İphone 7 Plus mu İphone 8 mi ?

Mahmut Bolat

Asistan
Reaksiyon puanı
9
6 Yıla yakın android telefon kullandım fakat artık androidden çıkıp farklı bir sistem tadı almak istiyorum. İlk defa İphone alacağım açıkçası bir zirve yapıp İphone 8 düşündüm fakat bazı arkadaşlarım 7 Plus önerdi sizce ilk deneyimimi hangisi ile yapmam doğru olur ? Bu kategori de söylenmemesi gereken bir şey ama sizce androide bu kadar alışmışken bırakmam doğru olur mu sıkıntı yaşar mıyım ? :)

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
İlk başta biraz zorlanabilirsiniz. iOS o kadar rahat değil ama iOS'un da güzel yanları var. iPhone 8'i bekleyin derim. Android bakarsanız da Note 8'e bakın.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Iphone 8'i bir bekleyin bir şey kaybetmezsiniz. Belki direk iphone 7 plus alırsanız pişman olursunuz.

_JoKeR_ınC

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Biraz daha beklemeni tavsiye ederim. Çünkü iPhone 8 piyasaya çıktığında iP7+ ucuzlayacak.(bi miktar) hem ikisininde tasarımına net ve resmi bir biçimde bakarsın hem fiyatlarına. Eğer bütçen varsa ve tasarımı beğenirsen iPhone 8 alırsın.Ya da ucuz olan iPhone 7 Plus alırsın(ne kadar ucuz olduğu tartışılır :D) Bi de fiyat konusunda zamlar ve vergilerle iPhone 8 Türkiye fiyatının 5500 TL'ye yakın olması bekleniyor(düşük fiyat olursa şaşırtır) ona göre de iPhone 7 Plus 3600-3500 civarlarına düşebilir.

yosemite

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Eylülde çıkacak Iphone u bekle en iyi Iphone son çıkan Iphone'dur eğer para problem değilse :) para problem ise de iphone 7 plus önümüzdeki 2 belki 3 yıl boyunca hala iyi bi telefon olmaya devam edecek benim görüşüm bu yönde.