kamera ve pil olarak daha iyi.işlemci olarak ikiside üzmez.

Bende neden boyle
ad3f7cd9a88c4663b82c7e7acd91d113.jpg

büyük ekran için 7 plus daha güncel olacaksa 8

Konu başlığını düzeltmelisin dostum. Lütfen içerikli konu başlıkları kaldırılacaktır.

Sa sevgili arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım.İphone 7 plus 32 gb iphone 8 64 gb karar veremedim.Bütçe 3600 civarı yardımcı olursanız sevinirim...

Iphone 8 çünkü güncel bir telefon arkası benim için efsane gb yüksek işlemci daha iyi vs vs 7 plus tek artısı kamera ve pil kaldı ki yoğun kullanacaksan akşam 2 cihaz da şarj etmek zorundasın

iphone 8 al kardeş 7 plus değer kaybeder bir kaç aya

batarya ve 2. kamera senin için önemliyse 7 plus al.Ama değilse bence 8 daha iyi.En büyük artısı 64gb olması.Diğer özellikleri zaten bir yeni nesil telefon yani diyecek bir şey yok.O fiyata bu 2 cihazdan daha iyi android telefonlar var istersen alabilirsin.