İbrahim ÖZDOĞAN
Öğrenci
İphone 7 Plus aldığım dan bu yana en fazla iki hafta falan olmuştur ama kamerayı açtığımda yaklaşık 20 saniye siyah ekran duruyor sonra kamera açılıyor bu sorunu başka yaşayan var mı ve çözüm olarak ne yapmalıyız
Ekranmı donuyor, yoksa telefon komplemi donuyor hocam?İphone 7 Plus aldığım dan bu yana en fazla iki hafta falan olmuştur ama kamerayı açtığımda yaklaşık 20 saniye siyah ekran duruyor sonra kamera açılıyor bu sorunu başka yaşayan var mı ve çözüm olarak ne yapmalıyız
Teşekkür ederim yeni olduğum için önüme gelen bölüme yazdım kusuruma bakmayınöncelikle çözümü bulmak için doğru bölüme konu açabilirsiniz.
yeni cihaz yazılımsal veya donanımsal hata olabilir servise gönderebilirsiniz.
O hatayı düzeltsinler de sıfır mı olur nasıl olur bilmemEkranmı donuyor, yoksa telefon komplemi donuyor hocam?
Eğer ekransa bi restore yapın.
Ama tekniksel bi sorunsa bayisine götürün sorunsuz kısa zaman için hallederler. Dua edin fabrika hatası olsun eğer öyle olursa sıfırını veriyorlar![]()
İphone 7 Plus aldığım dan bu yana en fazla iki hafta falan olmuştur ama kamerayı açtığımda yaklaşık 20 saniye siyah ekran duruyor sonra kamera açılıyor bu sorunu başka yaşayan var mı ve çözüm olarak ne yapmalıyız
Telefonu bi restore etmende fayda var. Bişey kaybetmezsin zaten yedekle, restore yap sonra geri yükleTeşekkür ederim yeni olduğum için önüme gelen bölüme yazdım kusuruma bakmayın
--- Gönderi Güncellendi ---
O hatayı düzeltsinler de sıfır mı olur nasıl olur bilmemkameyarı açınca sadece görüntü gelmiyor telefon normal donma yok
O hatayı düzeltsinler de sıfır mı olur nasıl olur bilmemEkranmı donuyor, yoksa telefon komplemi donuyor hocam?
Eğer ekransa bi restore yapın.
Ama tekniksel bi sorunsa bayisine götürün sorunsuz kısa zaman için hallederler. Dua edin fabrika hatası olsun eğer öyle olursa sıfırını veriyorlar![]()
tamamdır yapıcam eyvallahTelefonu bi restore etmende fayda var. Bişey kaybetmezsin zaten yedekle, restore yap sonra geri yükle
Anladım sadece benim cihaza sorun demekki saoalsın7 plus 128 kullanıorum ole bi hata yok kardeşim yazılımım 10.1.1
kadaşım synı sorunu yaşadı telefonunu değişti apple storeO hatayı düzeltsinler de sıfır mı olur nasıl olur bilmemkameyarı açınca sadece görüntü gelmşyor
tamamdır yapıcam eyvallah
--- Gönderi Güncellendi ---
Anladım sadece benim cihaza sorun demekki saoalsın
IOS sürümünüz nedir ? eğer 10.2 altı ise iTunes üzerinden güncelleyin.
Sürekli bu sorunu mu tekrarlıyor yoksa ara ara mı yapıyor ?
Iphone Kullanım Rehberi - Iphone Hakkında Herşey - Iphone Nasıl Kullanılır ? bu linkte makalenin sonlarında restore etme hakkında bilgi var onları uygulayın
Bende onu yapıcam galibaAr
kadaşım synı sorunu yaşadı telefonunu değişti apple store
Sürüm en günceli dediklerinizide yaptım ara ara oluyor şimdi ama oluyorIOS sürümünüz nedir ? eğer 10.2 altı ise iTunes üzerinden güncelleyin.
Sürekli bu sorunu mu tekrarlıyor yoksa ara ara mı yapıyor ?
Iphone Kullanım Rehberi - Iphone Hakkında Herşey - Iphone Nasıl Kullanılır ? bu linkte makalenin sonlarında restore etme hakkında bilgi var onları uygulayın