eu dan almak mantıklı olur bana 3500 den aşağı gelir ve gb a göre artar diyorum...ortalama kaç tlden çıkar sizce ve eu dan almak daha mantıklı değil mi
ortalama kaç tlden çıkar sizce ve eu dan almak daha mantıklı değil mi
Avrupa fiyatlarıda türkiyeye göre çok değişmiyor. Alınıcaksa ABD den yada BAE den alınmalı.
fransa yada almanyadan alma ihtimalim var euro bazında iki ülkede![]()
Avrupadan alman mantıksız. Hemen hemen aynı fiyata geliyor. dediği gibi amerika'dan yada Bae'den alırsan daha ucuza temin edersin.eu dan almak mantıklı olur bana 3500 den aşağı gelir ve gb a göre artar diyorum...
S yerine pro gelebilir. Yani sadece üç telefon 7, 7 plus, 7 proİsimler gittikçe uzuyor
iphone 7
iphone 7 plus
iphone 7 pro
iphone 7s
iphone 7s plus
iphone 7s pro...Uzaaaar gider daha neler çıkacak bakalım...
Bence apple s serisini bozmaz devam ettirir...S yerine pro gelebilir. Yani sadece üç telefon 7, 7 plus, 7 pro
Bozsa iyi olur bence [emoji3]Bence apple s serisini bozmaz devam ettirir...
S in açılımını bende bilmiyorum ama her tanıtımında daha güçlü işte yok işlemciyi arttırdık yok sağlamlığı arttırdık filan güçlendirdik diyolar belki de Strong durama klasik oldu artık s in açılımını bilmiyorum ama
Nasıl yani ?iphone 7: 3,5K - iphone 7 plus : 4,5K - iphone 7 pro : 5,5K ...
ilk sipariş verenlere özel fiyatlar...Nasıl yani ?
Kesin olarak böyle mi çıkıcak modelleri aralarındaki fark nedirilk sipariş verenlere özel fiyatlar...
çok bakmadım ama 6s,6sp arasındaki farklar kamera ve bir kaç yenilik olur en iyisi www.apple.com 'dan takip et anlatılmaz yaşanır.Kesin olarak böyle mi çıkıcak modelleri aralarındaki fark nedir