SelcukD
Asistan
Öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşalar yeni telefon almak istiyorum bütçem 4000 TL 4 senedir iphone kullanıyorum ve suan kafamı 2 tane telefon kurcalıyor İphone 7 plusmı yoksa xiaomi 9T mi almalıyım fikir verirseniz sevinirim
Telefon daha iş görüyorsa bekleyip daha iyi telefonlar alabilirsin eğer alacaksan şu zamanlarda benim tercihim Mi9T çünkü İPhone 7 çıkalı 3 yıl oldu yakında güncelleme almaz başın yanar diyorum sanabenim çekincem şu yönde 4 senedir kullandığım iphonede tek bir arıza bile yaşamadım kullanmaya devam etsem bile belli bir süre götürceğine inanıyorum xiomi markasındaki tek şüphem ürünleri beni bu kadar sene götürürmü veya iphone kadar rahat kullanışı varmıdır
6s kullanıyorum 6 plus da kullandımiPhone kullanıyorsun da hangisi ona göre.
Şimdi iPhone markası öyle iPhone alacaksan en yenisinden almalısın bazlı bir marka yani şimdi gider i7Plus alırsan zaten 1 yıl geçecek daha güncelleme almayacak, şimdi iPhone alacak birisi en az iPhone 10/11 almalıdır, böylece rahatça bir sürü yıl telefonunu kullanabilirsin. Eğer buna bütçen yoksa dediğin Mi9T'ye geçebilirsin6s kullanıyorum 6 plus da kullandım
bilgilendirmeniz için teşekkür ederim ama benim aklıma takılan soru yukarıda belirttiğim gibi xiaomi yi iphone kadar rahat ve sorunsuz kullanabilirmiyim firmaya kalite açısından güvenmelimiyim sizce ?Şimdi iPhone markası öyle iPhone alacaksan en yenisinden almalısın bazlı bir marka yani şimdi gider i7Plus alırsan zaten 1 yıl geçecek daha güncelleme almayacak, şimdi iPhone alacak birisi en az iPhone 10/11 almalıdır, böylece rahatça bir sürü yıl telefonunu kullanabilirsin. Eğer buna bütçen yoksa dediğin Mi9T'ye geçebilirsin
2,5 aydır mi 9t kullanıyorum memnunum herhangi bir sorun yaşamadımbilgilendirmeniz için teşekkür ederim ama benim aklıma takılan soru yukarıda belirttiğim gibi xiaomi yi iphone kadar rahat ve sorunsuz kullanabilirmiyim firmaya kalite açısından güvenmelimiyim sizce ?
Mi T9 dediğim telefon buYıl 2020 olmuş bundan sonra iphone 7 plus alınmaz bütçem 4000 demişsiniz ve galiba mi 9t diyerek mi 9t pro'yu kastettiniz kesinlikle mi 9t pro her yönden iphone 7 plus'dan daha iyi bir telefon
Mesaj otomatik birleştirildi:
2,5 aydır mi 9t kullanıyorum memnunum herhangi bir sorun yaşamadım
Ben hiç iOS ve ya Xiamoi markalı ürünler kullanmadım ne yazıkki bu konu hakkında size yardım edemeyeceğimbilgilendirmeniz için teşekkür ederim ama benim aklıma takılan soru yukarıda belirttiğim gibi xiaomi yi iphone kadar rahat ve sorunsuz kullanabilirmiyim firmaya kalite açısından güvenmelimiyim sizce ?
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içiniPhone 7 Plus 4 sene götürmeyecek bir telefon. Mi 9T almanızı öneririm kullanan olarak. 3 sen güzel şekilde götürür. Sonrasında birde batarya değişimi yaptırırsanız daha iyi olur.
biraz araştırdım yakın çevremdenden iphone 7 plus satıp mi 9t ye geçenler olmuş büyük ihtimal bende mi 9t tercih edicemMi 9T daha uzun süreler götürebilir, 6S’ten geçeceğim demişsiniz ve sadece bir model atlayacaksınız demek bu, hem değmez hem sistemi dışında mi9T daha iyi.
