milistolga
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar Iphone 7 plus alacağım da beni bir 3-4 sene götürmesi gerekiyor. Acaba işi bilen arkadaşlar aydınlatabilir mi
7 plus eski bir cihaz.Ios 14 alacaĝı son güncelleme olacak.Ios 15 i almayacak.7 plus maksimum 3 yıl götürür.(eĝer Apple güncelleme ile bozmazsa) 3 yıl sonra performanslı olsa bile uygulamalar çalışmayacağı için bi anlamı kalmayacak.Iphone alacaksanız 8 in altına inmeyin.Arkadaşlar Iphone 7 plus alacağım da beni bir 3-4 sene götürmesi gerekiyor. Acaba işi bilen arkadaşlar aydınlatabilir mi
Marka olarak sadece Iphone düşünüyorum bütçem 5500 tlye kadar. SE çıkacakmış onu mu beklesem acaba?4 yıllık bir cihaz zaten, götürmez. Şu an bile kamera ve pil konusunda tatmin etmez sizi.
Net bütçenizi söylerseniz daha yeni ve daha iyi cihazlar önerebiliriz.
3 yıl götüreceğine emin olsam hemen alacağım. Şu an bende Iphone 6s var 4 yılı doldurdu 5. yıl bile kullanılır diye düşünüyorum. 8 plus falan bütçemi aşıyor. SE modelini mi beklesem?7 plus eski bir cihaz.Ios 14 alacaĝı son güncelleme olacak.Ios 15 i almayacak.7 plus maksimum 3 yıl götürür.(eĝer Apple güncelleme ile bozmazsa) 3 yıl sonra performanslı olsa bile uygulamalar çalışmayacağı için bi anlamı kalmayacak.Iphone alacaksanız 8 in altına inmeyin.
Se modelini salla.ikinci el xs al keyfine bak.Marka olarak sadece Iphone düşünüyorum bütçem 5500 tlye kadar. SE çıkacakmış onu mu beklesem acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 yıl götüreceğine emin olsam hemen alacağım. Şu an bende Iphone 6s var 4 yılı doldurdu 5. yıl bile kullanılır diye düşünüyorum. 8 plus falan bütçemi aşıyor. SE modelini mi beklesem?
SE için 11 özelliklerinde 8 kasasında diyorlar övüyorlar bayaa. Niye salla dedin ki?Se modelini salla.ikinci el xs al keyfine bak.
SE çıktı zaten eğer illaha iPhone alacaksanız SE altına düşmeyin derim. Pil haricinde güzel bir cihaz.Marka olarak sadece Iphone düşünüyorum bütçem 5500 tlye kadar. SE çıkacakmış onu mu beklesem acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 yıl götüreceğine emin olsam hemen alacağım. Şu an bende Iphone 6s var 4 yılı doldurdu 5. yıl bile kullanılır diye düşünüyorum. 8 plus falan bütçemi aşıyor. SE modelini mi beklesem?
Se 2020 ; A13 bionic işlemci ve video performansı dışìnda bir esprisi olmayan bir cihaz.Cihazda tek kamera var.Evet kamera kalite olarak fena değil ama telephoto(optik zoom) kamera,ultra geniş açì kamera,gece modu günümüz amiral gemisi cihazların kamerasında yer alan özelliklerin hiçbiri yok.Ekran tarafìnda hd çözünürlüğe sahip,vasat ips bir ekran.Ekran 4,7 inç.Günümüzde 4,7 inçe ufak olduĝu için çoğu insan burun kıvırìr.Stereo hoparlör yok.Ön kamera idare eder.Video performansı ve işlemciye bu parayı veririm diyorsan alabilirsin ama xs gibi bir canavar varken bu cihazı almak bana mantìklı gelmiyor.SE için 11 özelliklerinde 8 kasasında diyorlar övüyorlar bayaa. Niye salla dedin ki?
haklısın fiyatı SEye pahalı kalıyor ama XS de pahalı bütçem 5500 tl 7plus almayı bile düşündüm.Se 2020 ; A13 bionic işlemci ve video performansı dışìnda bir esprisi olmayan bir cihaz.Cihazda tek kamera var.Evet kamera kalite olarak fena değil ama telephoto(optik zoom) kamera,ultra geniş açì kamera,gece modu günümüz amiral gemisi cihazların kamerasında yer alan özelliklerin hiçbiri yok.Ekran tarafìnda hd çözünürlüğe sahip,vasat ips bir ekran.Ekran 4,7 inç.Günümüzde 4,7 inçe ufak olduĝu için çoğu insan burun kıvırìr.Stereo hoparlör yok.Ön kamera idare eder.Video performansı ve işlemciye bu parayı veririm diyorsan alabilirsin ama xs gibi bir canavar varken bu cihazı almak bana mantìklı gelmiyor.
önerebileceğin bir şey var mı? Bütçe 5500 tl.Iphone 7 plus alacağına o fiyata yeni uygun fiyatlı bir telefon al.Iphone 7 plus 4 yıllık bir cihaz
yaptığın atarı gram anlamış değilim. Bütçeme göre bir telefon önerisi istiyorum. Önerileri değerlendirip en iyi seçeneği alıcam.2016 da tanıtılmış bir telefonu almak için hala uğraşanlara şaşırıyorum.Yorum falanda yapmayacağım sonra sayfalarca gerçeği yüzlerine vurduktan sonra bile gidip siz suçlu oluyorsunuz.
Doğal seçilim.
Arkadaşlar Iphone 7 plus alacağım da beni bir 3-4 sene götürmesi gerekiyor. Acaba işi bilen arkadaşlar aydınlatabilir mi
Xs e bütçe yetmiyorsa S10 almanı tavsiye ederim.haklısın fiyatı SEye pahalı kalıyor ama XS de pahalı bütçem 5500 tl 7plus almayı bile düşündüm.![]()
55000 tl ile sıfır ve güncel bir IOS cihaz bulmanız zor. Ya 8 plus alın bütçeyi zorlayıp, ya da Android ile devam edin.Arkadaşlar Iphone 7 plus alacağım da beni bir 3-4 sene götürmesi gerekiyor. Acaba işi bilen arkadaşlar aydınlatabilir mi
Rahatlıkla Alabilirsin iphone 6s çıktığı gün aldım deli gibi oyun oynuyorum hiç bir şey olmadıArkadaşlar Iphone 7 plus alacağım da beni bir 3-4 sene götürmesi gerekiyor. Acaba işi bilen arkadaşlar aydınlatabilir mi