Iphone 7 plus hala alınır mı ? 3-4 sene daha götürür mü

milistolga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Iphone 7 plus alacağım da beni bir 3-4 sene götürmesi gerekiyor. Acaba işi bilen arkadaşlar aydınlatabilir mi

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
4 yıllık bir cihaz zaten, götürmez. Şu an bile kamera ve pil konusunda tatmin etmez sizi.
Net bütçenizi söylerseniz daha yeni ve daha iyi cihazlar önerebiliriz.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Arkadaşlar Iphone 7 plus alacağım da beni bir 3-4 sene götürmesi gerekiyor. Acaba işi bilen arkadaşlar aydınlatabilir mi
7 plus eski bir cihaz.Ios 14 alacaĝı son güncelleme olacak.Ios 15 i almayacak.7 plus maksimum 3 yıl götürür.(eĝer Apple güncelleme ile bozmazsa) 3 yıl sonra performanslı olsa bile uygulamalar çalışmayacağı için bi anlamı kalmayacak.Iphone alacaksanız 8 in altına inmeyin.

milistolga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
4 yıllık bir cihaz zaten, götürmez. Şu an bile kamera ve pil konusunda tatmin etmez sizi.
Net bütçenizi söylerseniz daha yeni ve daha iyi cihazlar önerebiliriz.
Marka olarak sadece Iphone düşünüyorum bütçem 5500 tlye kadar. SE çıkacakmış onu mu beklesem acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

7 plus eski bir cihaz.Ios 14 alacaĝı son güncelleme olacak.Ios 15 i almayacak.7 plus maksimum 3 yıl götürür.(eĝer Apple güncelleme ile bozmazsa) 3 yıl sonra performanslı olsa bile uygulamalar çalışmayacağı için bi anlamı kalmayacak.Iphone alacaksanız 8 in altına inmeyin.
3 yıl götüreceğine emin olsam hemen alacağım. Şu an bende Iphone 6s var 4 yılı doldurdu 5. yıl bile kullanılır diye düşünüyorum. 8 plus falan bütçemi aşıyor. SE modelini mi beklesem?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Marka olarak sadece Iphone düşünüyorum bütçem 5500 tlye kadar. SE çıkacakmış onu mu beklesem acaba?

3 yıl götüreceğine emin olsam hemen alacağım. Şu an bende Iphone 6s var 4 yılı doldurdu 5. yıl bile kullanılır diye düşünüyorum. 8 plus falan bütçemi aşıyor. SE modelini mi beklesem?
Se modelini salla.ikinci el xs al keyfine bak.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770

SE çıktı zaten eğer illaha iPhone alacaksanız SE altına düşmeyin derim. Pil haricinde güzel bir cihaz.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
SE için 11 özelliklerinde 8 kasasında diyorlar övüyorlar bayaa. Niye salla dedin ki?
Se 2020 ; A13 bionic işlemci ve video performansı dışìnda bir esprisi olmayan bir cihaz.Cihazda tek kamera var.Evet kamera kalite olarak fena değil ama telephoto(optik zoom) kamera,ultra geniş açì kamera,gece modu günümüz amiral gemisi cihazların kamerasında yer alan özelliklerin hiçbiri yok.Ekran tarafìnda hd çözünürlüğe sahip,vasat ips bir ekran.Ekran 4,7 inç.Günümüzde 4,7 inçe ufak olduĝu için çoğu insan burun kıvırìr.Stereo hoparlör yok.Ön kamera idare eder.Video performansı ve işlemciye bu parayı veririm diyorsan alabilirsin ama xs gibi bir canavar varken bu cihazı almak bana mantìklı gelmiyor.

milistolga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Se 2020 ; A13 bionic işlemci ve video performansı dışìnda bir esprisi olmayan bir cihaz.Cihazda tek kamera var.Evet kamera kalite olarak fena değil ama telephoto(optik zoom) kamera,ultra geniş açì kamera,gece modu günümüz amiral gemisi cihazların kamerasında yer alan özelliklerin hiçbiri yok.Ekran tarafìnda hd çözünürlüğe sahip,vasat ips bir ekran.Ekran 4,7 inç.Günümüzde 4,7 inçe ufak olduĝu için çoğu insan burun kıvırìr.Stereo hoparlör yok.Ön kamera idare eder.Video performansı ve işlemciye bu parayı veririm diyorsan alabilirsin ama xs gibi bir canavar varken bu cihazı almak bana mantìklı gelmiyor.
haklısın fiyatı SEye pahalı kalıyor ama XS de pahalı bütçem 5500 tl 7plus almayı bile düşündüm. :(

RecepB.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Iphone 7 plus alacağına o fiyata yeni uygun fiyatlı bir telefon al.Iphone 7 plus 4 yıllık bir cihaz

Cücük

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
2016 da tanıtılmış bir telefonu almak için hala uğraşanlara şaşırıyorum.Yorum falanda yapmayacağım sonra sayfalarca gerçeği yüzlerine vurduktan sonra bile gidip siz suçlu oluyorsunuz.

Doğal seçilim.

milistolga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2016 da tanıtılmış bir telefonu almak için hala uğraşanlara şaşırıyorum.Yorum falanda yapmayacağım sonra sayfalarca gerçeği yüzlerine vurduktan sonra bile gidip siz suçlu oluyorsunuz.

Doğal seçilim.
yaptığın atarı gram anlamış değilim. Bütçeme göre bir telefon önerisi istiyorum. Önerileri değerlendirip en iyi seçeneği alıcam.

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906

Bu saatten sonra alınmaz. Eylül'de son güncellemesini alıp köşeye çekilir.

İOS bir cihaz istiyorsanız XR'a(5900tl) bakın.

S10 Lite öneririm.

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301
Bence çok rahat götürür benim bir arkadaşım iphone 6’yı 4 sene kullandı

Reaksiyon puanı
6,371
Tabii ki alınmaz, ve götürmez. Marka olarak illa Iphone düşünüyorsanız alabileceğiniz telefon ikinci el bir 11 veya SE 2020 ama SE 2020 aşırı gereksiz bir cihaz. 11 özelliklerinde 8 kasasında diyorlar ama sadece A13 Bionic 11 özelliklerinde. Zaten batarya ve ekran falan gereksiz para. Kesinlikle ikinci el 11 öneririm.

55000 tl ile sıfır ve güncel bir IOS cihaz bulmanız zor. Ya 8 plus alın bütçeyi zorlayıp, ya da Android ile devam edin.

Son düzenleme:

Oğuzhan Pekdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
tr de çıktığı gibi alanlardanım ben o gün bugündür kullanıyorum3.5 yıldan fazla oldu hiçbir sorun yaşamadım şu aralar 3,5 yılın verdiği sıkıntıyla pilini değiştiricem o kadar pubg mobili fortnite mobili gayet iyi oynuyorum iphone 7 plus önerilir se2 yi de bekleyebilirsin şimdi kamerası geri diyen arkadaşlar olucak ama kamerayı ne kadar kullandığın sana bağlı ben şahsen ayda yılda 1 kez kamera kullanıyorum bu arada senin bütçeytle 8 plus alınır

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Maalesef hocam 4 sene götürmez ama belki 3-3.5 sene götürebilir. Eğer bu zamanda bir iPhone alacaksanız 8'in altına düşmenizi önermem.