Bu arada telefonda pubg gibi ağır oyunları oynayan biriyseniz bütçenizi 4000 olarak belirtmişken mi 9t'nin pro'suna yönelmeniz daha mantıklı olur ama telefonda işlemciyi yoracak şeyler yapmam derseniz mi 9t sizin için daha uygun bir tercih olurbiraz araştırdım yakın çevremdenden iphone 7 plus satıp mi 9t ye geçenler olmuş büyük ihtimal bende mi 9t tercih edicem
iPhone 7 Plus kötü bir cihaz değil sadece Mi 9T daha uzun süre kullanılabilir (yani iPhone 7 Plus'ın 2024'ü çıkarması çok zor, çıkarsa bile şuanki iPhone 5 misali olacak).biraz araştırdım yakın çevremdenden iphone 7 plus satıp mi 9t ye geçenler olmuş büyük ihtimal bende mi 9t tercih edicem
telefonda pek oyun oynayan bir insan değilim oyun oynasamda telefonu çok kasıcak oyunlar değil teşekkür ederim verdiğiniz tavsiyeler içinBu arada telefonda pubg gibi ağır oyunları oynayan biriyseniz bütçenizi 4000 olarak belirtmişken mi 9t'nin pro'suna yönelmeniz daha mantıklı olur ama telefonda işlemciyi yoracak şeyler yapmam derseniz mi 9t sizin için daha uygun bir tercih olur
Rica ederim buradan da fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz Xiaomi Mi 9T 128 GB Cep Telefonutelefonda pek oyun oynayan bir insan değilim oyun oynasamda telefonu çok kasıcak oyunlar değil teşekkür ederim verdiğiniz tavsiyeler için
7 Plus bir önce ki cihazım. Şu an Mi 9T kullanıyorum.benim çekincem şu yönde 4 senedir kullandığım iphonede tek bir arıza bile yaşamadım kullanmaya devam etsem bile belli bir süre götürceğine inanıyorum xiomi markasındaki tek şüphem ürünleri beni bu kadar sene götürürmü veya iphone kadar rahat kullanışı var mıdır ?
Mi9t öneririm.Öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşalar yeni telefon almak istiyorum bütçem 4000 TL 4 senedir iphone kullanıyorum ve suan kafamı 2 tane telefon kurcalıyor İphone 7 plusmı yoksa xiaomi 9T mi almalıyım fikir verirseniz sevinirim
Güven bana ben 5 yıl İPhone 5s kullandıktan sonra Mİ9T'ye geçtim çağ atladım desem yeridir telefonu aldığım ilk gün alıştım MIUI zaten çok rahat sade bir arayüz hemen alışırsın yani ben alıştıysam sen hayli hayli alışırsın bu arada İPhone 7 Plus önermem 1-2 sene sonra güncelleme almayacak telefon zaten çerçeve imparatorluğu çerçevesiz tam ekran telefon kullanmak varken neden özgürlüğünü kısıtlayasın ?bilgilendirmeniz için teşekkür ederim ama benim aklıma takılan soru yukarıda belirttiğim gibi xiaomi yi iphone kadar rahat ve sorunsuz kullanabilirmiyim firmaya kalite açısından güvenmelimiyim sizce ?
bence 3500'e OnePlus 7T alması daha mantıklı olur kalan 500 tl'ye de JBL T600BT alır fıstık gibi müzik dinlerBu arada telefonda pubg gibi ağır oyunları oynayan biriyseniz bütçenizi 4000 olarak belirtmişken mi 9t'nin pro'suna yönelmeniz daha mantıklı olur ama telefonda işlemciyi yoracak şeyler yapmam derseniz mi 9t sizin için daha uygun bir tercih olur