iPhone 7 Plus Aramalarda Kilit Problemi

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Hocam bende ekran açılmıyor ama telefon çalıyor veya ekran kapalı home tuşuna basıyorum açılmıyor 4-5 kez güç tuşuna basınca ekran geliyor. ios 11 var bende cihaz sıfırla değişti hala devam ediyor çok garip. senin demek istediğin ekrandaki kırmızı tuşa basarak kapatmayı dene sorun devam etmiyor diyorsun değilmi

Tamam işte telefonu resetle hocam
Yeni aramalar gelince normal kapt butondan kapatma. Bir kez yaptıktan sonra tekrarlıyor bu.. Butondan kapamadan dene, alışkanlık bu dikkst et göreceksin

tim3lord

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tamam işte telefonu resetle hocam
Yeni aramalar gelince normal kapt butondan kapatma. Bir kez yaptıktan sonra tekrarlıyor bu.. Butondan kapamadan dene, alışkanlık bu dikkst et göreceksin

Tamamdır hocam şuan DFU Moda alıp itunesten sıfırdan kurdum yedeklemeyide iclouddan yüklüyorum artık aramayı kapatırken kırmızı tuş ile kapatıcam. Teşekkürler kullanım sonrasında burdan paylaşıcam konunun akıbetini

tim3lord

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Pluslarda olabilir fikrim yok yanlız herkes anlamayabilir çok anlık oluyor bazen fark edilmiyor bile bizim gibi kafayı takanlar daha belirgin fark edebilir

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
Dikkatle alakalı demekki bende görmedim böyle birşey plus model kullanıyorum

eraytur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba ıphone x kullanıcısıyım gelen aramalarda ekran uyanmaması bendede var servise verdim bir problem yok deyip geri verdiler dfu modda defalarca yeniden sıfırdan yazılım kurdum bu sorun nasıl çözülür acaba sonuç alan varmı acil yardımlarınız rica

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Merhaba hocam,

Aramaları kapatırken kapatma tuşundan değil de , kırmızı ya dokunmatiktan kapat tuşuna basın öyle deneyin. Cözümü bu. Yeni güncellemede bu sorun kalmamıştı.
Böyle test eder misiniz yeni aramaları?

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Tamamdır hocam şuan DFU Moda alıp itunesten sıfırdan kurdum yedeklemeyide iclouddan yüklüyorum artık aramayı kapatırken kırmızı tuş ile kapatıcam. Teşekkürler kullanım sonrasında burdan paylaşıcam konunun akıbetini

Sorun kalmamıştır umarım :)

eraytur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aynen kapatma tuşunu kullanmazsam sorun çözülüyor ancak sessize almak için bile bassam hata tekrarlıyor ve o tuşu illaki günde bir kez yanlışlıklada olsa kullanıyorum kesin yazılımsal mı acaba apple daha dönüş yapmadı

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
aynen kapatma tuşunu kullanmazsam sorun çözülüyor ancak sessize almak için bile bassam hata tekrarlıyor ve o tuşu illaki günde bir kez yanlışlıklada olsa kullanıyorum kesin yazılımsal mı acaba apple daha dönüş yapmadı

Kapatma tuşu dışında sessiz tuşunu bir kaç kez kullanmayı deneyin. Zil butonu sorun teşkil etmez
Problem kesinlikle donanımsal değil. Yazılımsal bir bug. 7 pluslarda şu an sorun yok demekki x lerde var..
Cihazınızda sorun yoktur. Apple kıdemli departman ile görüşün, yardımcı olurlar

‭0 (216) 282 15 11‬

eraytur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hocam ilgin için çok teşekkür ederim kıdemli danışman ile görüştüm dönüş yapacaklarını söylediler ama henüz dönmediler artık mahkemeye vermeyi düşünüyorum günde ortalama 8 saat telefon konuşması yapan biriyim işim gereği,ve artık telefonu kullanamaz hale geldim

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
hocam ilgin için çok teşekkür ederim kıdemli danışman ile görüştüm dönüş yapacaklarını söylediler ama henüz dönmediler artık mahkemeye vermeyi düşünüyorum günde ortalama 8 saat telefon konuşması yapan biriyim işim gereği,ve artık telefonu kullanamaz hale geldim

Rica ederim, estf.
Haklısınız. Apple cok sıkıntılı, ama ben ne kadar sorunlu olsa da yazılım güvenliğinden ötürü bırakmam
Size önerim. Butonu kullanma alıskanlıgını bırakın, sorun çözülmezse bile sorun değil. Sürekli dokunmatikten çağrıyı reddedeceksiniz bu kadar

eraytur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bende yazılım güvenliği için tercih ediyorum açıkçası , yeni yazılımda düzelir umarım aklıma tek takılan şey yeni bir ıphone x alsam dasorun aynımı olur yada acaba iclodumumuz da güncellemeleri zamanında yapmadığımızdan iclodumuza bağlı bir şey olabilirmi sıfırdan alıp yeni icloud kurarak deneyenlerde bu sorun varmı acaba

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
bende yazılım güvenliği için tercih ediyorum açıkçası , yeni yazılımda düzelir umarım aklıma tek takılan şey yeni bir ıphone x alsam dasorun aynımı olur yada acaba iclodumumuz da güncellemeleri zamanında yapmadığımızdan iclodumuza bağlı bir şey olabilirmi sıfırdan alıp yeni icloud kurarak deneyenlerde bu sorun varmı acaba

Tüm cihazlarda oluyor garip bi durum. Denemeniz lazım
Ama geçici çözüm işinizi görür. Bu karara baglı cihaz almayın bence. Kalıcı çözüm elbet gelecektir 7 pluslara geldi mesela

eraytur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
anladım ben kıdemli danışmana bastırarak sanırım ıphone x ler içinde acil bir yazılım geliştirilmesini sağlamaktan başka şansımız yok gerçekten çok ilginç bir durum tanışmak ve sohbet etmek çok güzeldi tanıştığımıza gerçekten çok memnun oldum

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
anladım ben kıdemli danışmana bastırarak sanırım ıphone x ler içinde acil bir yazılım geliştirilmesini sağlamaktan başka şansımız yok gerçekten çok ilginç bir durum tanışmak ve sohbet etmek çok güzeldi tanıştığımıza gerçekten çok memnun oldum

Rica ederim hocam, her zaman
Hepimiz birbirinize yardımcı olmak icin elimizden geldiği kadar buradayız. Umarım çözüme kavuşursunuz. İyi yıllar

eraytur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
konukulas kardeşim merhaba servi hata yoktur diyerek 2 kez geri verdi sorun bir türlü düzelmiyor by hattan falan kayanklanabilirmi servisten geliyor ilk gün normal sonra bozuluyor

---- Mesajlar birleştirildi ----

çözüme ulaşabiken varmı

Son düzenleme: